directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciudadanos exigeix que Òmnium pagui els anuncis del 10J emesos per TV3

Segons el partit unionista l'espot difonia 'contingut polític'

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els dies previs a la massiva manifestació independentista del 10 de juliol TV3 va emetre diverses vegades l'anunci d'Òmnium cridant a participar a la marxa, un espot que va ser molt ben acollit en comptar amb la participació de desenes de personatges de la societat civil catalana. Malgrat tot, des de Ciudadanos consideren que l'anunci anava en contra la Carta de Principis d'Actuació de la CCMA, segons la qual no es poden emetre espots publicitaris que facin difusió de 'contingut polític'. Però el partit d'Albert Rivera vol anar més enllà, i han denunciat que el cost de l'anunci fos condonat en tractar-se d'Òmnium, una 'entitat amiga'. Finalment serà el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) qui decidirà si Òmnium ha de pagar o no per emetre els espots d'una marxa secundada pel Govern català emesos a la televisió pública catalana. 



Comparteix
   


Etiquetes
Davant les acusacions d'emetre 'gratuïtament' l'anunci d'Òmnium en tractar-se d'una entitat 'amiga', Enric Marín va assegurar que correspon al CAC decidir si cal cobrar o no l'anunci a Òmnium. 'El consell d'administració va acordar traslladar la petició mecànicament al CAC perquè decideixi si efectivament l'espot està exempt de còmput o no', va assegurar Enric Marín.

Des de Ciudadanos la diputada Carmen de Rivera esgrimia la Carta de Principis de la CCMA, on s'especifica que 'no s'emetrà publicitat gratuïta als mitjans de la Corporació, excepte en aquells casos on, per raons d'interès general relacionades amb la funció de servei públic, el Consell de Govern ho dictamini'. En aquest sentit la resposta des de la CCMA no s'ha fet esperar, i el president del Consell de Govern, Enric Marín, va replicar divendres que l'espot estava autoritzat, ja que no 'no es tractava d'un anunci polític ni remetia a cap situació política, ni directa ni indirectament'.

De Rivera assegura que des de Ciudadanos estaran 'molt pendents' de la resolució del CAC perquè 'els ciutadans de Catalunya estan pagant la televisió pública i veient com vostès regalen anuncis polítics a entitats amigues'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Super 3 fletxa Reus
28 de juliol de 2010, 04.30 h

L'individualisme del que parla és tan utòpic com el comunisme o l'anarquisme. En canvi si el problema del Pere, la Pilar i el Pepe i el baixet de la gorra és el mateix no s'uniran per ajuntar esforços i ser més eficients?? O segons dónes ha entendre tres ja són un comitè insurjent? Hem sona a l'època del Sisco. Quan per raó de ser diferent això és llengüa, cultura, ideosincràcia, política, l'art o la manera d'entendre la vida. Hem de menjar-nos el pato de que hem de ser tots igual... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Pau Casals fletxa Girona
27 de juliol de 2010, 19.56 h

I els espanyols que paguin ells solets els 500.000.000 euros que ha costat l'aeroport de Ciudad Real. Magnífica instal·lació amb pista d'aterratge de 4 km capaç per l'airbus aquest 'tan gros'. Això si, amb 3 vols setmanals ( sí, tres vols a la setmana ) I no em digueu del de l'Alguaire, que mentre tinguem un dèficit de 20.000.000.000 euros, ja ens l'hem pagat nosaltres. I per cert, 6.000.000.000 milions per l'aeroport de Barajas, deficitari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi fletxa Barcelona
27 de juliol de 2010, 16.54 h

Sr. Ribera, pagui vostè les destrosses provocades pels seguidors de "la Roja" que vostè va voler convocar al llon on van incendiar arbres i contenidors.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
27 de juliol de 2010, 15.52 h

