directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

[Vídeo] El jove acomiadat: "Tant l'Illa Diagonal com el senyor Albiol menteixen"

directe!cat us ofereix l'entrevista que no va fer TV3

Comentaris 36  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El noi de 19 anys que va ser acomiadat de l'establiment Rubbiks explica en un vídeo en exclusiva a directe!cat per què creu que Xavier García Albiol sí que va contactar amb la gerència de l'Illa Diagonal i com aquesta va fer pressió al seu cap perquè l'acomiadessin. A la declaració, explica fil per randa els fets i aporta documents que demostrarien sense pal·liatius la seva versió.


jauem abad, xavier garcia albiol
Jaume Abad, el jove que han fet fora

Comparteix
   


Etiquetes
Els motius de les mentides segons la versió d'en Jaume Abad:
 
1- El seu cap ho sabia tot i no l'anava a acomiadar
 
Jaume Abad, el jove de 19 anys que va penjar una foto a les seves xarxes personals amb Xavier García Albiol insultant-lo el dia 9 de gener, explica que el seu cap de Kubbiks va conèixer a l'instant els fets perquè va compartir la foto a un grup de Whatsapp de la feina. El responsable no ho va trobar motiu per acomiadar-lo i només va advertir-lo que "són coses que no s'han de fer". De fet, directe!cat ha accedit a la conversa íntegra del grup i altres treballadors hi fiquen cullerada fent bromes sobre Albiol en un to distès i de complicitat humorística entre companys de feina.
 
2- La mateixa tarda renova contracte 2 mesos
 
El més escandalós dels fets és que si Albiol va amenaçar al jove cap a dos quarts de cinc de la tarda, més tard, el cap de Kubbiks el mateix dia 9 va acudir a l'estand de l'Illa Diagonal i va renovar el contracte al jove per 2 mesos més. Jaume Abad diu que les càmeres de seguretat de l'Illa podrien verificar la seva versió perquè va firmar el contracte sobre el aparador de la botiga. Aquest fet demostraria que el responsable de Kubbiks no només no el volia fer fora sinó que comptava amb ell per a seguir treballant.
 
3- En menys de 24 hores tot canvia
 
El dia 10 de gener i quan no feia ni 24 hores que havia renovat el contracte, Jaume Abad explica que el seu cap va venir plorant a la tarda dient textualment "tinc males notícies, m'han dit des de la direcció de l'Illa que o et faig fora o em quedo sense botiga". És una casualitat que l'estand de Kubbiks a l'Illa Diagonal havia de renovar contracte al març. La direcció de l'Illa, doncs, hauria pressionat al responsable de Kubbiks perquè fes fora el jove.
 
4- Albiol sí que parla amb l'Illa Diagonal
 
Jaume Abad explica i diu que pot demostrar que les seves xarxes socials tenen una configuració amb màxima privadesa i que ningú a part dels seus amics van poder veure la desgraciada publicació. A més, el tuit amb la foto amb l'Albiol va ser esborrat pocs minuts després. Per tant, la direcció de l'Illa Diagonal era impossible que s'hagués pogut assabentar dels fets. Només si el popular s'hagués dirigit directament a ells.
 
La direcció de l'Illa Diagonal com Xavier Garcia Albiol han coincidit ha explicat que no hi va haver pressions i que el polític no hauria parlat amb la gerència del centre comercial.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#36
Pere fletxa Barcelona
18 de gener de 2017, 12.01 h

#31 In merdam aleatis omnes qui putatis panem doloris, amen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Fd'A fletxa Calders
17 de gener de 2017, 15.01 h

#34 Los de Teruel deben ser más listos que los de Lleida pero tu no. Un aeropuerto sin pasajeros no és un Aeropuerto. ¿Què és? ¿Un almacén de granos? ¿Una gasolinera? ¿Una casa de alterne? ¿Un club de jubilados? Depende de la utilidad que se le quiera dar. Però sin pasajeros no és un Aeropuerto


