directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carretero: 'Només amb manifestacions un país no avança'

El líder de Reagrupament defensa que si el 10J no té una translació al Parlament, 'no servirà de res'

Comentaris 43  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Joan Carretero defensa que ha de ser el Parlament qui proclami la independència. Pel polític de Puigcerdà, les manifestacions com el 10J expressen que hi ha molta gent que se sent còmode, 'però només amb manifestacions un país no avança', ja que 'si això no té una translació a la composició política del Parlament, no servirà de res'. En aquest sentit, Carretero recorda que ja fa mesos que advertia que s'acabaria amb un Estatut pitjor que l'anterior, i postula el seu partit com una 'alternativa absolutament diferent'. Pel que fa a Laporta, reconeix que hi ha diferències en els 'processos de maduració'. 'Nosaltres fa anys que hi treballem, i ell ha decidit anar a la política fa quatre dies'.
Joan Carretero
Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista a l'AVUI, Carretero defensa que els catalans van sortir al carrer el 10J perquè 'hi ha gent se sent estafada', però creu que si això no té la seva translació al Palrament no servirà. 'Podrem dir allò de 'Jo hi era', que és molt català, però no servirà de res', assegura el líder de Reagrupament.

Carretero, número 1 de Reagrupament per Girona, continua oferint 'actes de sobirania i autodeterminació' com a punt únic del programa electoral, i defensa una coalició amb Laporta, tot i que es mostra crític amb la velocitat de l'expresident blaugrana. 'Fa mesos que dic que ell seria un molt bon cap de cartell. Però el nostre procés de maduració no té res a veure amb el seu. Nosaltres fa anys que hi treballem, i ell ha decidit anar a la política fa quatre dies', reivindica.

A l'entrevista Carretero reconeix que és possible que Reagrupament no tingui cap espai electoral. 'Jo sempre he dit que els ciutadans tenen raó. I encara que patim una pallissa, tenen raó. Ho dic abans de les eleccions i ho diré després', avança el polític, qui no dubta a penjar-se medalles sobre la situació política actual: 'Jo fa molt temps que vaig pronosticar que aquest procés acabaria amb un Estatut pitjor que l'anterior, i ha estat així. Estem pitjor que amb l'Estatut vell. I els partits estan atrapats. Nosaltres som una alternativa absolutament diferent', explica Carretero.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#46
David C fletxa Sant Celoni
20 de juliol de 2010, 00.55 h


#39 ser humà és tenir la llibertat d'elecció, potser equivocant-se , però amb la consciencia tranquila de haver fet, el que un per ell mateix creia correcte. Penso, que és la millor manera d'avançar individualment i col•lectivament. Cagant-la dos cops, és un gran error....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
David C fletxa Sant Celoni
20 de juliol de 2010, 00.46 h


#38, estic 99% d'acord amb el que dius, pensava que s'havia entès, segurament per això les reiteracions, sorry. En tot cas, estar d'acord en els pensaments no sempre vol dir actuar igual. I això és degut bàsicament, que a mi tant m'he fa si fos ERC o CIU o en un somni el PSC qui em portes a la independència de Catalunya. El que simplement passa és no els veig capaços, legitimes i el més greu de tot que siguin competents! i tu ara em diràs el mateix de RCat i tornarem estar d'acord... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
19 de juliol de 2010, 13.31 h

#20 Amb tots els respectes, li vull dir que, ahir o abans d'ahir a la ràdio van donar els resultats d'una enquesta per intenció de vot. CiU estaria a dos escons de la majoria absoluta. El PP, igualaria resulats, ja sabem qui són aquesta purrialla de gent, sempre van units. Ciutadans, sembla ser que no obtindria representativitat. IC/V, recularia, crec recordar en dos o tres escons. ERC, s'hauria recuperat, Reagrupament no obtindria representativitat i el PSC, per anomalies al meu aparell de r... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
19 de juliol de 2010, 13.24 h

#18 Felicitats pel comentari. Excel·lent. Salutacions


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42 Oriol Jordan
19 de juliol de 2010, 00.41 h

#38 Òndima noi, això m'ho he de prendre com una resposta? L'única cosa que és, és un poti poti de copiar i pegar d'altres comentaris suposo que teus, sembles un robot d'aquests que es dediquen a fer spam. Tant et costa donar una resposta com un ésser humà normal?

Et respondré amb brevetat i senzillesa: RCat no és prou forta (vàlida com per presentar-se legalment ho és, només faltaria) com per espantar mica ni CiU ni ERC, perquè no tindrà representació al Parlament. L'únic que ac... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
David C fletxa Sant Celoni
18 de juliol de 2010, 22.43 h

#37 mm eeh??

bé en el fons estem d'acord, i respecto que tu encara vulguis votar a ERC o a qui t'agradi més. El que passa que jo com segurament tu, vull la Independència, estem en una situació critica, però per deu que hem de fer net! jo h sento molt per directe.cat, però és el que penso:
Els que ja ho tenim clar, que volem la Independència no anem en contra de ningú! només anem a favor nostra!

Rcat deu ser tant vàlida que ja fa por, ara a ERC i d'aquí dos dies a CIU, perquè qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40 Oriol Jordan
18 de juliol de 2010, 22.19 h

#27 Perdonaaa?? qui dius que qui vol anar a RCat?

Penso que hem de fer una mica d'abstracció d'on estem escrivint tot i analitzar: la majoria de gent que escrivim aquí, de l'opció que sigui, sóm independentistes. A la resta de Catalunya hi ha gent d'altres sensibilitats nacionals, i no nacionals, això vol dir que bé si les eleccions fossin entre gent que escriu al directe, treuríem majoria absoluta d'independentistes.

Dissortadament, és CiU qui està a punt. I per tots aquells #27 etc,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
companys fletxa Tarragona
18 de juliol de 2010, 21.08 h

CIU es un problema per la independencia del nostre poble, mireu quan Arthur mas va anar de amagat a Madrid a trai el estatut. Mireu i observeu al pujol el comediant, i el Duran i Lleida que ve que li sentataria la sotana de bisbe. Com es imposible que molt catalanistes no vulgin veure el perill que son pel pobre poble catalá. Quina poca esperanza tinc pobre de mi per la meue terra estimada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
jordibcn fletxa Barcelona
18 de juliol de 2010, 19.00 h

Un cop llegit l´entrevista el problema principal entre el Carretero i el Laporta, sembla ser LA ROJA un no vol que guanyi ni amb jugadors del Barça (Carretero) i l´altre sí que vol que guanyi (Laporta)


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Ivan fletxa Avinyó
18 de juliol de 2010, 17.57 h

Mea culpa, no hauria d'haver dit pallasso a Laporta, però continuo pensant que és un personatge nefast i que si els de Reagrupament (partit que no votaré però que respecto, per descomptat) pacten amb ell cometran un greu error.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.