directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran i Lleida es presenta com la garantia que l'Estatut es complirà

Enfront del PP i el PSOE, que posen pals a les rodes

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El cap de llista de CiU per Barcelona, Josep Antoni Duran i Lleida, ha criticat al PP i al PSOE, que 'amb fets i actituds' han demostrat no voler garantir el compliment de l'Estatut de Catalunya. Duran ha qualificat el desplegament de l'Estatut 'd'absolutament pobre i decebedor' i n'ha culpat a 'la incapacitat i la ineficàcia de dos governs amics', fent referència tant a la Generalitat de Catalunya com a l'estat espanyol. Duran i Lleida ha presentat CiU com a garantia del compliment de l'Estatut, ja que, segons ha declarat, 'el PSOE només el desenvoluparà si CiU té força per condicionar-los'. El cap de llista de la federació nacionalista ha fet aquestes declaracions aquest dissabte al migdia durant un acte en motiu del 800 aniversari del naixement de Jaume I El Conqueridor, al Monestir de Poblet.
duran manifestació lleida
Comparteix
   

Duran i Lleida ha acusat al PSOE d'utilitzar la via política 'per paralitzar les lleis que havien de desplegar capítols importants com els relatius al poder judicial o a la inversió de l'Estat a Catalunya', entre d'altres, i ha afegit que el PSOE 'no té voluntat política de desplegar els nivells d'autogovern que l'Estatut atorga'. El secretari general de la federació nacionalista ha reclamat, també, la gestió catalana de l'aeroport d'El Prat i 'la transferència íntegra de la gestió dels aeroports de Reus, Girona i Sabadell, així com els ports i els serveis de rodalies'.

En referència a la proposta dels socialistes d'invertir 12.650 milions d'euros en infraestructures a Catalunya durant la pròxima legislatura, Duran ha assegurat que la paraula de Zapatero 'ja no té cap credibilitat' i a afegit que 'els socialistes ja poden prometre el que vulguin que la gent no se'ls creu'. El cap de llista de CiU a les Generals ha recordat que Zapatero també havia promès que al mes de gener rodalies estaria transferit 'i hem acabat el mes de gener i el més calent és a l'aigüera', assegura Duran.

El líder d'Unió ha criticat també al PSOE per 'buscar vots a base de fer-se les víctimes' davant les 'paraules errònies' de la Conferència Episcopal espanyola. Duran ha lamentat que sempre siguin 'els mateixos' els que utilitzen el terrorisme per a aconseguir vots, 'l'Esglèsia, el PP i el PSOE', assegura. 'Abans el PP utilitzava la il·legalització d'ANB i PCTB per obtenir vots, i ara és el PSOE qui ho utilitza', explica el cap de llista de CiU. Duran i Lleida ha afegit que 'amb el terrorisme no hi pot jugar ningú', i ha afegit que CiU mai ho ha fet.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jquim fletxa Igualada
4 de febrer de 2008, 22.34 h

Collons....quina garantia!. això em recorda a un altre que deia que era la garantia d´un nou estatut digne i es va abaixar els pantalons quan li van prometre que seria president de la Generalitat per quedar-se amb un pam de nas i a l´oposició. Esclar que en aquest cas es conformarà amb un ministeri a madriz. Quin fastic de dirigents!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Gemma fletxa Barcelona
4 de febrer de 2008, 21.14 h

Jo com convergent no el penso votar sr Duran.Recomano a la gent convergent que votem al Partit Republicà Català i els d' Unió a en Duran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 de febrer de 2008, 10.19 h

Ministre Duran, li presento en Humphrey

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2008/02/ministre-duran-li-presento-en-humphrey.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.