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona ESPAÑA AKA SuperCat fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
17 de gener de 2017, 13.58 h

#33 LOS DE TERUEL HAN SIDO MAS LISTOS QUE LOS DE LERIDA

Cómo ha logrado Teruel tener un aeropuerto rentable sin pasajeros
El aeródromo turolense ingresa dos millones de euros convertido en almacén de aviones, escuela y banco de pruebas para cohetes

http://economia.elpais.com/economia/2016/12/16/actualidad/1481902286_981573.html?rel=lom


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Fd'A fletxa Calders
16 de gener de 2017, 20.52 h

#31 Perdoni, però jo només li volia fer entendre la desproporció que hi ha entre una, si vostè vol, gamberrada, o millor encara, inconsciència juvenil i la resposta de "fer mal", mal de veritat, ja que la feina per una persona és cosa sagrada. Si vostè només vol fixar-se en el que ha fet el jove empleat estarà totalment d'acord amb el que ha fet en García Albiol. Jo procuro mirar-me les coses el millor que puc i, em sembla, que entre una cosa i l'altra hi ha una desproporció enorme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
16 de gener de 2017, 20.38 h



#31 Em sembla que veus insults allà on no n'hi ha. He llegit el #21 i hi veig molta més educació que en el teu "cagades" que uses contra el xicot de la botiga.

Per cert, crec que tots t'agrairíem que provessis d'usar el verb "RECOLZAR" en comptes del xarneguíssim "apoiar".

Gràcies per endavant de part de tots els que SÍ que ens estimem la llengua catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
jc fletxa barcelona
16 de gener de 2017, 19.59 h

#21
Benvolgut FdA. Gràcies per l' atenció que em presta. resulta afalagador ser insultat per una persona de les la seca templança.
No és qüestió de capitalisme, sino de bona educació. S' ha de procurar no insultar ningú, perque com diu el refrany, "se cosecha lo que se siembra" (es cull d' allò que es sembra).
Però en una tenda.... mare de deu: fer- se una foto i penjarla. Que s' esperava, que li féssin la onada? si jo fos el client el demandava per intromissió al dret a l' honor (d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
16 de gener de 2017, 17.52 h



#26

Pobret Cagarrutaneses, entenc que, desesperat per les MIL vegades que t'he humiliat, t'he pres el pèl i t'he MARTIRITZAT sense pietat, ara tu et pensis que usurpant el meu nom adquiriras una part de la meva "potència de foc", igual que els indígenes africans es pensaven que menjant un goril.la adquiririen la seva força . . .


No, reineta, desenganya't, tu has nascut per a ser una pobre canija mental, una VÍCTIMA NATA dels DEPREDADORS INTEL.LECTUALS com jo, que sempre estem a la r... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
16 de gener de 2017, 17.45 h



#26



Pobre Cagarrutaneses, sé que T'HE FET MOLT DE MAL, pobre reineta.



Sí, t'he torturat, he estat BRUTALMENT cruel amb tu, t'he pres el pèl, t'he mortificat, t'he humiliat, he demostrat mil vegades que ets uns BOCAMOLL SEMIANALFABET . . i m'he divertit com una bèstia , donant sortida als meus instints més sàdics AMB TU I ELS QUATRE FRANQUISTES TRONATS COM TU, de manera que pugués reservar la meva AMABILITAT HABITUAL per als meus conciutadans catalans als que tant estimo.



GRÀ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Pere fletxa Barcelona
16 de gener de 2017, 14.25 h

Podem dubtar de la intel·ligència d'aquest polític, però aquests fets ens poden fer pensar en misèria moral i personal.
Extensiva als que s'afegeixen a les misèries com aquesta "Gerència".


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Joan Jaume fletxa Catalunya Nord
16 de gener de 2017, 14.07 h

Si he ben entès la situació, Xavier Garcia Albiol no era un client, es passejava per la galeria comercial per gallejar. Ara no sé quan li faran un altre selfie sempre dubtarà de la finalitat de la foto !


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.