directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els comuns obliden que CSQP es va allitar amb Ciudadanos per una cadira a la Mesa del Parlament

Els pactes en política són una cosa habitual, però algunes formacions es creuen amb el dret massacrar els altres per allò que ells practiquen

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Les crítiques salvatges dels comuns i la seva franquícia, CSQP, al Partit Demòcrata Català pels  seus suposats vots que haurien permès al PP situar la popular Rosa Romero com a vicepresidenta tercera de la Mesa del Congrés, posen en evidència la hipocresia dels populistes.  El líder de Podemos, Pablo Iglesias, va obrir al veda amb una piulada en que deia: “Parece que Convergencia y PNV votan con PP, Ciudadanos y C.Canaria al Vice de la mesa. Ver para creer”, automàticament la xarxa dels comuns va iniciar un atac salvatge en contra del PDC. En aquest sentit, el líder d’En Comú Podem, Xavier Domènech, va arribar a assegurar a Twitter que “el peix al cove, que CDC havia proclamat mort, es va convertir en piranya al cove”. Iglesias i Domènech obliden però que els vots de CSQP van fer possible que Ciudadanos aconseguís la vicepresidència segona de la Mesa del Parlament i que gràcies als vots de Ciudadanos, el diputat de CSQP i líder d’EUiA, Joan Josep Nuet, aconseguís la cadira de secretari tercer de la Mesa del Parlament. Veure per creure! 







Comparteix
   


Etiquetes
El mateix Nuet posava cullerada en la polèmica repiulant una notícia d’’El Periódico’ que assegurava que “El PP explica que va arribar a "un acord puntual" amb CDC, PNB i Coalició Canària”.

Desmuntar els comuns amb una sola piulada

Aquest dijous una piulada d’@asj_3 recordava als líders de CSQEP i a Ada Colau i Xavier Domènech que CSQP va votar al Parlament els candidats de Ciudadanos i PSC a la Mesa a canvi d'una cadira per Nuet i sentenciava: “Lliçons, les justes!”.

L’hemeroteca permet confirmar el quadre de votacions a la Mesa del Parlament del passat 26 d’octubre del 2015 que adjunta @asj_3 en la seva piulada.
Certament, el diputat de Ciudadanos, José María Espejo-Saavedra, va rebre 56 vots, 25 de Ciudadanos, i Joan Josep Nuet, diputat de CSQP, va rebre 25 vots, 11 dels seus. La resta no ho sabrem perquè el vot és secret, però només podien venir de Ciudadanos i PSC, perquè les diputades de Junts Pel Sí, Ana Simó i Ramona Barrufet, secretaria primera i quarta de la MESA van rebre 37 i 25 vots respectivament, que sumats són els 62 de JxSí.

En aquest sentit, té lògica pensar que el que apunta @asj_3 és altament probable:”CSQP va votar el candidat de Ciudadanos a vicepresident, i també va votar el secretari del PSC. Perq uin motiu? Intercanvi de vots pactat per tal que Ciudadanos i PSC votessin Nuet. D’aquesta manera, CSQP va aconseguir tenir representació a al Mesa del Parlament, aprofitant que el vot era secret”.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Synera fletxa Barcelona
22 de juliol de 2016, 17.47 h

#5

Ja està ensorrada. No queda ni per les pensions.

Ja s'ho faran.

Salvis qui pugui!

Nosaltres marxem!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
22 de juliol de 2016, 11.42 h

ELS COMUNS, PERSONATGE A PERSONATGE, SE'LS VEU AMB CLAREDAT QUE EL SEU "PROJECTE"
TERRIBLEMENT, REACCIONARI, ÉS APUNTALAR AMB FERMESA LES ESTRUCTURES DEL REGNE D'ESPANYA, PLE DE CASTES LLEGENDÀRIES, (ARA JA NO EN PARLEN), S'HAN FET AMICS FINS I TOT DEL REI, NO SÓN TANMATEIX NI DEMÒCRATES, NI D'ESQUERRES, LA SEVA FICCIÓ IDEOLÒGICA, IMITEN AL PSOE I CAL DIR-HO UNA ICV, AMB TRENTA ANYS A LLOCS DE PODER, RES DE RES PEL POBLE / AIXÒ SI, (FUNDACIONS, OBSERVATORIS), ENYOREM EL PSUC, DE L'ANTI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
... ... ... Estoïcisme i Resistència HISPANO-catalana ... ... ... ................................................................................................ fletxa ... ... ... NI un PAS ENRERE !!! ... ... ... ENDAVANT BONS-CATALANS [=UNIONISTES] !!! ... ... ... ......................................................................................................................................
22 de juliol de 2016, 09.44 h

#15 ...Por DESGRACIA, los ESPAÑOLES de FUERA de CATALUÑA, parten de una FALSA-PREMISA, que es creer, INGENUAMENTE, que...TODOS(¿?) los catalanes son "separatistas"(=MENTIRA que a los sepaRatas les va requetebién)...Pero la VERDAD es que son como los "GRILLOS-CHILLONES"(="parecen" MUCHOS "animales", pero la REALIDAD es que son SÓLO una "minoría-SOROLLOSA").


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
22 de juliol de 2016, 09.42 h

El PP pacta amb els Independentistes. PSOE i Podemos es queden amb un pam de nas.

Espanya s'ensorra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
╬·₪·≈·Dĭssĭdḗns ANTI-sḗpārātĭstā·≈·₪·╬ fletxa –->...–->...–->...–->...–->...–->...–->...–->
22 de juliol de 2016, 09.34 h

#14 ...CARTA "ABIERTA" a los ESPAÑOLES de FUERA de CATALUÑA y a los "CATALANES-UNIONISTAS", que se han visto OBLIGADOS y FORZADOS a HUIR y EXILIARSE FUERA de CATALUÑA, por CULPA del "RÉGIMEN" "ASFIXIANTE" y EXCLUYENTE del "PENSAMENT-ÚNIC" de los "separatistes"...

Por DESGRACIA, los ESPAÑOLES de FUERA de CATALUÑA, parten de una FALSA-PREMISA, que es creer, INGENUAMENTE, que...TODOS(¿?) los catalanes son "separatistas"(=MENTIRA que a los sepaRatas les va requetebién)...Pero la VERDAD es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
22 de juliol de 2016, 09.17 h

#1 #5 #10 #11 "EL "PRUSÉS" ESTÀ...MORT !!!" Si això fos cert, no estaríeu totes les mariconas folclorico-feixistes tan esvalotades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
22 de juliol de 2016, 08.15 h

#1 Borrell no és aquell que va endur a la fallida Abengoa? Ell si que va enganyar al poble andalus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
22 de juliol de 2016, 08.10 h

Són unionistes que volen la perdició del poble català.

No es pot esperar res d'ells.

Sembla que no s'hagin adonnat que vol la gent.

On són ells quan milions es manifesten per la INDEPENDÈNCIA al carrer?

Endevant catalans! Cap pas enrera!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.