directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La Plataforma pel Dret de Decidir presenta la seva recollida de signatures el 9-M

Coincidint amb el redisseny del seu lloc web

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Com vam informar-vos fa uns dies, la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) prepara una multitudinària recollida de signatures a favor de les consultes populars vinculants de cara al proper 9-M, dia de les eleccions espanyoles. L'acció pretén que els catalans que vagin a votar es pronunciïn també a favor del Dret de decidir, a través d'una reforma legislativa que ha de permetre a la Generalitat tirar endavant referèndums al Principat. Aquests dies s'ha presentat els detalls de la recollida de signatures, que esperen fer a més de 100 taules, i també han presentat la nova web de la Plataforma, que ha patit una ambiciosa reforma i permet localitzar els 'Pobles decidits' a Google Maps.
decideixo decidir pdd plataforma dret de decidir
Comparteix
   

L’acció de recollida de signatures prevista per al proper 9 de març, dia d’eleccions generals a l’estat espanyol i d’eleccions municipals i cantonals a l’estat francès, s’emmarca en la campanya “ Decideixo decidir ” que promou la Plataforma pel Dret de Decidir juntament amb Sobirania i Progrés, a fi d’instar els diversos òrgans legislatius dels Països Catalans perquè reclamin a l’estat respectiu la competència de fer referèndums, és a dir consultes populars vinculants.

Nou lloc web


La presentació de la campanya de recollida de signatures coincideix amb la inauguració del nou lloc web de la Plataforma pel Dret de Decidir, que a través d'una notable remodelació han reestructurat i redissenyat el seu espai a la xarxa amb la voluntat d'esdevenir el referent social i cívic que aglutini tots aquells que lluiten per aconseguir que els catalans, ben aviat, tinguin el dret de decidir.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Llorenç fletxa Sabadell
3 de febrer de 2008, 16.13 h

Fantàstic , jo també signaré i després a l'escola electoral a votar al Partit Republicà Català ( RC ) , per avançar cap a la independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.