directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 17:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Diputats francesos s'emmirallen en Catalunya per prohibir la tortura de braus

Partits de dretes i d'esquerres s'uneixen per acabar amb la festa taurina· Muriel Marland-Militello, cap visible de la iniciativa, declara que a Catalunya 'hi ha polítics coratjosos que volen acabar amb aquest deshonor'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Diversos diputats francesos volen seguir l'exemple de Catalunya en la prohibició de les corrides de braus. Més d'una cinquantena de diputats de l'Assemblea francesa han unit forces per aconseguir que es prohibeixin les festes taurines franceses. La diputada francesa d'Unió per un Moviment Popular (UMP) Muriel Marland-Militello, és la cap visible d'aquesta iniciativa que ja es va voler fer entrar a l'agenda de la cambra l'any 2004 i el 2007. La política francesa ha mostrat la seva 'alegria' que a Catalunya 'hi hagi polítics coratjosos que vulguin acabar amb aquest deshonor'.
toros torero plaça
Comparteix
   


Etiquetes
Diputats francesos s'emmirallen en Catalunya per prohibir les corrides de braus. 24 hores abans que el Parlament voti sobre la prohibició de la festa taurina a Catalunya, l'Assemblea francesa ha unit forces per aconseguir que es prohibeixin les festes taurines a França. Encapçalats per la diputada d'Unió per un Moviment Popular (UMP) Muriel Marland-Militello,aquesta iniciativa torna a prendre força després dels intents dels anys 2004 i 2007 de dur el debat a la cambra francesa. La iniciativa actual conta amb el suport de UMP i també de les formacions d'esquerra, que veuen en Catalunya un model a seguir.

'Polítics coratjosos' a Catalunya segons Marland-Militello

Marland-Militello ha mostrat la seva 'alegria' que a Catalunya 'hi hagi polítics coratjosos que vulguin acabar amb aquest deshonor'. La diputada per la circumscripció d'Alps Marítims i regidora de Cultura de l'Ajuntament de Niça, és una ferma defensora dels animals.

La tradició de les corrides de braus es manté viva al sud del país i gaudeix d'una excepció en el Codi Penal que l'Assemblea mai ha volgut entrar a debatre. Els combats de galls també formen part d'aquesta excepció.




COMENTARIS fletxa taronja

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.