directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 21:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El sector d'Anna Gabriel pressiona pel 'no' als pressupostos

Primeres mostres públiques del possible 'no' als comptes de Junqueres

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Tens debat entre Joan Tardà i Pau Llonch a Twitter, el republicà i el cupaire de 'Crida per Sabadell' discuteixen sobre una reflexió del número dos d'ERC al Congrés on afirmava que "els pressupostos són tan imprescindibles x poder fer el referèndum el setembre que hi haurà acord". Per llegir avui la darrera editorial del directe!cat 

Comparteix
   


Etiquetes
El tuit de Tardà, que pot semblar neutral i una crida a la unitat, ha provocat la reacció del Pau Llonch que ha respòs: "Mira, Joan. JA N'HI HA PROU DE WISHFUL THINKING. Veient que no hi ha cap moviment molts canviarem al NO. Ja està bé, home. Vergonya" i afegir que aquells que havien valorat el 'sí' ara poden optar pel 'no': "canviarem vol dir que jo havia votat Mas no, i els pressupostos passats no, però que instrumentalment havia valorat el sí, ara".

Llonch considera que ERC no té vergonya, ja que "han assumit no negociar res, dreta pura" i acusa la manca de disposició del Govern per modificar punts dels comptes que són " 1) possibles 2) de mínims 3) per excepcionalitat cara el setembre" que queden en res.  El cupaire ha etzibat que els republicans facin "molt discurset d'esquerres però sou un catch-all-party amb neoliberals a Economia però progres a Madrid. Genuflexos al PDEcat". Paraules que el líder d'Esquerra ha respòs amb un contundent: "deixa't d'hòsties: sense pressupost, els uns cap a casa i vosaltres sense poder-ne sortir. El poble mai ens ho perdonaria, a tots".



Anna Gabriel pren partit

La diputada de la CUP-CC ha aprofitat el moment per entrar en mig del debat i jugar amb les declaracions de Joan Tardà com si fos una amenaça: "M'agradaria saber si desitja que no sortim de casa."



El pressupost ens fa perdre el temps

En l'editorial d'aquest diari del diumenge 15 de gener, directe!cat ja va manifestar que l'aprovació dels comptes són una pèrdua de temps que només provocarà desgast entre les forces independentistes: "és impossible pactar un pressupost coherent entre Junts pel Sí i la CUP, pressupost, a més, que depèn en bona part d’Espanya". En el text, directe!cat considera que és molt difícil d'entendre que per mig punt de l'IRPF o per un concert escolar de més o menys no s'arribés al referèndum: "passem ja la pantalla del pressupost autonòmic i dediquem els nostres esforços a garantir la celebració del referèndum".

Revista Mirall detalla els fets 48h abans

Dimarts passat la revista politicocultural va ser motiu de polèmica arran d'un article escrit pel periodista Joan Solé on explicava per què la CUP en els últims dies a través del portaveu del secretariat, Quim Arrufat, i la diputada Eulàlia Reguant, centraven la seva crítica per primera vegada contra Junqueras i ERC. El text, titulat Per què la CUP diu el que diu d’ERC? deixa constància de la situació que 48h després, avui, s'ha viscut i explica que aquest "run-run" que enfrontaria cupaires i republicans sorgeix a partir del mes de novembre, quan els anticapitalistes veuen com les negociacions van a un ritme molt lent mentre es produeixen filtracions a la premsa d’informació que "tant podia ser una enquesta interna, detalls per seduir a la CUP o propostes sobre el redactat i l’evolució dels pressupostos".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
Baldufa fletxa La Garriga
20 de gener de 2017, 15.18 h

D'una persona que creu que el Sr. Mas no és digne del Parlament de Catalunya, però no té cap vergonya d'anar al enterrament d'un dictador com Fidel Castro. M'ho crec tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
20 de gener de 2017, 11.45 h

EL SECTOR ANNA GABRIEL, COMPLETAMENT ERRAT, TRAINT LA IDEOLOGIA DE LES CUP, DES DE LA SEVA FUNDACIÓ, TREBALLANT BÉ DE VA 25 ANYS ALS MUNICIPIS, I ALS PAÏSOS CATALANS, APROVAR ELS PRESSUPOSTOS ÉS EL PRINCIPAL INSTRUMENT PER ASSOLIR LA REPÚBLICA CATALANA., LLAVORS PODRÀ LA CUP, A LES ELECCIONS, PRESENTAR-SE I DES DELS LLOCS DE GOVERN, ESTENDRE LA SEVA IDEOLOGIA SOCIAL, PERÒ SÓN INDISPENSABLES ARA ELS PRESSUPOSTOS!, SINÓ ÉS UN RETROCÉS GRAN., .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
JCV fletxa Santa Cristina d'Aro
19 de gener de 2017, 20.21 h

