directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Susana Díaz: “Yo a éste (Sánchez) le quiero muerto hoy”

Es va confirmant el cop d’estat de la setmana passada al PSOE. Rajoy estava avisat i la presidenta andalusa ho va executar amb “llàgrimes de cocodril” incloses

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Crònica d’un cop d’estat.-Segons afirma el periodista el periodista Juan Carlos Escudier en un digital madrileny, la tarda del passat dissabte a la seu del PSOE es van viure un dels pitjors moments de la democràcia espanyola, es va executar de manera barroera un cop d’estat contra Pedro Sánchez, un cop d’estat planificat amb nocturnitat i traïdoria. El sector colpista va practicar tàctiques assembleàries de boicotejar el comitè federal, impedir la seva constitució i començar a tensar i a crispar la reunió, amb el caos, tot és molt més fàcil, confusió i desgast presentant als partidaris de Sánchez d’inútils. 









Comparteix
   


Etiquetes
Pedro Sánchez va intentar posar pau i readmetre als membres dimitits de l’executiva federal, però els crítics el volien liquidat

La presidenta de les Illes, Francina Armengol va ser l’encarregada de fer de mitjancera amb Susana Díaz. La resposta de la presidenta andalusa va ser demolidora: “veo que no has enterado. Yo a éste (Sánchez) le quiero muerto hoy”. Una resposta que mostra que el cop d’estat estava decidit i programat.

Insultats els membres catalans del comitè federal per la seva defensa de Pedro Sánchez

“No voleu ser un partit diferent del PSOE, doncs ara us toca callar. Nosaltres no podem dir res a les reunions del PSC, doncs vosaltres tampoc al PSOE.” Paraules com aquestes van suportar els membres catalans del comitè federal, i algunes altres més gruixudes.

PRISA i el Grup Planeta (via La Sexta) van ser còmplices de la liquidació de Pedro Sánchez

La capçalera estrella de PRISA portava mesos i setmanes desgastant al líder socialista elegit pels seus militants i La Sexta ho va rematar el mateix dissabte mentint sobre Sanchez i els seus fidels. El periodista  de La Sexta Aantonio García Fereras rebia el mateix dissabte indicacions directes dels crítics des de dins de Ferraz, una germana de la seva companya, Ana Pastor, és responsable de comunicació de Susana Díaz i minut a minut van anar pressionar Sánchez amb informacions intencionades.

L’actual gestora prepara l’execució definitiva del cop d’estat amb una abstenció, malgrat que això els hi costi un PSOE dividit. El PSC no es plantejarà ara la separació?

El PSC sigui Iceta o Parlon diuen que votaran no a Rajoy, veurem si aguantaran la pressió, però passi el que passi s’han de plantejar si obren el debat d’una vegada per a totes i no esperar que siguin els altres que els obrin la creació de la Federació Catalana del PSOE. Ara és el moment ni que sigui per dignitat, o el PSC pot caure encara més en una critica situació.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
teresa fletxa terrassa
17 d'octubre de 2016, 22.57 h

No us enganyeu; el principal promotor del cop d´estat no és la gusana sinó el Felipe González. Hi ha articles d´informació senyalant que te ordres estrictes de les grans empreses com gas natural i el FMI de muntar tot aquest tinglado amb la finalitat de que no guanyn les esquerres. Jo em crec més aquesta versió. No ha dubtat en sacrificar el seu partit i la gobernabilitat del país con tal de seguir aferrat a la mamella, que és el benefici personal que ell en treura.
La gusana només ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
10 d'octubre de 2016, 09.25 h

La Gusana Diaz encara no ha explicat a on té els 2.000.000.000 robats per ells i la seva banda crimnal del PSOE-GAL-PSC!!
ICETA, tu tampoc saps a on es la pasta que has robat, psoecialita dels lladregots nazional.socialistes?


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
10 d'octubre de 2016, 08.16 h

A nivell polític no se com sera la palurda aquesta, però a nivell de clavar navalles per l'esquena ho fa que deixa a Makinavaja a l'alçada del betum.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Synera fletxa Barcelona
10 d'octubre de 2016, 06.14 h

Aquesta dona és impresentable. I no te res que veure amb els catalans. Un altre mœn, llunyà, oposat, incompatible del tot.

Ho saben.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
josepbna. fletxa Barcelona
9 d'octubre de 2016, 14.33 h

Al final aquests barons jubilats o no del PSOE endollats "enchufados" dins de grans empreses i cobrant uns grans sous sense quasi donar cop i que veien perillat els seus llocs, per les manifestacions de diferents partits sobre suprimir les portes giratòries, han aconseguit portar al seu hort a tota la militància de més baixa capacitat intel·lectual i de sentit comú, perquè fessin fora al que era més coherent a la ideologia que significava sempre el PSOE, un partit obrer i d'esquerres. Ar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
9 d'octubre de 2016, 14.06 h

Realment no era d'esperar tanta baixesa al PsoE. No es que sóc un forofo d'ells però m'han desenganyat. No són millors que els de la màfia que ens governa. Gràcies a ells ens seguiran governant o sia, són tant o més culpables que ells. Són col·laboadors necessaris per a les malifetes peperes. Seria de veres que PP/PsoE la mateixa moneda és. Susana Díaz ha mostrat la seua vertadera cara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
9 d'octubre de 2016, 13.15 h


Aquesta frase de la Diaz és UNA VERGONYA MÉS en el palmarès de l'estat espanyol. Fins i tot les que es pretenen d'esquerres tenen una dialèctica "de los puños" com els falangistes. Quina vergonya !


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Carles Viñals Casado fletxa Sant Vicent del Raspeig
9 d'octubre de 2016, 11.52 h


Gran Cotarelo.

Llegiu a "Palinuro" el seu article "La izquierda servil". I nosaltres , preparem-nos per al que ens ve al damunt i, si els nostres poítics no reaccionen d'una punyetera vegada, fem-ho nosaltres, que ja n'hi ha prou de misèria i vergonya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Emili fletxa Terrassa
9 d'octubre de 2016, 10.52 h

Titular: Susana Díaz: “Yo a éste (Sánchez) le quiero muerto hoy”

Pedro, et recordo que estas a Espanya." Que te sea leve".


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
fideli fletxa rdnes
9 d'octubre de 2016, 09.52 h

PSOE, S.A....es cotitza a l'Ibex...


Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.