directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Repàs curs polític 2015-2016: Els 10 improperis més flagrants contra el procés

Soraya, García Albiol, Margallo, Susana Díaz, Pablo Iglesias o Albert Rivera, els protagonistes de les cites més esperpèntiques de la temporada

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Guifré Jordan @enGuifre - La segona entrega del repàs del curs polític 2015-2016 que vam iniciar amb les perles de Mariano Rajoy ha estat de molt difícil elecció. L’exercici consisteix a seleccionar els deu improperis més flagrants que l’espanyolisme ha proferit contra el procés, l’independentisme o les seves figures més importants. José Manuel García-Margallo, Albert Rivera, Susana Díaz, Arturo Pérez-Reverte, Félix de Azúa i fins i tot l’editorial d’El País són alguns dels protagonistes de les 10 frases seleccionades. Però se n’haurien pogut triar moltes altres. 

albert rivera, ciudadanos
Comparteix
   


Etiquetes

10. Soraya Sáenz de Santamaría contra els refugiats – 18 de març de 2016

La carta que sense demanar permís a ningú el govern Puigdemont va enviar a la Unió Europea per oferir-se a acollir refugiats va fer ennuegar i enrojolar-se l’executiu espanyol. La resposta va ser una roda de premsa de Soraya Sáenz de Santamaría, desproporcionadament aïrada, on va dir que “el señor Puigdemont se quiere añadir a las dificultades que hay” i “decide que él, el presidente de una comunidad autónoma, una región para la UE, tiene la solución al problema y va solo sin contar con nadie”.

9. Xavier García Albiol, obsessió franquista – 26 de desembre de 2015

Ja se suposava al principi d’aquest curs polític que amb Xavier García Albiol al Parlament, el galliner estaria esvalotat de manera permanent. I el nou líder dels populars catalans no ha decebut. Un dels seus comentaris més èpics va ser el del dia de Sant Esteve, coincidint amb el tradicional partit amistós que l’any passat enfrontava la selecció catalana amb la basca: “Hoy toca aquelarre independentista en el fútbol organizado por la FCF. La utilización política del fútbol igualitos que el dictador Franco”. No ha estat l’única menció al dictador, però, ja que aquest mes d’agost ha etzibat: “CDC, ERC i la CUP poden aconseguir el que no va aconseguir Franco: posar en risc l'autonomia de Catalunya”.

8. El dia que el diari El País es va menjar el seu editorial – 4 de gener de 2016

‘Lúgubre final’. Era el titular de l’editorial d’El País del 4 de gener, el dia després que la CUP digués l’últim ‘no’ a Artur Mas. Tot apuntava a unes segones eleccions catalanes i El País s’acomiadava ja de Mas i del procés en general: “[Los independentistas] lo han perdido todo”, deia el rotatiu tot precipitant-se. Parlava, també, del “tétrico final de Mas” que, “aunque aún pueda adornarse de detalles más patéticos, no constituye un mal episodio para Cataluña”.

7. Arturo Pérez-Reverte, irritat amb Gabriel Rufián – 5 de març de 2016

L’escriptor Arturo Pérez-Reverte es va escalfar després d’escoltar la intervenció de Gabriel Rufián durant el debat d’investidura fallit de Pedro Sánchez i, via Twitter, li va etzibar: “Ayer escuché el discurso de Gabriel Rufián (ERC) en lo de Sánchez. La España que sentó en el Parlamento a ese joven merece irse al carajo”. Sobre el paper, és un dels grans intel·lectuals de l’Estat, però va caure en el mateix atac d’ira descontrolat que milers d’usuaris de Twitter. Entre ells, el ‘periodista’ Alfredo Urdaci, que el dia abans havia dit que “Rufián ha hecho un discurso subnormal en el sentido estricto de la palabra”.

6. José Manuel García-Margallo se la va jugar amb un debat amb Oriol Junqueras – 23 de setembre de 2016

Que al ministre d’Exteriors li va la marxa –la marxa anticatalanista- és un fet. Ara bé, el 23 de setembre passat, a cinc dies del 27S, va jugar-s’ho tot en un controvertit debat amb Oriol Junqueras. I va deixar anar alguna perla: “Estando en España a Cataluña le ha ido muy bien”, “Oriol, te vas a dar una galleta monumental”, “cuando unos amigos míos quieren tirarse del puente, yo lo que quiero es disuadirles de que lo hagan”. Sí, evidentment Margallo es va quedar lluny del “navegarán por el espacio por los siglos de los siglos”.

5. Susana Díaz, la ‘baronesa’ de la unidad de España – 15 de juny de 2016

La multitud de cites amb les urnes dels últims temps han permès veure una Susana Díaz desbocada en contra de la sobirania de Catalunya. En un dels mítings, a l’avantsala del 20J, va deixar anar: "¿Están diciendo a los andaluces, por ejemplo, que cuando paguensus préstamos, sus hipotecas en La Caixa, que es la primera entidad financiera en Andalucía, y sus intereses van a ir aCatalunya y a cotizar en esa hacienda catalana?". Uns dies abans, ja havia posat Podemos i independentistes al mateix sac i els havia assotat dialècticament: “Los votos de los andaluces no les van a servir para pagar los privilegios de Ada Colau ni los desvaríos de los independentistas”.

4. Félix de Azúa entrava a la RAE per la porta gran – 13 de març de 2016

Félix de Azúa prenia possessió de manera oficial com a membre de la Reial Acadèmia Espanyola el 13 de març d’enguany, només unes hores després d’haver deixat anar una frase ‘antològica’ en una entrevista amb l’Agència EFE: “La educación en Cataluña está en manos de talibanes, que enseñan el odio a España y a todo aquello que es español”. De nou, el tòpic de sempre. Cal dir res més?

