directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

TV3 beneficia les estrelles del Grup Godó i l'unionisme per retenir el lideratge

La Televisió pública catalana ha presentat aquest dilluns el programa 'Fora de sèrie', basat en entrevistes d'estrelles de la comunicació que han passat per la televisió nacional.

Comentaris 57  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Es tracta d’un programa setmanal on diversos periodistes  "fora de sèrie",  que majoritàriament  presenten espais de màxima audiència en mitjans privats o espanyols, trien un entrevistat i hi mantenen una conversa. TV3 emetrà el programa en 'prime time' per intentar mantenir el lideratge d'audiència. El programa  comptarà aquest dijous amb Jordi Basté, presentador estrella de RAC1, que entrevistarà el futbolista Gerard Piqué. Però el programa ja ha generat polèmica perquè TV3, lluny de remar a favor de Catalunya Ràdio, de la mateixa empresa que la TV3 (CCMA), potenciarà amb 'Fora de sèrie' a figures de la seva més directa competència, com l'esmentat Basté o Toni Clapés. 'La ràdio és la dona, i la televisió és l'amant', deia Clapés en la presentació del programa a TV3 el passat dilluns, acompanyat del director de l’ens públic, Jaume Peral, i del propi Basté. 

Comparteix
   


Etiquetes
Tensió interna per la promoció del Grup Godó i Prisa

La connexió entre l’antic sector convergent de la CCMA i el Grup Godó serà, a ulls de l'audiència de TV3, com l'amor amb 'l'amant' encara que faci enfadar a 'la dona', que en aquest cas seria Catalunya Ràdio. Només una periodista d'aquesta emissora, Mònica Terribas, figura entre els 16 entrevistadors que TV3 ha anunciat que faran 'Fora de sèrie'. Una de 16, i TV3 ha inclòs estrelles mediàtiques de l'star system espanyol com Manel Fuentes, Júlia Otero, Carles Francino, Àngels Barceló o Susanna Griso. Per acabar-ho d'arrodonir, 'Fora de sèrie' donarà protagonisme a Josep Cuní, que no és competència de Catalunya Ràdio sinó de la pròpia TV3.

L'aposta de l'equip de Jaume Peral ha generat estupor intern i alguna tensió. Alguns directius no entenen que la televisió nacional alimenti Godó i Prisa per intentar, a la desesperada, seguir sent líder i menys en el moment del procés que es troba el país i veient el paper dels dos grups contraris a aquest.
El programa també comptarà amb la presència d’ Óscar Dalmau – ‘El Gran dictat’ de TV3 i ‘La Competència’ de RAC1; Pilar Rahola tertuliana de RAC1 i amb un espai diari a 8aldia, i Toni Soler, també tertulià d’El món a RAC1.

Des de TV3 es promociona la competència

Ja no és només el programa “Fora de Sèrie”, són també la presència constant a TV3 de comunicadors del Grup Godó, moltes vegades per via de les diferents productores contractades per la televisió pública. El programa Divendres de TV3 n’és un clar exemple, i fins i tot el darrer Crackóvia va fer una promoció del nou programa Islàndia de l’Albert Om a Rac 1, una publicitat pel Grup Godó que paguem entre tots.

Encara ens preguntem com va ser possible que no s’acabés fent un programa alternatiu al 8aldia de Josep Cuní.

la proposta existia i Antoni Bassas n’era el conductor, les pressions del mateix Grup Godó van esberlar la proposta, avui i veient la deriva del programa d’en Cuní encara tindria més importància.

Què cobraran aquestes estrelles mediàtiques per fer les entrevistes? Cobraran totes el mateix?

Ho esbrinarem i ho publicarem molt aviat, esperem que siguin xifres raonables. No tenim cap dubte que tindrem encara una bona obra cap a les ONG'S
  
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#57
LLUIS fletxa bcn
17 d'octubre de 2016, 15.18 h

N.B. TV3 ? EL MITJÁ ON VAN CREMÁ UN EXEMPLAR DE LA CONSTITUCIÓ VOTADA PEL 72 % A CATALUNYA O FER DIANA AL REI ?

JA LI TOCARÁ EL TORN.DE MOMENT ,ESTÁ ARRUINADA FINS LES CELLES AMB UNA QUOTA DE PANTALLA DEL 10%.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
Synera fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2016, 19.04 h

ESPANYATES GO HOME!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Pepitu fletxa El Vendrell
13 d'octubre de 2016, 17.28 h

No hi ha res més semblant a un corrupte del PP a un del PSOE, sempre s'entendran encara que per mitjà se'ls posi aquests de C, s (extrma dreta rància) o Podemitos (extrma esquerra moderna), nosaltres el que hem de fer és desobeir tota aquesta gentussa "panyolista" i declarar la idepe d'una vegada i deixar-nos de tantes històries i si se'ls ocorre venir amb les tanquetes doncs val que vinguin a veure que collons passa fi de la història companys VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Oriol fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2016, 17.12 h

Esteu malalts. I us ho diu un independentista de tota la vida


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Marta fletxa Sabadell
13 d'octubre de 2016, 15.22 h

Tv3 és una eina de l'espanyolisme desgraciadament. A més a més potencia els missatges subliminars a favor del lobby gai. Tot plegat una vergonya!

S'ha de ser molt mal parit per votar a la Cup!

Visca Catalunya lliure!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
13 d'octubre de 2016, 13.23 h

És vergonyós i indignant que l'únic mitjà que ens podría representar opti per donar cabuda a tota la "butiflerada". Si creuen que guanyaran audiència, van molt equivocats. Jo cada dia els miro menys. Quan veig segons quin tertulià, convidat o entrevistat, canvio de cadena i miro documentals de bèsties, ni que sigui.
No sé qui és el responsable d'aquest gir impossible, però estem molt tips de tenir l'enemic a casa. Pero molt!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
13 d'octubre de 2016, 12.33 h

Des de TV3 es "promociona" la competència... diu el títol d'un paràgraf de més amunt. Lligant-t'ho però, amb la vergonyosa polèmica encetada per la S.F. de l'IEC, demanem: és promocionar o PROMOURE ? Igualment, es tracte de "commocionar o COMMOURE ? ...i un llarg etc. més a sumar als despropòsits d'aquesta institució inútil desmotivada i despòtica, davant la tasca que tenen encomanada !! Només tenen oïda per tots aquells del GEC que avui, ja ben desemmascarats, s'han passat amb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
13 d'octubre de 2016, 12.02 h

#47 Miguel Romualdo, diuen que ets masoca i és veritat. Vens aquí a que et fotin PALLISSES VERBALS i a correr el perill de que els de TECNOTAPI et denunciïn per mariconàs de fer-lis mala propaganda.
Només un boig pot fer lo que fas tu. Estas malalt del cap.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
jordibcn fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2016, 10.53 h

Nivell de no tenir nivel, des del primer dia ja van dir que les entrevistes les farien " gent que va passar per TV3" i alguns que posseu a la llista també son TV3, el Dalmau i el Soler, i no no crec que els diners que cobrin sigui per les ONG´s com tampoc crec que els de TV3 renuncïin a res del seu sou, malgrat les dificultats financeres de TV3.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Pere fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2016, 10.39 h

De la denúncia cal pasar a l'acció i demanar responsabilitatsi canvis en la direcció. Els mitjans públics no poden amagar-se en hipócrita neutralitat o estúpida transversalitat per no reflectir el moment del país. Tertul·lians, relleu de certes notícies, conductors de programes, productores de programes semblen venuts.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.