Roger, anem a pams. Els raonaments genèrics tipus ciutadans del món són molt bonics, però la realitat és justament això, real.
Cultura: no es pot dir res vers lleis que promouen el català i alhora fer orelles sordes als centenars -centenars- de lleis que imposen el castellà, així com que una llengua com la catalana-valenciana-mallorquina, parlada per uns 9 milions de persones sigui discriminada a les institucions comuns de l'Estat. O tots moros o tots cristians, no es pot acusar la pall... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
27 de juliol de 2010, 15.09 h

Aquest roger gavà-mar es pensa que ens xuclem el dit, és un llop amb pell de be.
Va, corre! Ves amb els teus amics de Ciudadanos i als catalans deixa'ns en pau.
No penso perdre el temps amb "gent" com tu. I com diem els catalans: "Ja pots xiular si l'ase no vol beure" o que és el mateix i segur que ara ho entendràs "no hay peor sordo que el que no quiere oir".

Salut i Independència!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
roger fletxa gavà-mar
27 de juliol de 2010, 14.03 h

#10 bé,
jo no sóc nacionalista, no crec que cap entitat abstracta: nació, estat, comuntiat, etc, estigui per sobre de les persones. Tampoc crec gaire en els sentiments col.lectius de l'estil "la dignitat catalana", crec en els sentiments individuals "la dignitat d'en Pepe, la de la Pilar" etc.
Tampoc crec en la asimiliació, crec en el mestisatge. No crec que Catalunya tingui llèngua, crec en la llèngua que tenen els catalans, etc. etc. Es a dir, no crec en la visió paternalita i romànti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
27 de juliol de 2010, 13.34 h

Roger, confons els autors dels missatges. Començo solidaritzantme en el rebuig a fer fora ningú, tot i que qui t'ho deia ho feia a tall de suggeriment, com qui diu que no mengis tant allioli que et farà mal.
Però en qualsevol cas, anant a la teva argumentació, no es tracta d'un tros de terra, Catalunya és la suma de la terra, la història, cultura, i especialment els seus habitants, que són qui menen tot això. Així, quan dius que estimes Catalunya, ho he de posar en dubte, puix el que d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jo mateix fletxa PUTA CIU I PUTA ESPANYA
27 de juliol de 2010, 13.00 h

#7
CAL DISTINGIR ENTRE IMMIGRANT I COLONITZADORS. CONTRA ELS PRIMERS NO TINC RES PERÒ ALS SEGONS CALDRÀ REPATRIAR-LOS A LA SEVA PUTA ESPANYA I PER COMENÇAR ELS PETITS EMPRESARIS CATALANS I NO TAN PETITS PODRIEN COMENÇAR PER NO CONTRACTAR ESPANYOLISTES QUE VIUEN A CASA NOSTRA COM OCUPANTS I ODIANT CATALUNYA PER MOLT QUE ALGUNS ARA PARLIN EN CATALÀ PERÒ QUE EL FEIXISTA QUE PORTEN A DINTRE SEU ELS HI SURT NOMÉS SI ELS TOQUÉS EL CROSTÓ UNA MICA. INDEPENDÈNCIA I DESCOLONITZACIÓ. NO ÉS ME... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
roger fletxa gavà-mar
27 de juliol de 2010, 12.32 h

Contestaicó nº1: és curiós el fet de que us queixeu de la incomprensió d'Espanya vers nosaltres i ara tu, m'espanyolitzis el nom, ho fas per què en el fons, et igual de fatxa que ell.
contestació nº2: jo no he de marxar enlloc, primer per què Catalunya és el meu país i l'estimo, pot ser seria el desitjable per a tu, precísament tu, que parlaves abans de "neteja ètnica" vers els catalans.
contestació nº3: jo no he de marxar a Espanya, pel simle argument de que ja hi sóc.
contestac... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
27 de juliol de 2010, 12.07 h

Rogelio, si els ciudadanos com tu odieu Catalunya, perque no marxeu a la vostra estimada Espanya on sereu més feliços....i nosaltres també de no aguantar-vos. Has pensat d´entrar a CiU ? La seva cúpula pensa igual que tu, potser amb algun afegit folklòric.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.