3. El dia que Pablo Iglesias va emprar el discurs ètnic – 9 de setembre de 2015

A les portes de la campanya electoral del 27S, Pablo Iglesias va creuar una ratlla vermella que li va sortir cara: la de l’etnicisme. En un míting a Rubí, va etzibar: "Esa gente de barrio, esa gente de barrio que no vota tiene que sacar los dientes. Esa gente de barrio que no se avergüenza de tener abuelos andaluces o padres extremeños tiene que sacar los dientes". Iglesias va aconseguir no només ser el tema de la campanya electoral als actes dels independentistes, sinó que va eclipsar els dirigents de Catalunya Sí que es Pot, que van acabar amb uns resultats ínfims.

2. Albert Rivera, el populisme més barat – 18 de juny de 2016

La desesperació a les files de Ciudadanos en els últims dies abans de les eleccions repetides al Congrés espanyol el 26J va anar ‘in crescendo’. Les perspectives electorals eren pessimistes, fins que Albert Rivera va apostar per maximitzar la seva figura de ‘màrtir’ a Catalunya: “"Vengo de una tierra donde tienes que partirte la cara literalmente para defender la igualdad de todos los españoles, para decir que un catalán y un andaluz son iguales, para poder hablar en catalán y en castellano, o para ver un partido de fútbol en la calle". A qui no li ha passat, que l’han pegat per parlar en castellà?

1. Daniel de Alfonso, símbol de la corrupció endèmica de l’Estat  - 22 de juny de 2016

Les cèlebres converses filtrades entre Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso –que no es van mantenir en aquest curs polític però es van saber uns dies abans del 26J- van deixar una multitud de perles, però potser la més simbòlica és aquesta: “Les hemos destrozado el sistema sanitario”. La trama del ministre d’Interior i l’excap de l’Oficina Antifrau i, en especial, aquesta frase, és el paradigma de la corrupció endèmica de l’Estat i del joc brut que res té a veure amb la política representativa. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
Lluis fletxa bcn
28 de novembre de 2016, 19.50 h

Caixabank traslada a Madrid su nueva división de banca corporativa, según publica este domingo El Confidencial. La decisión de la entidad llega en plena cascada de traslados de empresas catalanas fuera de la comunidad, en el contexto del proyecto independentista


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
25 d'agost de 2016, 22.44 h





#14






HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH !! !! !! !! . . .







. . . POBRE IL.LÚS !! !! !! !! . . . ETS PATÈTICAMENT GROTESC I RIDÍCUL !! !! !! !!







NI TU ET POTS CREURE ELS TEUS DELIRIS , NI ENVALENTONAT AMB LA MITJA COPETA D'ANÍS EL MONO !! !! !! !!







HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH !! !! !! !!











Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
mr. patata fletxa mrs. patateta
25 d'agost de 2016, 17.29 h

#14 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
25 d'agost de 2016, 15.25 h

#12 Querido NAZI Juan Ruiz Solanes de Figueras,

¿Por que insistes en ponerte en ridiculo de forma constante TU SOLITO? Vale, escribiste "cataractes del Niagara", no body is perfect , pero decir que una noticia es mentira porque salga en tal o cual medio, es absurdo. Una cosa es la noticia y otra la opinion o editorial, Se que estas acostumbrado al panfleto que miente y manipula todo lo que publica e ignora lo que no le interesa pero el mundo real NO es asi.

Los medios ,obtiene la inmensa may... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
25 d'agost de 2016, 15.09 h

Tots són esperpèntics, remarco a P.Iglesias i Albertito Rivera per ser dues formacions incorporades al NACIONALISME IMPERIALISTA ESPANYOL com a NOVA TROPA, de GENOCIDI, Cenyint-nos a Rivera, la van crear amb una base ideológica, NEFASTA i NEFANDA, la destrucció de la llengua catalana, a tots els Països Catalans. incorporant-se a una llista on hi ha, Stalin, Franco, Hitler, Mussolini, (n'hi ha més) però ací mos quedem de momento!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
25 d'agost de 2016, 14.36 h






#11 Jo, les notícies del Mundo . . . la veritat, no les hi atorgo gaire credibilitat.



Ara bé, lider en transplantaments ?? podria ser, no per espanya, sinó per Catalunya que té uns metges molt més bons que la mitjana espanyola.



Sí que hi ha una cosa en la que espanya ÉS líder mundial sense cap mena de dubte:




Espanya és lider mundial en . . . T R I C O R N I S !! !! !! !!






Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
25 d'agost de 2016, 12.44 h

España, líder mundial en trasplantes por 24º año consecutivo

http://www.elmundo.es/salud/2016/08/24/57bc9af722601d2f0a8b4693.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
25 d'agost de 2016, 11.56 h



I EL QUE PROPOSA RIVERA AL PP. SOBRE LA IMMERSIÓ LINGÜÌSTIQUE , QUE ?

"VALIENTE CATALAN". JA M'AGRADARIA SABER D'ON SON ELS SEUS PARES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
mario fletxa barna
25 d'agost de 2016, 11.11 h

I en podrien escriure mil més, totes per escriure una enciclopèdia dels MILLORS HOMES EN POLÏTICA DEL MÓN, que no fan políca, que no saben com l'han de fer i que cobren més que un futbolista, i podriem afegir la premsa insana i corrupte. TOT PERQUÈ ES POGUÉS NOTAR QUI PRECISAMENT, NO HO ÉS. Però és tant clar que no cal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Fd'A. fletxa Calders
25 d'agost de 2016, 09.52 h

Tots aquests demostren la seva pocavergonya. I els qui es dieuen catalans, els qui més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.