directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Sèrbia continua lluitant a l'ONU contra la independència de Kosovo

Sosté que una decisió unilateral no és la via correcta per a la resolució del conflicte

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Sèrbia es manté ferma en la seva decisió de no reconèixer la independència de Kosovo i lluitar per aconseguir el suport internacional que li permeti seguir negociant una sortida diplomàtica del conflicte amb la que encara considera la seva província del sud del país. Per això, Sèrbia ha traslladat aquest dimecres a l'Assemblea General de l'ONU una resolució en la que demana una sortida dialogada del problema amb Kosovo, al mateix temps que reitera la seva posició de no reconèixer la independència del territori. Aquest document proposa que les parts implicades trobin una solució acceptable, mentre que senyala que la secessió unilateral no és una forma correcta de solucionar les qüestions territorials.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons informa France Press, el document insta les parts implicades, tant Belgrad com Pristina, a trobar 'solucions acceptables per ambdues parts respecte totes les qüestions obertes, mitjançant el diàleg pacífic i a favor de la pau, la seguretat i la cooperació per la regió'.

La nota informa que el cap de la diplomàcia sèrbia, Vuk Jeremic, ha viatjat aquest dimecres a Nova York per tractar el tema amb el secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon. A més, segons el text, la propera setmana està prevista una sessió del Consell de Seguretat de l'ONU dedicada exclusivament a Kosovo.

L'ofensiva diplomàtica sèrbia s'emmarca en la campanya que el govern serbi va anunciar després de que el Tribunal Internacional de Justícia declarés que Kosovo no va violar el dret internacional quan va autoproclamar la seva independència l'any 2008. En aquest sentit, Sèrbia vol evitar altres estats reconeguin com a legal la independència del territori. Fins el moment, 69 països entre els que destaquen els Estats Units i la majoria dels membres de la UE, ha donat el vist i plau a l'estat kovosar. Mentre que Rússia, Xina, Brasil, India i Espanya s'han negat a fer-ho.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
OTGER fletxa Reikjavik
13 de desembre de 2010, 15.45 h

#2 Els teus amos americans ja han reconegut l'estat kosovar,així que el que penseu vosaltres no compta,o potser et penses que ens preocupen les teves diarrees verbals?,com més merda emets més creixen els nostres,encara t'acabarem agafant apreci,per cert,us han restringit les hores de xarxa a Sant Boi?us la pelaveu massa a l'aula no?Un consell,pel tió demana una "ortografia castellana" o deixa de pelar-te-la mentre escrius.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Marc fletxa Terrassa
29 de juliol de 2010, 22.01 h

Pot ser que no sigui el mes correcte fer les coses per un mateix, pero clar, si vas a parlar amb el vei i es fa el sord i al posarte al davant aquest segueix com si res, doncs fas el que has de fer, arregles els teus assumptes tu sol i la gent que ho veu des de fora ho aplaudeix. Tambe hi ha els que surten i et diuen que ho hauries d'haver provat mes temps, acostumen a ser els vells a qui ja es veu que moriran vestits de gris, tal com han viscut tota la seva vida i que ignoren que el vei per ape... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
ESPANYA CEGA I SORDA fletxa ai que me dezorino!!!
29 de juliol de 2010, 13.31 h

i doncs què es pensen? se'n diu UNILATERAL perquè si fos BILATERAL ni els serbis ni els espanyols no ens donarien ni aigua, uns als kosovars i altres als catalans....Es que es ser de inutiles eeeeehh??


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Francesc fletxa Badalona
29 de juliol de 2010, 13.01 h

És com si estigués veient els espanyols d'aquí uns anyets quan ens proclamem independents. Aniran bojos buscant algú que els hi faci cas, i quan el Món ja ens haurà reconegut, ells insistiran que som 'una parte del todo' i no sé quantes collonades imperialistes més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
xavierespañol fletxa barcelona
29 de juliol de 2010, 11.32 h

logico , cualquiera que tenga un poco de cultura cosa que por aqui anda escasa sabra que kosovo fue el inicio de lo que hoy se llam servia, y luego los musulmanes se ha apropiada , MAS O MENOS COMO INTENTAN LOS CATALUFOS FASCISTA CON CATALUÑA , MANIPULAN LA HISTORIA Y YA ESTA ,


SEÑORES CATALUFOS VENGA A PASTAR QUE EL PASTOR INDEPE YA HA PITADO EL SILBATO BEEEEEEEEEE BEEEEEEEEEEEEEE


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
29 de juliol de 2010, 08.02 h

El serbis com a bons feixistes-imperialistes només entenen la força i la brutalitat. El conflicte ja s´ha acabat i el món ja ha reconegut la independència de Kosovo i només uns quants països amb tics feixistes s´hi oposen. Perquè deu ser?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.