directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 04:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La sanitat catalana dóna una lliçó al populisme mentider dels comuns

Tots els titulars de l'àrea des de 1980 reafirmen "l'orgull" i la "confiança" en el sistema sanitari i es mostren "convençuts del seu progrés"

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- ls consellers de Salut des de l'inici de la democràcia reafirmen l'"orgull" i la "confiança" en la sanitat catalana i es mostren "convençuts del seu progrés" en un manifest acordat aquest dimarts a la seu del Departament. És la resposta conjunta que han volgut donar als comentaris de l'exdirector de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, que va dir al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, que havien "destrossat el sistema sanitari" a Catalunya en una de les converses telefòniques que van transcendir el juny passat. La trobada ha reunit l'actual conseller, Antoni Comín, i el seus predecessors Ramon Espasa, Xavier Trias, Eduard Rius, Xavier Pomés, Marina Geli i Boi Ruiz.
El conseller de Salut, Antoni Comín, amb els seus predecessors en el càrrec Xavier Trias, Xavier Pomés, Marina Geli, Eduard Rius, Ramon Espasa i Boi Ruiz en una trobada a la seu del Departament de Salut per signar un manifest, el 26 de juliol del 2016.
El conseller de Salut, Antoni Comín, amb els seus predecessors en el càrrec Xavier Trias, Xavier Pomés, Marina Geli, Eduard Rius, Ramon Espasa i Boi Ruiz en una trobada a la seu del Departament de Salut per signar un manifest, el 26 de juliol del 2016.

Comparteix
   


Etiquetes
Les mentides de De Alfonso utilitzades barroerament pels comuns queden en fals davant la realitat del sistema sanitari català

Els titulars de Salut des de l'inici de la democràcia es mostren "ferms" en la "defensa" del sistema català de salut i reivindiquen que és fruit d'"un intens i continuat esforç col·lectiu, polític i social d'institucions, professionals i ciutadans durant més de 35 anys de democràcia". Els consellers afirmen que el "compromís" amb el sistema de salut ha estat "possible gràcies a un sòlid i transversal consens" que s'ha manifestat "històricament des de la promulgació del primer mapa sanitari l'any 1980 fins a les grans lleis de salut", amb referència a la Llei d'Ordenació Sanitària de Catalunya (LOSC), la Llei de Salut Pública o la Llei de l'Institut Català de la Salut.

Els comuns encapçalats pel l’actual líder de Podem a Catalunya han utilitzat barroerament el joc brut de l’estat espanyol

Els consellers defensen la "solidesa" del sistema, que "es demostra en els seus indicadors de qualitat, equitat i eficiència"; en el "reconeixement internacional" i en els "indicadors de salut de la societat catalana" i l'atribueixen sobretot a la "fortalesa" dels seus principis i al "compromís" dels professionals, malgrat l'"infrafinançament crònic i estructural a què ha estat sotmès des dels seus orígens". També reivindiquen el sistema sanitari català com "un dels pilars més sòlids" de l'estat del benestar i "un factor clau de la cohesió social de Catalunya".

Lliçó de democràcia dels consellers de sanitat a la guerra bruta de l’estat i els seus còmplices populistes com Albano Dante i En comú podem

En una de les converses filtrades entre De Alfonso i Fernández Díaz i publicades pel diari 'Púbico' el juny passat, l'exdirector d'Antifrau afirma: "Els hem donat de ple amb Bagó, els hem destrossat el sistema sanitari". Aquest és el comentari que ha motivat el comunicat acordat en un dinar amb tots els consellers de Salut, des de l'actual fins a Espasa (PSUC), que va ocupar el càrrec en un govern de la Generalitat provisional, del 1977 al 1980. Josep Laporte, que va ser el primer conseller de Salut, va morir el 2005.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
Gentil Flor de Neu fletxa Ripollès , ai no, Osona
1 d'agost de 2016, 09.34 h


Aquest magnífic discurs que he escrit a #10 , me l'han inspirat un grapat de pèls del cul de la Núria de Gispert, que encara tenien enganxada una quantitat considerable de caca.

VISCA CONVERGÈNCIA PARTIT DEMÒCRATA !!! TOTS ELS ALTRES SOU IMBÈCILS I EM PIXO EN VOSALTRES, COMUNISTES QUE LLEGIU AQUEST PAMFLET MERDÓS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
28 de juliol de 2016, 08.23 h

#9 L'estat de beneficiencia té uns límits i ja estan sobrepassats en molt.
Tants hospitals del tripartit, que son autentiques merdetes, ja que tothom que té un mal serios no va al seu hospitlet de merda comarcal i va a Vall d'Hebró directament.
Que a l'agost estan els llits buits, per que els malalts estan de vacances, tothom ho sap, menys els dements socialistos per la barbacoa que tot el dia diuen bestieses i animalades com cal i com vosté.
Amb un 25% de salut privada, cal que el pressup... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
gallineta fletxa barcelona
27 de juliol de 2016, 14.11 h

El problema de tancar llits i dels retards en tractaments i proves, per moltes dades confuses que és vulgui, és purament i simplement la manca de personal i la manca de diners pel personal. No fa gaire em vaig trobar a una sala amb 6 ecògrafs i cap metge . quan va venir el metge, per fer.me la prova, vaig veure que feia 7 hores seguides; diagnosticant plaques de RX i TACS i RNM ell i els altres residents i adjunts; sense esmorzar ni dinar. Quan va arribar em va tractar amb professionalitat p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
27 de juliol de 2016, 13.18 h


#7 Què t'empatolles mico espanyol? No en tindràs mai prou de fer el RIDÍCUL? Ah no! és clar: ets pancastellanista !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
27 de juliol de 2016, 12.30 h

Alguna opinión divergente por aquí? Ah! vale, los muertos no pueden hablar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
27 de juliol de 2016, 11.17 h

per aquesta gentussa de Comu no mes hi ha una paraula MISERABLES


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
mario fletxa barna
27 de juliol de 2016, 09.22 h

És curiós que tot el món té Catalunya com a referent en Salut i justament fins avui que españa la pot incorporar com a bé seu ( esports, invercions, peblicacions científiques, exportacions etc.) la vol destruir, perquè? tenen les neurones al seu lloc? és totalment incomprensible i segur que el món sencer també ho veu així. El RIDÍCUL ÉS ATÒMIC!

VINGA... A APUNTAR-SE A LA MANI DEL 11S. LA ÚLTIMA ANS DE LA DESCONNEXIÓ I OLÉ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
27 de juliol de 2016, 09.20 h



#3 Interessant hipòtesi la teva. així abandonaré la meva hipotesi anterior. Jo em pensava que En Comú Podem era una abreviatura de "En (la) Comu(na) Podem (defecar a gust)".




Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
27 de juliol de 2016, 08.05 h

Això de "En Comú Podem" deu venir de: "Fernandez Diaz, De Alfonso, Dante Albano Fachin, Ada Colau, Garcia Albiol, Montoro i altres, en COMU PODEM FOTRE CATALUNYA I CONTINUAR VIVINT DEL CUENTO"


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
27 de juliol de 2016, 07.56 h

LA PIJOLANDIS DE NO-PODEMOS, uns vividors que mai han treballat, droga i alcohol, i la vida padre.
NOMES CAL VEURE EL CARETO QUE FA L'ALEMANY, per entendre que esser gandul i progres nomes es a l'abast de la casa aristocratica d'aquests miserables ricatxos.
PODEMOS SON PIJOS-RICOS oi Colau, duquessa d'ALEMANY EL RICATXO?


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.