directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU reclama el traspàs de l'aeroport de Girona a les institucions catalanes

També que el TGV hi tingui una parada

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El candidat de CiU per Girona al Congrés dels Diputats, Jordi Xuclà, acompanyat del número dos de CiU al Congrés, Pere Macias, han reclamat un 'model aeroportuari propi', amb el traspàs de la gestió de l'aeroport de Girona a les institucions catalanes. Xuclà ha denunciat el 'compliment inconcret' del govern de Zapatero, ja que 'fa més d'un any que es va prometre aquest traspàs i encara no s'ha produït'. El candidat de CiU també ha manifestat la necessitat que el TGV tingui una parada a l'aeroport, a més de la del centre de Girona, que faria més fàcil l'accés al tren des de qualsevol barri gironí.
jordi xucla ciu girona
Comparteix
   

Segons Xuclà, des de l'agost de 2006 que l'Estatut de Catalunya contempla el traspàs de l'aeroport de Girona, tot i que aquest fet encara no s'ha produït. 'Això demostra que Zapatero és un senyor de promeses fàcils i de compliment inconcret, ja que un any i mig més tard encara no s'ha fet efectiu aquest traspàs', ha manifestat el candidat de CiU per Girona.

La gestió de l'aeroport de Girona en mans catalanes, segons Xuclà, permetrà fer un pas més en la definició d'un model aeroportuari propi, que beneficiarà els diferents ajuntaments i agents econòmics de la zona.

Per altra banda, el candidat de CiU per Girona ha manifestat la necessitat que el Tren d'Alta Velocitat tingui una parada en aquest aeroport, a més de la del centre de la ciutat de Girona. Això suposarà una millora en mobilitat pels diferents pobles de l'entorn, així com per alguns barris de Girona pels quals l'accés al TAV des de l'aeroport els seria més fàcil que des del centre, segons Xuclà.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.