directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras comença a acorralar els ‘comuns’

El líder republicà indica que “ens fot fàstic” la guerra bruta de Fernández Díaz

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Oriol Junqueras comença a aprofitar els resultats de les eleccions espanyoles del 26J, marcades pel cop de porta definitiu a les esperances de Podemos d’assolir una majoria absoluta autodeterminista que arraconi el PP. En una entrevista a Catalunya Ràdio, el vicepresident del govern català ha posat pressió als ‘comuns’ perquè ajudin els independentistes a organitzar un referèndum unilateral. 


Comparteix
   


Etiquetes

Junqueras: "El referèndum no el pactaran [els comuns] ni amb ells mateixos"

“Oi que vosaltres voleu fer un referèndum? Oi que és impossible pactar-lo amb el PP i el PSOE? Ajudeu-nos a fer-lo!”. Així de directe ha estat el líder republicà, que a més ha indicat que “no el pactaran ni amb ells mateixos, perquè part de Podemos no ho veu clar”. De moment, però, ha admès que el ‘sector Colau’ “no ha perdut l’esperança de poder-lo pactar” amb l’Estat i no ha mostrat cap senyal de tenir voluntat de col·laboració amb els independentistes.

La qüestió de confiança i els pressupostos, un 'pack'

En qualsevol cas, Oriol Junqueras ha negat que defensi un referèndum unilateral d’independència abans de la desconnexió i la redacció de la Constitució, i l’ha limitat a dir que el full de ruta indica que el plebiscit no se celebrarà fins al final del procés. Sobre la qüestió de confiança de setembre, l’ha lligat a l’aprovació dels pressupostos de 2017, ja que “no tindria sentit” votar a favor de Puigdemont i després encallar el procés en els comptes de nou.

La guerra bruta de Fernández Díaz "ens repugna, ens fot fàstic"

Pel que fa a l’anomenada operació Catalunya, el republicà s’ha mostrat contundent: “En qualsevol país veritablement democràtic del món, el ministre de l’Interior hauria dimitit fa molts i molts dies, i si no l’haurien cessat, i si no hauria dimitit directament el president del govern espanyol, perquè era coneixedor d’aquestes pràctiques”. A més, ha conclòs: “Què podem dir? Que ens repugna, que ens fot fàstic, que és de vergonya aliena, que com més lluny millor”.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
josep de Bna. fletxa Barcelona
16 de juliol de 2016, 13.35 h

#19
#18 No caldria resposta als teus tristos i lamentables comentaris doncs ja quedes suficientment auto retratat i no cauré a les teves provocacions d'insultar, tothom que et llegeixi ja endevinarà quin tipus d'individus que ets. El que més em satisfà, és que he endevinat totalment el teu perfil personal que ha calgut una resposta de tres articles, per el que veig que deus estar mol emprenyat per el meu encert .
Jo no em considero un savi del que m'acuses per menysprear-me, tant sols p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
16 de juliol de 2016, 00.02 h



#13 Una altra cosa, convergent impertinent: quan escriguis el nom de la nostra pàtria , si és que vols fer creure que ets un bon català, ESCRIU LA PRIMERA LLETRA DE CATALUNYA EN MAJÚSCULA, no en minúscula com fan els que ens odien.


I quan parlis al desgraciat de l'Aragoneses, no cal que et baixis les calces i li ofereixis el cul escrivint-li en castellà. Ell domina PERFECTAMENT el català i si vol el sap escriure i tot.


Quin autèntic PALLÚS que estas fet, Josep de Bna. Vols anar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
15 de juliol de 2016, 23.56 h



#16 Com bon CONVERGENT, a més d'IDIOTA ets HIPÒCRITA.

D'una banda dius que jo em drogava a l'escola (estupidesa pròpia de subnormal que es creu adiví) i d'altra pobre ruc , dius que:

És pot criticar els fets d'una persona si creus que està mal feta, però mai a nivell personal perquè aleshores ja es un insult.

Estaves BORRtXO O DROGAT, tu , quan has escrit coses tan contradictòries, eh, desgraciat ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
15 de juliol de 2016, 23.51 h



#16 I tu ets un pobre idiota CONVERGENT, que en lloc de mirar qui ha començat a insultar, et poses a insultar tu, com un cabró de merda, insultant a qui només responia a insults previs.

Si la teva immensa estupidesa de CONVERGENT et permet saber llegir, LLEGEIX EL COMENTARI #4 I A VEURE SI EL TEU CERVELL D'IMBÈCIL POT ENTENDRE A QUI DIU HIPÒCRITA EN "PAU B".


Ets tan IDIOTA, convergent de la punyeta, QUE ET CREUS QUE POTS ENDEVINAR QUI ES DROGAVA (TU, POTSER?) A L'ESCOLA.


Només el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
josep de Bna. fletxa Barcelona
15 de juliol de 2016, 19.25 h

#15 Ets penós, immadur i molt infantil, amb una educació pròpia de "quillos". Et drogaves en lloc d'anar a l'escola, perquè no es compren el teu vocabulari tan inculte. Insultar a nivell personal sobre una persona que està fen una gran feina junt a un col·lectiu per tirar el procés endavant, no és pot acceptar ni tolerar per un tipus com tu que a més és català.
És pot criticar els fets d'una persona si creus que està mal feta, però mai a nivell personal perquè aleshores ja es u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
15 de juliol de 2016, 18.49 h


#14 A mi m'havien dit que no són els pèls del cul lo que t'agrada xuclar i llepar, sinó que la teva passió era beure orina d'en Jordi Pujol o d'aquell A.Mas que no es diu ni Albert ni Antoni ni Anselm ni Ambrosi ...

HA HA HA HA HA AQUEST NEN SUBNORMAL CONVERGENT-PARTIT DEMÒCRATA CATALÁN , DE TANTS PIXUMS QUE S'HA EMPASSAT, HA PERDUT EL TETUS, POBRET !!!

HA HA HA HA HA HA


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Pau B. fletxa Colau de la Merda
15 de juliol de 2016, 15.52 h

No ho van fer quan van tenir l'oportunitat de reprovar el govern Colau pel tema dels manters i ho van a fer ara. Hipòcritas....!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
josep de Bna. fletxa Barcelona
13 de juliol de 2016, 19.38 h

#2
#5
#9 Este de aragoneses debe ser un poco demente ya que demuestra no estar totalmente en sus cabales. Se autodenomina ser catalán y siempre está removiendo la mierda y escarbando las basuras para ver que encuentra para su arrticulito del día, creyeéndose así que es muy simpático y que lo van aplaudir, y todo con el fin de atacar a catalunya. Para él, el ser catalán debe ser una cosa distinta a lo que es normal para todo el mundo, viéndolo como una palabra totalmente vacía de co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Manel fletxa Tarragona
12 de juliol de 2016, 20.42 h

N'he estem tips de referendums de mentida, volem una DUI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Synera fletxa Barcelona
12 de juliol de 2016, 12.52 h

#10

LA LEGÍTIMA DUI QUE RECOLZARAN ELS USA:

El Congrés USA i l'Alt Dictamen del TIJ

En la compareixença al congrés, Williams va assegurar que si Catalunya proclamava la independència cercaria ‘el reconeixement internacional d’acord amb la voluntat del seu poble i no pas d’acord amb les disposicions de la constitució espanyola’. Invocà tot seguit la sentència de la Cort Internacional sobre Kossove de 22 juliol 2010 i recordà que no hi havia cap precepte de la llei internac... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.