directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez-Camacho: 'Les banderes que predominaran dissabte seran les estelades'

Lamenta que el PSC 'es manifesti al costat dels independentistes'

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, reconeix que en la marxa de dissabte 'les banderes que predominaran seran les estelades dels que volen la independència de Catalunya', i per això retreu la participació del PSC en la marxa. La líder del PP ha lamentat que el PSC 'hagi abandonat els principis de defensa d'Espanya i es manifesti al costat dels independentistes', i ha reiterat que, segons ella, les preocupacions veritables dels catalans són l'atur, la congelació de les pensions i la pujada d'impostos. Camacho ha aprofitat per criticar aquells que 'aniran a aquesta manifestació per defensar descaradament la independència de Catalunya de la resta d'Espanya' i ha carregat contra CiU per haver-se 'tret la careta' i mostrar la seva cara més independentista.
alicia sànchez camacho
Comparteix
   


Etiquetes
'Les banderes que predominaran seran les estelades que volen la independència de Catalunya. Demanem que, per responsabilitat, el PSC, CiU i el president de la Generalitat no es manifestin amb aquelles plataformes que volen separar Catalunya d'Espanya', ha sentenciat Sánchez-Camacho.

La dirigent popular també ha criticat que els principals partits i els dirigents de les institucions catalanes es manifestin darrere del lema 'Som una nació i tenim dret a decidir', que Sánchez-Camacho a qualificat 'd'independentista'. 'El president de la Generalitat oblida que és el president de tots els catalans', ha reblat.

Sobre el desacord entre els organitzadors de la manifestació del 10J per decidir una capçalera per la mobilització, Sánchez-Camacho ho ha qualificat 'd'espectacle' que demostra que 'no és una manifestació d'unitat, sinó per defensar interessos partidistes'.

Sánchez-Camacho també ha carregat contra la 'irresponsabilitat' de PSC i CiU de manifestar-se contra un 'Estatut constitucional'. 'En cap país del món, el partit de govern i el que aspira a governar es manifesten contra l'ordre legal establert'. La presidenta del PP també ha considerat que CiU 's'ha tret la careta i ara mostra la seva cara més independentista'.

Per tot això, Sánchez-Camacho ha opinat que el Partit Popular és l'únic partit que 'està actuant amb la responsabilitat que els catalans esperen i que defensa l'Estatut de tots'.

Felicita la selecció espanyola

La dirigent dels populars catalans ha aprofitat per 'felicitar la selecció espanyola per la seva classificació històrica' per la final de la Copa del Món. Sánchez-Camacho s'ha mostrat 'orgullosa' de la selecció i ha assegurat que 'la gran majoria dels catalans animen a una selecció espanyola' que 'compta amb set jugadors catalans més tres formats a Catalunya'. Per últim, ha demanat que la final del Mundial 'es pugui seguir en pantalles' en llocs públics de la ciutat de Barcelona' i ha 'lamentat que fins ara no s'hagi pogut fer'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
maria fletxa LLeida
9 de juliol de 2010, 11.19 h

si senyora, qui li ha dit?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
jordi fletxa bcn
9 de juliol de 2010, 10.45 h

i que passa amb l'estelada¿? jo alucino ho diu com si fos un insult. Hauria d'explicar pq li ho sembla a ella. doncs esclar que portarem l'estelada, i miri sra camacho, cridarem a favor de la independencia i tot!! es espectacular oi?? (deu ni do amb el nivell d'alguns politics, tant del psoepsc com del pp).


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5 Jordi Fernandez
9 de juliol de 2010, 10.19 h

I que es calci, és el començament. Ara ja hi som al Dragonkan.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
9 de juliol de 2010, 09.25 h

Que els catalans tenen altres problemes? Miri Camacho, els 3.000 € que em fot l'estat cada any de dèficit fiscal me'ls pagues tu, que sembla que no t'importa gaire. I si no, deixa'ns tranquils, que si volem la independència és precisament per aquesta raó!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ramon fletxa Manresa
9 de juliol de 2010, 09.16 h

Que vol ara aquesta dona? Que anem a la manifestació amb la bandera de l'ocellot? Si vol que surti ella amb "la seva" bandera, sempre hi ha d'haver un tarat que doni la nota.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
9 de juliol de 2010, 08.47 h

No sabia si dur l'estelada a la manifestació, la Camacho m'ha ajudat a decidir-me. Qui s'ha pensat que és? Durem les banderes que ens roti i no serà pas la bandera d'un règim totalitari i assassí com les que duen molts dels militants del seu partit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
CIU=PP fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR.
9 de juliol de 2010, 07.29 h

Si i tant, al Psc i a Ciu són tant independentistes com la mateixa camachu, El que preten la sr. camchu. Per cert, que lletja és aquesta tia, és fer que vots independentistes vagin a parar als regionalistes de segona i de passada aglutinar el vot espanyolero-feixistoide. Millor que la camachu se´n torni al planeta dels simis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.