directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP repta a Millo obrint els ajuntaments el 6D

Li donarà la benvinguda treballant el proper dia de la constitució espanyola i convida als seus treballadors a participar-hi

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La CUP-Poble Actiu ha celebrat aquest matí a Sant Celoni (Baix Montseny) la seva 5a Assemblea d'electes, trobada que ha servit per començar a definir el full de ruta "municipal" dels cupaires en el procés independentista. En torn a 130 regidors i regidores i representants d’assemblees locals, arribats d’arreu, s'han distribuït en tres grups per marcar línies al voltant de les vies per activar la mobilització popular i el paper del món municipal en el procés. 



Comparteix
   


Etiquetes
Què farà el nou delegat de govern, l’ex-independentista Millo

Núria Gibert, portaveu del Secretariat Nacional, ha anunciat en roda de premsa la voluntat de convertir els Ajuntaments en la punta de llança del procés independentista. Serà durant el proper 6 de desembre, "festivitat" de la Constitució Espanyola, en la que la CUP farà una mobilització general de les seves bases per a que reverteixen la jornada de festa i la converteixen en el dia d’inici del procés constituent. Tant és així que la CUP obrirà tots aquells consistoris on governa, a banda de participar de l'obertura d'ajuntaments partidaris de la impugnació al règim del 78 i favorables a l’articulació d’un procés constituent popular.
 
A més a més, els grups municipals de la CUP arreu del país mantindran la seva activitat el proper dimarts 6 de desembre, desenvolupant la seva tasca municipalista com un dia més. Gibert ha fet també una crida a la població a donar suport i participar de l’activitat del 6-D ja que "la mobilització popular és la base de la conquesta de la república" en tant que "cal gent més organitzada i mobilitzada per defensar el referèndum i  una república feta des de baix i pels seus drets socials". En aquest sentit la portaveu de la CUP recorda que és necessari "un procés constituent per superar i desbordar la constitució espanyola de 1978", una constitució que "és una presó de pobles".

La benvinguda de la CUP a Millo: a treballar el 6D

Gibert, a més, ha explicat que "la CUP vol donar la benvinguda al nou Delegat de Govern espanyol, Enric Millo", i ho farà precisament el proper 6 de desembre. La rebuda cupaire, per tant, serà una demostració de força de l'independentisme i una crida a la desobediència de centenars d'ajuntaments. Gibert ha estat acompanyada pels alcaldes d'Argentona i Capellades (Eudald Calvo i Aleix Auber respectivament), que han anunciat que els seus equips de govern aniran a treballar el 6-D i que "com en altres ocasions, convidarem també a afegir-s'hi als treballadors que vulguin".

A favor de la revolució cubana

Finalment, Gibert ha enviat una abraçada al poble cubà i a la resta de revolucionaris d’arreu, amb motiu de la mort de Fidel Castro, i ha lloat la figura dels grans revolucionaris del segle XX.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Lluis fletxa bcn
29 de novembre de 2016, 14.50 h

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .

N.B. DEIXEU EN PAU CATALUNYA !
(LA CONSTITUCIÓ FOU VOTADA AMB AMPLE PARTICIPACIÓ I VOT MOLT MAJORITARI A CATALUNYA.)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
28 de novembre de 2016, 12.08 h

Millo el chaquetero, millas de arribismo


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan Jaume fletxa Catalunya Nord
27 de novembre de 2016, 13.10 h

Una cosa que no entenc....aquí enfonsem portes obertes

Els electes de la CUP desafiaran l'Estat obrint ajuntaments el dia de la Constitució....però si el senyor Millo ell mateix va dir que els electes podian treballar el 6 de desembre, que no hi veia cap inconvenient i que fins i tot ell treballaria !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
27 de novembre de 2016, 08.51 h



El pont del 6 i 8 de Desembre, es una bona collonada. I si es el 6 de la constitució COLLONADA I MITJA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.