directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla demana 'que ningú s'autoexclogui' del pacte d'infraestructures

Assegura, però, que no perdran el temps esperant

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de la Generalitat, José Montilla, ha demanat 'que ningú s'autoexclogui' de la negociació del Pacte Nacional d'Infraestructures, però ha assegurat que el Govern 'no perdrà el temps' a l'hora de tirar-lo endavant. Montilla aspira a aconseguir aprovar el document amb un consens 'com l'aconseguit amb el pacte de l'habitatge'. El president ha dit que l'esborrany del pacte que el Govern va aprovar aquest dimarts no és es una simple 'declaració d'intencions' sinó que es tracta d'un primer document que 'no serà el que finalment es signarà'. Montilla ha fet aquestes declaracions aquest divendres en l'acte oficial d'entrada en servei del desdoblament de la C-31 entre Palafrugell i Palamós.
jose montilla president generalitat
Comparteix
   

El president de la Generalitat ha assegurat que es buscarà el consens amb tots els partits per tirar endavant el document, que inclou referències, tot i que sense concretar, d'algunes infraestructures polèmiques i discutides entre els mateixos partits que donen suport al Govern, com la línia de molta alta tensió entre Catalunya i França o el quart cinturó al Vallès.

En el mateix acte el conseller de Política territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, s'ha referit a les inversions en la xarxa de Rodalies que s'han anunciat aquests dies primer per a Madrid (5.000 milions d'euros) i ara per a Barcelona (10.000 milions). Segons Nadal la xifra de 10.000 milions d'euros per a la xarxa de rodalies de Barcelona a què ha fet referència la candidata del PSC Carme Chacón és per a vuit anys i puja a 12.000 milions. 'Són recursos que figuren en els plans de Rodalies de Catalunya i que s'aniran incorporant amb els pressupostos de l'estat any rera any', tal com estableix l'Estatut' ha recordat.

D'aquests, 6.000 milions són per a la xarxa de Rodalies, 4.000 són per a l'alta velocitat i més de 2.000 per a la xarxa de tren convencional, ha concretat Nadal.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.