directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 06:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La 'nova política' d'Ada Colau: privatitzar una escola de música d'Horta-Guinardó

Des d'ERC Barcelona denuncien que s'ha fet d'esquena als veïns

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Nova acció totalment contradictòria del govern dels comuns a Barcelona. L'ajuntament governat per Ada Colau amb els socialistes, finalment, ha privatitzat la gestió de l'escola de música Can Fargues. Des d'Esquerra a Barcelona, el regidor del districte d'Horta-Guinardó, Jordi Coronas, ha volgut denunciar que la 'política de titulars del Govern BeC-PSC després no es tradueix en fets'.
ada colau, jaume collboni, psc, socialistes, barcelona en comú
© ACN


escola de musica, can fargues
Escola de música de Can Fargues

Comparteix
   


Etiquetes
D'esquena als veïns
 
El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha denunciat aquest matí la privatització en la gestió de l'Escola Municipal de Música de Can Fargues, al districte d'Horta-Guinardó. Coronas ha criticat que "els veïns i veïnes volien una escola de música de gestió pública, i han vist com la gestió s'ha privatitzat". "S'ha fet d'esquena a la ciutadania i en un context de remunicipalització de serveis. No correspon amb el que el govern BeC-PSC diu que vol fer, i estem cansats d'escoltar titulars que després no es tradueixen en fets", ha assegurat.
 
Un procés de selecció brut
 
Sorprèn, també, que la nova política dels comuns dugui a terme pràctiques poc netes. Resulta que tot apunta que s'han incorporat dues clàusules de condicions un cop el concurs ja estava iniciat. Aquest fet ha provocat un gir inesperat en la cursa per fer-se amb la gestió de l'escola: l'Escola de música Pausa i Ut Centre d'Estudis Musicals van deixar de ser les favorites, les dues d'Horta Guinardó. Finalment, ha guanyat Estudi 6 Gestió Socioeducativa SL, una empresa de les Balears. Ara mateix, és molt possible que els participants a concrus presentin una impugnació. En declaracions a directe!cat, Jordi Coronas ha assegurat que demanaran totes les explicacions per esclarir els fets i que Esquerra investigarà a fons la qüestió.
 
El portaveu republicà ha explicat que "com a veí d'Horta i conseller de districte durant 8 anys ha viscut la lluita veïnal per salvar la masia de Can Fargues i que allà s'hi fes una escola de música", i veu amb decepció la decisió del govern Colau-Collboni.
 
Qui és Estudi 6?

Estudi 6 Gestio Socioeducativa SL és una empresa de les Illes Balears, amb seu a Palma, fundada ara fa 25 anys. Al seu web mostren qui són els seus clients i la majoria són ajuntamens, fins a quasi una vintena, repartits per les illes i també inclou l'Ajuntament de Barcelona. Àdhuc, al seu web, es vanten de ser una empresa que treballa "per al desenvolupament de la política de qualitat" amb objectius propis dels ideals dels comuns.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
14 de setembre de 2016, 16.56 h


#5 Tens raó de ser suspicaç, Carles. Aquests que critiquen "l'esquerra" sense especificar , solen ser capitalistes de dreta , és a dir , convergents, que de reüll miren i apunten cap Esquerra Republicana


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
14 de setembre de 2016, 12.18 h


#4 Potser que especifiquis a quina esquerra et refereixes, o ens pensarem que et un CONVERGENT.

Vols dir que a la dreta no se la pot acusar de coses encara pitjors? CiU inclosa?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
14 de setembre de 2016, 10.16 h

CARAM NOIES/NOIS, L'ESQUERRA? DE MANTEGA TANMATEIX FENT POLÍTICA DE DRETES, DESCARADAMENT! ENS HO HA DEMOSTRAT DIA A DIA DES DE FA TRENTA ANYS QUE OCUPEN LLOCS DE PODER, SÓN UN ESTAFA A LES CLASSES TREBALLADORES. I MALGRAT TANTA FICCIÓ NO HAN DEIXAT MAI DE COL·LOCAR-SE REMUNERATS A COS DE REI, QUAN HAN POGUT, VOLEM UNES ESQUERRES VERITABLES, QUE LLUITIN PEL VALORS DEL POBLE RAS, I NO PER GAUDIR DE PRIVILEGIS.!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mario! fletxa barna
14 de setembre de 2016, 09.44 h

Realment aquesta persona amb l'ajuda del PSC_PSOE, la privatització en persona, de SOCIALISTA res de res, és del tot el FRAU amb POTES.
Esperem que el NOU ESTAT DE LA REPÚBLICA CATALANA canviï aquesta anomalia contra natura.
Aquesta dona ha de saltar de l'ajuntament de la FUTURA CAPITAL DE LA REPÚBLICA justament perquè no és partidaria del NOU ESTAT i SI de la capital española, és per tant una ANOMALIA FLAGRANT!
PER CATALUNYA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
14 de setembre de 2016, 05.27 h

#1

LA LEGÍTIMA DUI QUE RECOLZARAN ELS USA:

El Congrés USA i l'Alt Dictamen del TIJ

En la compareixença al congrés, Williams va assegurar que si Catalunya proclamava la independència cercaria ‘el reconeixement internacional d’acord amb la voluntat del seu poble i no pas d’acord amb les disposicions de la constitució espanyola’. Invocà tot seguit la sentència de la Cort Internacional sobre Kossove de 22 juliol 2010 i recordà que no hi havia cap precepte de la llei internacion... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
14 de setembre de 2016, 05.22 h

DICTAMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010


- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a diferència d’una dictadura, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.