directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Maragall estudia que el Partit Català d'Europa es presenti a les eleccions espanyoles

Carrega contra el sistema de partits actual

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'expresident Pasqual Maragall estudia que el Partit Català d'Europa es presenti a les pròximes eleccions espanyoles del 9 de març. De fet, l'exlíder del PSC ha fet aquesta reflexió en un article al diari ADN, on ha explicat que aquest mateix dijous decidirà amb els seus 'amics' si es presenta aquesta formació política, que ell mateix va inscriure al registre l'any 1998. 'Coneixen el meu interès per l'evolució de la política americana i la meva debilitat pels partits demòcrates, tant l'americà com l'italià, comprendran que confiï en la ràpida emergència de noves fórmules per poder votar-les el 9 de març', ha destacat.
pasqual maragall
Comparteix
   

L'article 'Pasqual Maragall: Per què votaré' comença amb la crítica frase: 'El debat polític que es duu a terme a Catalunya es erroni en els temes i en les formes'. En aquest sentit, es manifesta 'cansat d'escoltar com Madrid i Barcelona es barallen per les infraestructures sense iniciar-les i veure com convergents i socialistes discuteixen sobre si el TGV ha de passar per la Sagrada Família, o si es té que desdoblar l'Eix Transversal i la carretera de la costa passat Palafrugell; si la línea de la MAT es té que fer o no; o si el Museu d'Arts Decoratives s'ha d'instal·lar o no al costat de la Torre Agbar'. 'La política és important, tot i que fa falta un gir en el seu finançament, la estructura dels partits i l'elecció dels seus candidats', ha ressaltat.

En relació al seu antic partit, critica que el PSC hagi converit les diputacions en insituticons 'exorbitants' que només beneficien 'un sistema de partits poc transparent'. Tampoc Ciutadans pel Canvi, corrent de pensament aliat del PSC que ell mateix va fundar, escapen a les seves crítiques. En aquest sentit, lamenta que no s'hagin integrat dins de l'estructura socialista, la qual cosa, al seu parer, 'està molt bé però no omple el buit polític actual'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.