directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 15:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Expectació internacional pel futur del toreig a Catalunya

La cadena americana CNN i la britànica BBC cobriran la votació aquest dimecres al Ple del Parlament

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La votació d'aquest dimecres al Ple del Parlament sobre la prohibició, o no, de les corrides de braus a Catalunya ha generat una expectació internacional sense precedents. Prova d'això són les nombroses acreditacions de mitjans de comunicació que ha hagut de gestionar el servei de premsa del Parlament. L'expectació és encara més gran que la del mes de desembre passat, quan es va votar la presa en consideració de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP).

Comparteix
   


Etiquetes
Des de la CNN americana a la BBC britànica passant per agències internacionals o altres mitjans europeus. La votació d'aquest dimecres al Ple del Parlament sobre la possible prohibició de les corrides de braus ha aixecat una expectació mediàtica sense precedents. Els servei de premsa del Parlament de Catalunya ha acreditat nombrosos mitjans de comunicació que informaran sobre la incerta votació dels 135 diputats catalans a instàncies d'una iniciativa legislativa popular (ILP).

La incertesa de la votació, on CiU i PSC han donat llibertat de vot als seus diputats, ha incrementat l'interès de mitjans d'arreu que fa dies que es fan ressò del debat que aquest dimecres arribarà a la seva fi. D'aquesta manera, rotatius britànics com The Guardian, The Independent o The Times han publicat en passades edicions notícies sobre la prohibició de la festa taurina a Catalunya. La cadena BBC ha fet el mateix.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Jose Angel fletxa Granada
28 de juliol de 2010, 17.35 h

Fedor, me has entendido mal, el principio de comentario iba dirigido a un tal Xavier que os llamaba "catalufos". Lo mismo opinando en estos foros me he metido donde no me llaman (lo más seguro), pero lo hago por mi vinculación profesional con aquella tierra, estoy trabajando para una empresa catalana y muchos de mis amigos son catalanes de todas las políticas y opiniones. Asímismo por mis ideas políticas, soy republicano y considero que España estaría mejor como una república federal.

M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Fedor fletxa BCN
28 de juliol de 2010, 13.14 h

#2 No tenim cap interès en fer-vos cap favor, ni a vosaltres, els espanyols, ni als finlandensos, ni als de le illes Fidji, per exemple.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jose Angel fletxa Granada
28 de juliol de 2010, 11.29 h

Xavier

Flaco favor le haces a los que somos y nos sentimos españoles pero que respetamos las ideas de los demás. Así nos meterán a todos en el mismo saco y se fomentará el antiespañolismo, por un lado, y el anticatalanismo porque, por desgracia, hay gente que piensa como tú.

Expresa tus opiniones con respeto, asi serás escuchado. De la misma forma que digo que la opinión #1 generaliza y nos trata a los españoles como bárbaros e incivilizados. Hay muchos artistas españoles, polític... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jo mateix fletxa PUTA CIU I PUTA ESPANYA
28 de juliol de 2010, 10.14 h

DEMOSTREM AL MÓN QUE SOM UN PAÍS CIVILITZAT, DEMOSTREM AL MÓN QUE NO SOM UNS DEGENERATS QUE ES DIVERTEIXEN AMB EL PATIMENT I LA TORTURA, DEMOSTREM AL MÓN QUE NO SOM COM ELS ESPANYOLS QUE SEMPRE NECESSITEN FER MAL A ALGÚ ALTRE PER DESFOGAR-SE I DIVERTIR-SE. NI UN SOL VOT MÉS PELS PARTITS QUE VULGUIN QUE CONTINUÍ LA BARBÀRIE SIMPLEMENT PERQUÈ ÉS UNA COSA MOLT ESPANYOLA.
VISCA CATALUNYA LLIURE!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.