directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Entitats i partits intentaran desencallar avui el debat sobre la capçalera de la manifestació

El PSC demana 'unitat' mentre que és l'únic partit que no acata el lema acordat per la societat civil

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les entitats i els partits polítics intentaran posar fi a la polèmica sobre la capçalera i el lema de la manifestació en contra de la sentència del Tribunal Constitucional espanyol d'aquest dissabte. En contra del que estava acordat, el president de la Generalitat, José Montilla, va apostar aquest diumenge perquè la mobilització fos encapçalada per una senyera i no per una pancarta amb el lema 'Som una nació. Nosaltres decidim'. CDC, ERC i ICV-EUiA han defensat aquest dilluns que el lema, mentre que el PSC se'n desmarcava en solitari alhora que feia crides a la unitat. Els partits es donaran una nova oportunitat aquest dimarts a la seu d'Òmnium Cultural on, a més de la polèmica sobre la capçalera, també es tractaran altres assumptes com el recorregut.
manifestació estelada independència
Comparteix
   


Etiquetes
Segons les fonts dels partits polítics, participaran a la reunió, que tindrà lloc a la seu d'Òmnium Cultural a dos quarts de nou del matí, el director de campanya de CiU i secretari de comunicació i estratègia de CDC, David Madí, el director de campanya del PSC, Jaume Collboni, i el secretari d'Acció Política i de Moviment Socials d'ICV, David Cid. Es preveu que per part d'ERC hi participi el vicesecretari general d'ERC, Eduard López.

A banda dels partits, també es preveu que hi participin representants de les principals entitats de la societat civil que s'han adherit a la marxa de protesta. Fonts d'UGT de Catalunya i de CCOO han confirmat a l'ACN que també hi participaran. UGT de Catalunya estarà representada pel secretari de política sindical, Camil Ros, i CCOO per la secretària de Relacions Institucionals i Coordinació de Direcció, Ester Boixadera.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
atlasac fletxa Vila-real
6 de juliol de 2010, 12.34 h

BEN SEGUR....Que quedarà en l´història catalana l´any 2010 com l´any que els catalans van despertar del seu son "letargo" i...REHOSTIA com ho han fet....clar tants anys "aletargats" els hi sobren les iniciatives per tots els costats, és vostre també part d´aquest moviment? que quede constància, EP que jo també vaig participar EH? i vosaltres amics meus PASBORT i Cia. no els tornarem a dir ja "BORREGOS", no patisques PITARCH d´ara endavant direm ja corders, com veus LES UTOPIES TAMBE E... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pep fletxa Sant Hilari
6 de juliol de 2010, 08.38 h

Els sociatres, si no els agrada la pancarta, que se¡n vagin a la platja. Total, serian quatre esl que anirien a la mani. Omnium, no afluxis !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
maria fletxa LLeida
6 de juliol de 2010, 08.26 h

a la taula d' en Bernat qui no hi és no és comptat


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de juliol de 2010, 08.07 h

Modestament crec que la cosa és prou clara. La manifestació la convoca Omnium, amb un lema. Es poden fer dues coses, aceptar el lema i anar-hi o bé no aceptar-lo i no anar-hi però ja ni ha prou de riure-li les gràcies al Zp. Li agradi o no al sr. Montilla, SOM UNA NACIÓ i prou!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.