directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#OperacióDiàleg: El TSJC porta Forcadell a declarar en temps rècord

La presidenta compareixerà el 16 de desembre, fet que podria propiciar una concentració de càrrecs electes i ciutadans equivalent a la d'Artur Mas l'any passat

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau van anar a declarar al TSJC pels presumptes delictes que suposava la celebració del 9N onze mesos després de la consulta. Carme Forcadell, però, només en trigarà sis a comparèixer davant el mateix jutjat per la seva gestió del ple en què es van votar les conclusions de la comissió d’estudi del Procés Constituent el 27 de juliol passat. La presidenta hi anirà com a investigada el 16 de desembre a les 9:30. El tràmit s’ha gestat en temps rècord en comparació amb el del 9N... just en l’inici de la suposada operació diàleg que ahir va engegar el govern espanyol. La cita podria propiciar una concentració multitudinària de càrrecs electes i ciutadans equivalent a la d'Artur Mas el 15 d'octubre de l'any passat. 

El 19 de desembre, més declaracions al TSJC

El tribunal també ha citat a declarar en qualitat de testimonis el vicepresident segon de la Mesa del Parlament, José María Espejo Saavedra, el secretari segon, David Pérez, i el secretari tercer, Joan Josep Nuet, uns dies més tard, el 19 de desembre. Fonts del Parlament han recordat que Forcadell sempre ha dit que anirà a declarar quan la citin però que encara no han rebut la notificació.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
pep fletxa 67 anys
25 de novembre de 2016, 14.53 h


#19 Com vols que et respecti ningú, ximplet, si vas pel món dienrt a la gent " tu ets molt valent" i "no ha entès res"? No veus que fas el pallús, amb frases així?

He llegit curosament tant el #4 com el #17 i TENEN MOLTA MÉS RAÓ QUE TU Això no obstant, tu els insultes dient-li a l'un "tu ets molt valent" i "endevinant" que es queda a casa . . . a l'altre, al #17 li dius que no ha entès res, quan és obvi que ha calat perfectamwent en el que tu dius, i t'ho ha argumentat, a diferè... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
josepbna. fletxa Barcelona
23 de novembre de 2016, 23.06 h

#17 Veig que no has entès res del que volia comunicar i segueixes dividint. Valdria i seria més útil que dirigeixis la teva manifesta agressivitat cap als verdaders enemics i no cap els que estan fent feina constructiva.

Sobra el que dius que no escric bé el català, es possible doncs soc una persona gran i la meva ensenyança va ser únicament amb castellà, i a la meva edat amb costa recordar totes les normatives i variacions. Si el que pretenies era ridiculitzar-me, ho has aconseguit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
josepbna. fletxa Barcelona
23 de novembre de 2016, 22.43 h

No puc comprendre com aquests cavernícoles i arcaics del govern insisteixen sempre en el mateix, atacant al govern de la Generalitat quan no tenen la raó, fent-nos perdre el temps i diners dels contribuents, que és podrien destinar a altres menesters, doncs encara que, tot manipulant a la justícia és surtin amb la seva, seríen anul-lades per el tribunal europeu per no ser democràtiques, segons el raonament del text exposat a sota.

Resposta al Sr. Angel Ros per les seves manifestacion... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
23 de novembre de 2016, 22.32 h



#15 Per cert que seria d'agrair que no escrivissis únicament exclamacions, suposicions i insults , i que ARGUMENTESSIS una mica, per exemple, "demostrant" que l'Artur Mas SÍ que es va preocupar de preparar estructures com l'Agència Tributària, el servei d'intel.ligència, etc etc...


És clar que això et resultaria més difícil, no és cert?



Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
23 de novembre de 2016, 22.28 h



#15 Nen, tu no deus estar del tot bé del cap. Què recony t'empatolles de "valents", "quedar-se a casa" i de "sang" ...


Que potser pots endevinar què fa la gent que no coneixes, que puguis saber qui es queda a casa i qui surt al carrer (sovint a fer el PRUNA)


Si l'èxit que dius, de "la iniciativa" independentista, depen de persones com l'ARTUR MAS, que va PERDRE MISERABLEMENT MÉS DE TRES ANYS SENSE FOTRE ABSOLUTAMENT RES PER PREPARAR LES ESTRUCTURES NECESSÀRIES, estem perduts.


A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
josepbna. fletxa Barcelona
23 de novembre de 2016, 22.11 h

#4 Tu ets molt valent però tu et quedes a casa i que és mullin els demés: És molt fàcil acusar d'aquesta manera sense arriscar res. Si no havent fet res, segons tu, estan imputats, tan ell com part del govern, que vols més perquè no facis aquestes infantils acusacions, la seva sang?

El que teniu que fer tan tu com altres que també fan el mateix, és fer costat als que estan treballant, i no posant més problemes dels que ja ens posen els interessats en que fracassi la iniciativa inde... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
23 de novembre de 2016, 11.33 h

NO ENS ATEMORIRAN MÉS DE TRES SEGLES SUBJECTATS A DIVERSOS FEIXISMES, ENS HAN ENFORTIT LA PRAGMÀTICA CATALANA, VENCERÀ I ENS INCORPORAREM AL MÓN DEMOCRÀTIC, APORTANT LA NOSTRA EXPERIÈNCIA, COM COLONITZATS, I COM ESTAT VIGENT DELS SEGLES XII AL XVIII, FINS QUE EL TERRORISME BORBÒNIC HO VA DESTRUIR a SANG I FOC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Rufino Laina fletxa Valencia de Alcantarilla
23 de novembre de 2016, 08.43 h


#12 Aunque ya sin ninguna esperanza de que te atrevas a responder a mi pregunta, y viéndote completamente enloquecido con tus místicas visiones de nazis, volveré a formularte la pregunta que tantas veces te he formulado y que tu no te has dignado nunca contestarme:

Nene, dime si esos aragoneses orientales que con tanta constancia como pasión invocas, son los que se tiraban a tu madre cuando se prostituia en la carretera entre Chamalera y Candasnos? O los que preferian tu ojete a los bajos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan SAles dixit) fletxa VIVA EL REY FELIPE VI, rey de TODOS los españoles (dentro de TODOS los españoles estamos logicamente TODOS los catalanes)
23 de novembre de 2016, 00.00 h

#5

QUERIDO NAZI EVARISTO

¿POR QUE TE ESFUERZAS EN DEMOSTRARNOS QUE NO ERES MUY LISTO?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Pau R. fletxa Cornellà de Llobregat
22 de novembre de 2016, 21.46 h

#6
#7
#10 GUAU GUAU fan els espanyols, com és habitual en ells. Com poden ser tan ximples? S'entrenen?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.