directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El festival Cruïlla Barcelona s'inicia aquest divendres amb novetats musicals i un dia més de festa

Enguany es celebra la tercera edició que contarà amb músics vinguts de diferents continents com Àfrica o Australia

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Aquest divendres s'inicia la tercera edició del festival musical Cruïlla Barcelona que s'allargarà fins dissabte dia 17 de juliol. Segons els organitzadors, enguany s'ha volgut ampliar la quantitat i la varietat dels artistes que conformen la programació. En el cartell d'aquesta tercera edició figuren noms tan coneguts com Ben Harper, Muchachito Bombo Infierno o Albert Pla.

Comparteix
   


Etiquetes
Amb les dues edicions anteriors n’hi ha hagut prou per situar el Cruïlla Barcelona al mapa dels festivals musicals que es celebren a Catalunya. Així ho creuen els organitzadors del festival que arriba aquest divendres a la seva tercera edició. Enguany serà un any de novetats ja que es  passarà d'una a dos jornades de festa musical. D'altra banda s'ha volgut ampliar la quantitat i la varietat dels artistes que conformen la programació. D'aquesta manera Cruilla Barcelona contarà amb músics vinguts d'altres continents com Àfrica, Amèrica i Austràlia.

La intenció dels organitzadors és apostar per un concepte de músiques urbanes amb arrels, noves sonoritats que neixen de l’evolució que viuen les societats de tot el món, on tot es barreja, on les tradicions agafen noves dimensions i on es comparteixen capacitats creatives. En el cartell del festival hi destaquen noms com els de Ben Harper, Alpha Blondy, Muchachito Bombo Infierno, Albert Pla i Love of Lesbian.

En l'edició d'aquest s'oferirà dotze hores ininterrompudes de música des de les cinc de la tarda, amb tres escenaris, zona de descans i oferta gastronòmica al Parc del Fòrum. Cruïlla Barcelona col·labora amb organitzacions com Amnistia Internacional, Intermon Oxfam i Intervida.







COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.