directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tardà a Colau: “No emmerdeu ERC en les vostres negociacions amb PSOE..”

Resposta contundent dels republicans a la pressió dels “comuns” per fer president del Congrés dels Diputats a Xavier Domènech

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Podemos i les seves confluències volien amb l’anunci de la candidatura de Domènech a la presidència del Congrés pressionar a ERC i a CDC per tal que els hi votessin la seva candidatura, però el portaveu republicà Joan Tardà ha estat contundent a la piulada de l’alcaldessa i líder d’En Comú Podem: “Ada Colau si us plau, no emmerdeu ERC en les vostres negociacions amb PSOE i les d'aquests amb Ciudadanos i PP” 

Comparteix
   


Etiquetes
ACN Barcelona .- El número 2 d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha reclamat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i a En Comú Podem "no emmerdar" ERC en les seves negociacions amb el PSOE i de retruc en les dels socialistes amb C's i el PP. Així ho ha defensat en una piulada a les xarxes socials aquest diumenge en resposta a un primer missatge de Colau: "Els números donen, Catalunya té la clau per disputar la presidència del Congrés al PP. Esperem resposta positiva d'ERC i CiU", ha escrit després que En Comú Podem hagi proposat Xavier Domènech com a president de la cambra. Colau ha esgrimit que "convé articular una alternativa" al PP tant per a Catalunya com per al govern municipal de Barcelona. "Doncs sí, ens convé a tots plegats emmerdar-nos", ha replicat a Tardà. El republicà al seu torn ha instat En Comú Podem a explicar què ha "lligat" amb el PSOE a canvi que els socialistes facilitin la presidència del Congrés a Domènech.

També Xavier Domènech ha piulat a les xarxes: "És possible una majoria a la Mesa del Congrés alternativa a PP i C's", ha escrit el cap de files d'En Comú Podem. Li ha replicat el candidat d'ERC, Gabriel Rufián. "La pregunta és: per què arribar a acords amb CDC a favor d'una república catalana és dolent i a favor d'un càrrec a Espanya, bo".
 
Al fil de conversa entre Colau i Tardà, també hi ha intervingut el líder d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, que ha reconduït el debat a l'arena municipal: "Ja li has comentat al Jaume Collboni que vols canviar el Patxi pel Xavier Domènech, Ada Colau?", ha interpel·lat a l'alcaldessa i al dirigent socialista barceloní.
 
Des del compte oficial d'En Comú Podem també han replicat a Tardà. "Això que en dius "emmerdar" pot ajudar a parar els peus al PP. Se'n diu fer política, mullar-se, treballar", han escrit al Twitter.  


En Comú Podem, sense grup parlamentari i sense referèndum, camí de la vella política espanyola





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
18 de juliol de 2016, 11.00 h

MESQUINESA TOTAL, INCAPACITAT D'ANALITZAR LES REALITATS ACTUALS FRUIT, DEL PROTOFEIXISME DEL PRIMER BORBÓ FELIP V. ESTRUCTURADOR DEL REGNE, ON EL FELIP VI, SEGUEIX L'EXEMPLE FAMILIAR EN PLENA INIQUITAT MORAL, DISCURSOS I FETS, ADDUÏTS A L'IGUAL QUE PP, PSOE, I C,s, PODEMOS AL NO SABER ANALITZAR LES REALITAT I SENSE SABER DE LES ASSEMBLES DE PAU I TREVA DEL SEGLE XI, EMBRIÓ DELS DRETS I CONSTITUCIONS, GOVERNANT DEL XII AL XVIII, A SANG I FOC CREMAREN A LA CAPITAL DE LA METRÒPOLI LES LLEI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Synera fletxa Barcelona
18 de juliol de 2016, 10.02 h

Aquest paio també aspira a càrrecs del "SISTEMA" com un Duran qualsevol?

Vaja! Qui ho havia de dir!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Synera fletxa Barcelona
18 de juliol de 2016, 09.52 h

ELS CATALANS BEN NASCUTS NO ESPEREN RES D'UN ESTAT CORRUPTE I EN DECADÈNCIA COM L'ESPANYOL I MENYS CÅRRECS A MADRIT PER TOLERAR LA PERSECUCIÓ DE CAT FINS A LA SEVA DESAPARICIÓ. ESPANYA S'ACABAT PER A NOSALTRES. PROU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
mario fletxa barna
18 de juliol de 2016, 09.39 h

Nosaltres estem ALLÀ momentàniament, per poc temps, com la ciutadania catalana, per tant que es deixin de tontades , que és l'únic que saben fer i intentin fer pels españoles el que puguin, que cada vegada és més poca cosa. Ja s'ho faran, nosaltres caminant sense deixar el camí establert per la majoria dels catalans, VERS UNA REPÚBLICA CATALANA ON S'HI ENMIRALLI EL MÓN SENSER. DEVANT AQUEST FURTUR QUI GOSA QUEDAR-SE A ESPAÑA LA SORDA MUDA I DIABÓLICA ...?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Anna fletxa Barcelona
18 de juliol de 2016, 08.33 h

Cada dia a més catalans ens ha d'importar un rave qui s'assegui a les institucions espanyoles. Ja tenim prou feina construint la República Catalana. Després, d'igual a igual, intentarem tenir-hi les millors relacions possibles, així com amb altres països. Així doncs, els espanyols i assimilats, ja s'ho faran. La seva ja no és és la nostra "guerra".


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Josep Pagés i Canaleta fletxa Cardedeu LA Estacion de Tren de Cardedeu no tiene Marquesinas en los Andenes
18 de juliol de 2016, 02.05 h

NI AIGUA PER EN COMÚPODEM Ja su faran Barcelona no es pas un Ajuntament Independentista ni Respecta el NADAL Ni Aigua Per Ada Colau ni Per Pablo Iglesias ..Ja su faran con poguin no han de contar per res en nosaltres ¿ ELS QUE HAN FET DE BO PER CATALUNYA FINS ARA ? Res ni per La LLengua Catalana tampoc ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Josep Pagés i Canaleta fletxa Cardedeu LA Estacion de Tren de Cardedeu no tiene Marquesinas en los Andenes
18 de juliol de 2016, 01.46 h

La pregunta seria ¿ QUE GUANYARIEN E.R.C. I CONVERGENCIA = PDC SI DONEN SUPORT A PODEM ? En politica tot es a canvi de algu no ja res gratis ...No es val quel Congres esteria en mans de PODEM Que ve ser unaltra partit politic del Nacionalisme Espanyol . ANTI-INDEPENDENTISTA .


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Aniol fletxa l'Ametlla del Vallès
18 de juliol de 2016, 01.23 h

La tonteta de la Colau encara no es deu haver tret les lleganyes de la ressaca del disgust de quan es pensaven que arrasarien. Encara parla de CiU.
Aquesta tia presideix i governa l'ajuntament de Barcelona?
Ah, és que va obtenir més vots que els altres? Doncs ostres, si que hi ha babaus a Barcelona!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
17 de juliol de 2016, 23.00 h

#9 Mira que anar-te a fixar en els abdominals d'un jugador de futbol. No cal preguntar-te si t'agraden les dones, ja veiem que no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
17 de juliol de 2016, 22.09 h

El diari Vilaweb publica la seqüència dels twitts i cal dir que tant en Rufián (impagable resposta), com en Tardà, han estat molt encertats. Marcant posició i desfent-se dels intents espanyolistes d'embolicar-los en la consecució d'un càrrec d'allà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.