directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

La CUP desmenteix el diari Ara

El cap de premsa del partit fulmina els dubtes que es volen dissipar al voltant de la negociació dels pressupostos

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Jordi Salvia, cap de premsa de la CUP, no ha volgut deixar passar un nou titular tergiversador que motivi la confrontació amb Junts pel Sí. El periodista, a través del seu compte de Twitter, ha respòs al diari Ara que titulava 'La CUP tensa el debat per la partida d'Ensenyament' amb un: "agafes el discurs #DPG2016 i fas una portada i notícia central 5 dies després utilitzant els termes "tensionar" i "amenaçar"". 
Jordi Salvia
Jordi Salvia
© Twitter

Comparteix
   


Etiquetes
En plena negociació

No és bon moment per a atacar, la portada i notícia interior amb la qual el diari Ara acusa la CUP de "tensionar" i "amenaçar" s'emmarca en un clima de cooperació i negociació entre Junts pel Sí i la força cupaire per enllestir uns pressupostos de caràcter social i amb el referèndum en l'horitzó.

Els adjectius sorprenen, no només perquè el debat de política general fou plàcid, sinó també pel fet que les negociacions no han fet més que començar i entra dins la normalitat que les dues parts facin una proposta de màxims per trobar un punt mitjà que faciliti l'acord. Qüestions com el retorn de la jornada parcial i completa dels interins o substituts, pagar el mes de juliol, eliminar el concert de les escoles que segreguen per sexes, garantir beques menjador i el transport escolar o assegurar 1.600€ anuals per a cada plaça d'escola bressol són una sèrie de propostes a negociar, en cap cas una amenaça.

Dret a discrepar?

Dins la CUP s'hi ha instal·lat la sensació que la majoria de mitjans de comunicació intenten criminalitzar qualsevol declaració per afavorir la confrontació, els tres mesos de negociació per a la investidura i la pròrroga dels pressupostos han creat aquest imaginari. Qüestions com les de l'ensenyament o replantejar l'impost a les grans fortunes o reformar l'IRPF entren en la normalitat de qui vol arribar a un acord, molt lluny de la submissió que alguns voldrien.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
kim fletxa BCNV
24 d'octubre de 2016, 10.53 h

#3 Vés no sigui la dreta Convergent la q provoqui els enfrontaments.El conseller Comin us donarà referències Fins q Convergència(PDECat?)no es tregui la dreta-dreta q encabeix,els dubte vers el seu futur seran prou minses





Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Fd'A fletxa Calders
11 d'octubre de 2016, 16.30 h

#8 Marta, no és aquesta la manera de fer país.
La CUP està demostrant que té influència per fer uns pressupostos millors per la gent que ho necessita. Hem de respectar els qui pensen diferent però que són nets. Potser els qui semblen retardats són els qui van al davant. El meu respecte a la CUP a ERC a CiU( o com es digui) i a tots els qui volen una Catalunya lliure.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Marta fletxa Sabadell
10 d'octubre de 2016, 20.01 h

Tothom tranquil que els de la Cup es carregaran el procés!

S'ha de ser molt retardat per votar a la Cup!

Visca Catalunya lliure!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
10 d'octubre de 2016, 17.14 h

PRINCIPIS SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES REFRENDATS PEL RECONEIXEMENT DE LA DUI DE KOSOVO PER LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE JULIOL 2010


- No hi ha cap norma en dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- En una soci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Don Nuño Delpuño fletxa Valencia de Alcantarilla
10 d'octubre de 2016, 15.16 h


#5 Oiga usted, caballerete: ¿podria aclararme si esos Aragoneses Orientales a los que con tanto entusiasmo invoca, eran quizá los novios de Vd. o bien los "novios" de su señora mamá ?

Ya sé que en ambos casos el semen quedaba en su familia de Vd, pero tengo la curiosidad de saber si se lo inyectaban al detrá del hijo o al delante de la madre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Aragoneses Orientales(que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
10 d'octubre de 2016, 14.55 h

La Fundación del Toro de Lidia (FTL) lanza de manera oficial el cartel que anuncia la corrida homenaje a Víctor Barrio, obra del artista de talla internacional y gran aficionado a la tauromaquia, Miquel Barceló.

El pintor mallorquín, Premio Nacional de las Artes Plásticas (1988) y Príncipe de Asturias de las Artes (2003), ha querido sumarse a esta iniciativa benéfica impulsada por la Fundación del Toro de Lidia con una de sus obras.

https://fundaciontorodelidia.org/2016/08/26/cartel-v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
10 d'octubre de 2016, 12.46 h

LA PREMSA CATALANA HA D'ÉSSER POSITIVA EN EL PROCÉS CAP A L'ALLIBERAMENT SOCIAL I NACIONAL, NOMÉS HI HA DOS DIARIS DE PAPER CONSEQÜENTS SÓN EL PUNT-AVUI I L'ARA, ÉS IMPRESCINDIBLE QUE SIGUIN POSITIUS I UNEIXIN TREBALLS I VOLUNTATS, ELS ENEMICS JA PORTEN MÉS DE TRES SEGLES ESQUARTERANT-NOS EN TOTS ELS CAMPS (SÓN EL REGNE D'ESPANYA I ACÒLITS) ,


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
borisvian fletxa Lleida
10 d'octubre de 2016, 12.12 h

d'aqui pocs dies veurem qui posa pals a les rodes, si el diari o les cup
per desgràcia, m'imagino que els de sempre
malgrat tot
Guanyaremll*ll


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
10 d'octubre de 2016, 12.10 h

ARA...? HI ARA ....!!! Ja fa temps que el diari ARA esta al servei dels antics ex-convergents i que ara mateix no se sap ben be si son PdC o PDE.C, i que des de dins mateix de JxS pretenen dinamitar qualsevol mena d'acord o aproximació a la CUP pels pressupostos o pel camí cap a la independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Sergi fletxa Barcelona
10 d'octubre de 2016, 11.02 h

Ja fa dies que el diari Ara ha canviat una mica el seu discurs. La proposada idea de fer un diari més "plural" (amb finalitat dubtosa) ha fet que formin part del seu equip periodistes com Maiol Roger que abans formaven part de la caverna informativa amb un paper destacat en totes les notícies sobre Catalunya al diario el Pais.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.