directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Maquiavèl·lica campanya de Dante Fachin i la seva parella per netejar la seva imatge

Fan viral un vídeo per fer publicitat del reportatge que parla sobre la mort de 15 immigrants a la frontera de Ceuta

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El líder de Podemos a Catalunya, Albano Dante Fachin, ha vist en el documental Tarajal, que narra la mort d'uns immigrants en intentar entrar a Ceuta pel mar després d'una actuació totalment fora de lloc de la Guardia Civil, una gran oportunitat per netejar la seva imatge i la de la seva dona davant les vinculacions que van sorgir arran de les converses entre qui va ser ministre d'interior Jorge Fernández Díaz i el president de l'Oficina Anti Frau, Daniel de Alfonso.
albano dante, marta sibina, cafe amb llet
© youtube

Comparteix
   


Etiquetes
Un bon documental
 
Aquesta nit, el Canal 33 emet un contundent documental que explica els fets que van passar a la platja de Tarajal a Ceuta quan la Guardia Civil espanyola va carregar amb fum i pistoles de boles de goma a un grup d'immigrants que intentava entrar a territori espanyol de nit i pel mar. Van morir 15 subsaharians. Les responsabilitats d'aquests greus fets van passar de llarg al ministre d'interior, Jorge Fernández Díaz, i el cas que anava camí a ser arxivat, s'ha reobert.
 
Una oportunitat per netejar la imatge
 
Albano Dante Fachin, cap de Podemos a Catalunya, i la seva dona Marta Sibina, diputada per la formació lila a Madrid, han vist una gran oportunitat per netejar la seva imatge atacant al popular Jorge Fernández Díaz.
 
Cal recordar que De Alfonso i Fernàndez Diaz van utilitzar informacions de la revista Cafè amb Llet de la parella de Podemos amb l'objectiu de destrossar el sistema sanitari català convertint-se en part de la conspiració de les clavegueres de l'Estat.
 
Fachin i la seva dona van fer fortuna denunciant suposats casos de corrupció a la sanitat pública catalana des de la revista Cafè amb Llet. Gràcies a això van començar les seves carreres polítiques. Un dels casos més sonats va ser el cas Bagó que, després es va saber que el director de l'Oficina Antifrau De Alfonso es vantava davant el ministre de ser al darrere: "hem fet una bona plantofada amb Ramon Bagó, els hem destrossat el sistema sanitari, els hem acusat, estem fotent-los el CTT. En fi, jo sóc espanyol, ho tinc clar, però estic en una situació que haig de ballar allà", deia De Alfonso.

Un vídeo amb un milió de visites que la gent tanca en veure l'engany
 
Marta Sibina apareixia en un vídeo casolà (per allò que sigui més fàcil viralitzar-lo) explicant com d'important era que el seu vídeo arribés a tots els mòbils abans de les 22:55 d'avui dissabte. El vídeo està penjat al canal d'Albano Dante Fachin i molts dels que han fet clic, en adonar-se'n, tancaven immediatament. Tot i això, el vídeo ha aconseguit un milió de visites i la jugada li hauria sortit rodona a Fachin si no fos per la ràpida reacció a la xarxa.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
15 de gener de 2017, 20.21 h

Miquel Ensenyat respon a Ciutadans. https://www.youtube.com/watch?v=-GVSK4JLucc


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Jepis fletxa Igualada
15 de gener de 2017, 12.39 h

#16 Molt de trepes que fen us de sensacionalisme i manipulació, a conseqüència estan on estan, es la meva observació seguint la seva trajectòria fins avui i voldria estar equivocat, però pel fet que bona gent els fa seguiment perquè han sabut dir el que la gent vol escoltar,si, encara als meus ulls els fa mes perversos


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Synera fletxa Barcelona
15 de gener de 2017, 12.12 h

PRINCIPIS SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES REFRENDATS PEL RECONEIXEMENT DE LA DUI DE KOSOVO PER LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE JULIOL 2010

- No hi ha cap norma en dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- En una socie... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
JORDI fletxa GRANOLLERS
15 de gener de 2017, 11.17 h

Volien que els 15 que van morir els portessin a casa seva? i que volien fer amb els altres 285 que estaven a punt de passar? mantenir-los amb els meus diners?
Marxeu d'aquí i deixeu-nos que fem la DUI i recuperem la llibertat per Catalunya.
sou uns infiltrats !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
mario fletxa barna
15 de gener de 2017, 10.35 h

Perquè tanta moguda? per desemmascarà el bord del fernandes dias? tothom sap hores d'ara qui és i el que representa, no calen tantes distorcions ni opinions. Només és una manera de fer-se veure...qui? i perquè?. Jo no l'h evist perquè no ho necessitava fer.

Nosaltres el que ens cal fer és UNA NOVA REPÚBLICA TRANSPARENT, ON NO HI CÀPIGUEN TOTS AQUETS MERDERS QUE JA NO IMPORTEN A CAP INDEPENDENTISTE. A LA NOSTRA COMPANYS! JA ESTEM EN EL COMPTE ENRRERA, JA NO SABEN DESESPERADAMENT QUE ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
15 de gener de 2017, 10.18 h






#10 #14



Cagarritanesas que, cagat de por, et penses que usurpant el meu nom (mal escrit) em perjudicaràs:






La que de debò guanyaria el concurs de posar condons si la paràlisi SIFILÍTICA que pateix li permetés desplaçar-se, seria LA TEVA MARE !! !! !! !!





Trenta anys de practicar la prostitució, com ha fet la teva mare mare,forçosament li haurien de donar la victòria, no et sembla, reineta?







Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Joaquim fletxa Blanes
15 de gener de 2017, 09.57 h

En serio? No, o sigui, he hagut de llegir el titular 2 vegades per creure el que veia. Una gent que va començar una publicació de noticies petita GRATUITA (a mes a blanes, al meu poble) que nomes es lucraba de la publicitat dels negocis propers, que va denunciar la estafa del sistema sanitari catalá, que va destapar les converses del puto ministre de interior, i que no se si son part o no, pero que ajuden a difondre que emetran un documental amb una tematica que ES MOLT GREU, al igual que va... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 24
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Synera fletxa Barcelona
15 de gener de 2017, 07.16 h

ESPANYATES GO HOME!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona ESPAÑA AKA SuperCat fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
15 de gener de 2017, 05.43 h

#12 NO SOLO EN CORRUPTOS ESTA POR DELANTE LA REGION CATALANA
Catalunya, també per davant d´Espanya en posar preservatius .
Una catalana guanya un concurs amb un rècord: 11 condons col•locats en 1 minut

Una catalana (ignoro si separatista o no), llamada Esther Barrabeig es la campeona en la colocación de condones. Eso solo se consigue con mucha practica. He oio decir que el Centro del Alto Rendimiento de este especialidad deportiva esta en La Junquera (Gerona.

http://www.directe.cat/no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
AliBay fletxa Cornellà de Llobregat
14 de gener de 2017, 21.28 h

Perdoneu, m'he llegit l'article tres cops i encara no entenc què ha fet el Fachin aquest cop. No sé si és l'autor del documental, si se l'ha apropiat i no sé què és el que ha publicat al youtube ni qui ho ha fet.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.