Cupaires, sou uns petits desgraciats, tan desgraciats que em feu pensar que no teniu ni cervell ni vergonya. Prou que sabeu que sense vosaltres no hi ha independència, amb la qual cosa el vostre petit i ineficaç cervell, us fa pensar que sou uns grans personatges. Si que sou uns gran personatges, però de titelles. La veritat, feu llàstima de poca cosa que arribeu a ser. Mireu si sou poca cosa, que davant del poder, el de can madrit naturalment, us acolloneu com criatures mal criades. L'altr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Synera fletxa Barcelona
19 de gener de 2017, 18.41 h


RESUM DE LA DECLARACIÓ DE LA COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS DE LA PERSONA DEL IL·LTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE BCN SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ (2013)

"... La declaració unilateral d’independència, proclamada pel Parlament de Catalunya, estaria justificada en dret internacional en el cas que el Govern espanyol impedís la celebració de la consulta a la ciutadania sobre la creaci d’un nou Estat, o bé es negués a acceptar el resultat afirmatiu de la mateixa

La Resolució establ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Santi fletxa Barcelona
19 de gener de 2017, 18.23 h

Junts pel si estan deseando que la CUP no apruebe los presupuestos, así tiene la excusa para no hacer el botiferrandum y convocar elecciones, o no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
19 de gener de 2017, 16.29 h

#9 VAYA LAGARTOS que traen a pasear este bou o torito de Freixenet y su fulana montserrat, ministra de tonterias, gilipolladas y imbecilidades propias de una persona deficiente mental.
Bejota de Fainé, solo sabes robar como el Florentino Rajoy, MR3000000, EL LADRON CONSTITUCIONAL DEL GOBIERNO DE LADRONES DE ENDESA DE ESPAÑA, tierra de chorizos y ladrones constituiconales como Dios y la COPE SIN BRAGAS MANDA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
LLUIS fletxa bcn
19 de gener de 2017, 15.45 h

Los empresarios alertan de las consecuencias "negativas".

En la rueda de prensa también han participado al presidente del Grupo de Periodistas Pi y Maragall, Sergio Fidalgo, y el presidente de Empresarios de Catalunya, Josep Bou. Bou ha defendido que la independencia "traería consecuencias negativas" para la economía catalana y ha asegurado que el procés ya está afectando. Así, ha dicho que hay datos que demuestran que las deslocalizaciones aumentaron un 44% el año pasado o que la huida... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Marta fletxa Sabadell
19 de gener de 2017, 15.22 h

Ser de la Cup és de fills de retardats i espanyolots de merda !!!

Visca Catalunya lliure !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Carles Viñals Casado fletxa Sant Vicent del Raspeig
19 de gener de 2017, 15.14 h


A l'Anna Gabriel, el Paullonch i tots els que pressioneu pel NO als pressupostos:

No sé del cert què acabareu fent, tot i que ja m'heu donat prou indicis -proves, més ben dit- per esperar-me el pitjor. En espera del cop definitiu que ens aboqui a unes eleccions on perdem la majoria independentista i, amb ella, el somni que milions de catalans hem acaronat al llarg dels últims cinc anys, deixeu-me dir-vos:

A) Que NO TENIU CAP DRET a anorrear l'esforç, la feina, la il.lusió i les ànsies... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
AliBay fletxa Cornellà de Llobregat
19 de gener de 2017, 14.35 h

#2 No cal que els financiïn. Conec tot aquest ramat des dels anys 80 i són els que han dit sempre que si Catalunya no ha de ser un estat marxista, anticapitalista, feminista, ecologista i vegetarià, prefereixen continuar sent escanyols capitalistes, antimarxistes, masclistes, insostenibles i carnívors.

A part. La CUP veu com en unes pròximes eleccions tindrà cosa de 4 o 5 escons, perdent sobre un 50% dels vots o més. I ara necessiten un triomf com sigui perquè s'adonen que l'únic que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.