directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Il·luminació en Comú: CSQP considera “un cas sense precedents” la investigació contra Forcadell i s'apropa a JxS i CUP

El partit presenta una esmena de modificació completa a la proposta de JxSí i la CUP en defensa de la presidenta del Parlament

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- Catalunya Sí que Es Pot ha presentat una esmena de modificació per a tot el text de la proposta de resolució de JxSí i la CUP sobre la judicialització i contra la investigació a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que es debatrà en el ple de la setmana que ve.

© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
CSQP proposa substituir el text inicial per un altre que explicita que la investigació contra Forcadell és “un cas sense precedents” arreu de la Unió Europea (UE) i que reivindica que la presidenta té “el dret i l’obligació” de defensar l’exercici dels drets dels diputats. En aquest sentit, defensa que aquests poden “debatre, defensar llurs posicions i emetre el seu vot sobre totes aquelles qüestions que els siguin sotmeses”. Afegeix que també poden impulsar les iniciatives polítiques que considerin “sense altre límit que les normes democràtiques, el respecte a la decisió majoritària i la garantia dels drets de les minories”.

Més a prop de Junts pel Sí i la CUP
 
El ple de la propera setmana debatrà la proposta de resolució de JxSí i la CUP en defensa "de la llibertat d'expressió i el dret d'iniciativa dels diputats del Parlament de Catalunya", i del "compromís de preservar-los a través de tots els seus òrgans rectors". En aquest sentit, la proposta de resolució subratlla que l'ordenament jurídic "no permet atribuir a la presidència del Parlament l'obligació de coartar o impedir als diputats la lliure manifestació de les seves opinions o de l'emissió del seu vot".
 
Davant d’aquesta proposta, CSQP ha presentat una esmena de modificació de tot el redactat, tot i que en línies general comparteix l’esperit de la proposta presentada per JxSí i els cupaires. 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Fd'A. fletxa Calders
19 de desembre de 2016, 16.56 h

#9 Jo, de moment, no he vist cap sentència que condemni a en Jordi Pujol; millor dit, només la teva. I a l'Artur Mas tots els independentistes li devem, com a mínim, el pas de CiU a posicions independentistes i el tenir ara en la persona del Puigdemont un president de gran prestigi dins i fora de Catalunya. Les coses TAL COM SÓN no és dictar la sentència que a tu et sembli per fòbies o fílies. Totes les coses tenen els seus pros i els seus contras, com així també, totes les persones. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
19 de desembre de 2016, 15.29 h


#7 Suposo que per a tu, tot aquell que no digui ben clar i ben fort que Jordi Pujol no va robar res i que l'Artur Mas va fer tot lo que havia de fer per preparar la independència, és que 1 no és intel.ligent 2 parla com en una tertulia de bar 3 és un infiltrat unionista.

Va, noi, no exageris, no facis el boig, que prous bojos tenim amb els espanyols. Les coses s'han de reconèixer TAL COM SÓN, no com voldríem que fossin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
19 de desembre de 2016, 15.21 h


#7 Vols dir que tots els que ataquen ell PDECat no són infiltrats del CNI ? HA HA HA HA HA !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Fd'A. fletxa Calders
19 de desembre de 2016, 13.07 h

#5 Aquesta manera de pensar de tertúlia de bar que tu fas, no serveix per res ni a ningú. Et deu agradar barallar-te amb els germans i treure draps bruts als teus amics. Així no es pot anar enlloc. Per aquest camí no hi trobaràs a cap independentista intel·ligent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Fd'A. fletxa Calders
19 de desembre de 2016, 13.01 h

Jo no comparteixo l'ambigüitat dels Comuns i del senyos Rabell, però em sembla que aquest home vol ser honest i demòcrata. Per això es revolta contra la injustícia tan evident dels tribunals i del PP. És millor ara que mai, però també és millor fer-ho abans de que sigui massa tard.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
19 de desembre de 2016, 13.00 h


#3 Curiós que això d'infiltrat no li diguis al nen subnormal convergent que ataca contínuament amb males paraules a Esquerra Republicana. En canvi, qualsevol petit comentari que no afalagui a Convergència PDEC significa ser un infiltrat unionista.

Si dir que SEGONS LES ENQÜESTES hi ha vots que passaran de PDEC a ERC, és ser un infiltrat, suposo que dir que Jordi Pujol va robar i que Artur Mas va negligir llastimosament els seus deures de President que es diu indepe, això és digne d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
19 de desembre de 2016, 12.54 h

PRINCIPIS SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES REFRENDATS PEL RECONEIXEMENT DE LA DUI DE KOSOVO PER LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE JULIOL 2010


- No hi ha cap norma en dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- En una soci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Fd'A. fletxa Calders
19 de desembre de 2016, 10.14 h

#2 Doncs jo crec que tu ets un infiltrat unionista que pretens dividir als demòcrates independentistes.I si no ho ets, és que ets un tanoca de cap a peus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Anem fletxa Atlantida, no pas Itaca.
18 de desembre de 2016, 20.20 h

No ho crec, es mes, em sembla que a l'hora de la veritat, hi haura una important fuga de gent, per part de Convergencia (o com coi es digui) i per tambe d'aquests dels comuns.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan Jaume fletxa Catalunya Nord
18 de desembre de 2016, 19.22 h

CSQP encara un esforç i compartirem el camí fins a la República catalana !


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.