directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Airbnb "pren el pèl" als barcelonins

Bosch reclama més contundència a Colau i accelerar el pla de xoc contra els pisos turístics il·legals

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha constatat aquest dimarts que la plataforma Airbnb "pren el pèl" als barcelonins amb les seves mesures per limitar els pisos turístics il·legals, i ha reclamat a l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, "més contundència" contra aquest fenomen i contra la publicitat que se'n fa a través d'aquesta empresa. 

Comparteix
   


Etiquetes
"Si Colau hagués posat en marxa un pla de xoc contra els pisos il·legals a l'inici de la legislatura, anuncis com el que ha fet avui Airbnb, posant limitacions a Ciutat Vella, segurament no s'haurien produït", ha apuntat Bosch en un comunicat, on ha demanat que s'acceleri la posada en marxa del pla de xoc que contempla passar de 40 a 110 inspectors per sancionar i tancar habitatges que no compleixin la normativa, fruit d'un acord entre el govern i ERC.
Bosch ha considerat que l'anunci d'Airbnb de limitar a un els anuncis d'amfitrions no professionals és "un intent de posar normes a la il·legalitat, donant lliçons d'autoregulació". "Estan prenent el pèl a la gent", ha conclòs el republicà, alhora que ha exigit a la plataforma que retiri tots els pisos il·legals de la seva pàgina web.
 
També ha considerat incongruent que la mesura només es limiti a Ciutat Vella. Sobre la intenció de l'empresa de pagar la taxa turística, ha replicat que "no es pot pagar una taxa d'una activitat il·legal".





COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Synera fletxa Barcelona
8 de febrer de 2017, 07.50 h

RESUM DE LA DECLARACIÓ DE LA COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS DE LA PERSONA DEL IL·LTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE BCN SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ (2013)

"... La declaració unilateral d’independència, proclamada pel Parlament de Catalunya, estaria justificada en dret internacional en el cas que el Govern espanyol impedís la celebració de la consulta a la ciutadania sobre la creaci d’un nou Estat, o bé es negués a acceptar el resultat afirmatiu de la mateixa.

La Resolució establ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
7 de febrer de 2017, 22.36 h



#2



Alberto Anacleto Flatulencio Aragoneses, a nosaltres NO ens enganyes, i seria millor que no intentessis enganyar-te tu mateix.

El que "resuena en tus oidos como zumbido de moscas" NO SÓN les meves paraules, princeseta, ÉS EL CERÚMEN QUE SE'T FA A LES ORELLES PERQUÈ NO TE LES RENTES MAI, COTXINETA !! !! !! !!


Au, corre, compra al super una capsa d'aquells bastonets amb cotó als dos extrems, mulla'n un amb glicerina o, si no en tens , amb oli (però que no sigui amb el que la te... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
T. Masoliver fletxa Les Planes
7 de febrer de 2017, 21.20 h

#2. Encara ens agrada més als catalans com el ministre Fernández va gravar la seva conversa amb el seu confident feixista Alonso. Es demostra que entre el feixistam espaÑol s´han de guardar de les punyalades per l´esquena..., i de confiança entre ells, gens ni mica.
Això ajuda a la nostra causa catalana.
Força catalans, contra el feixistam espaÑol, i podrem ser independents !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
7 de febrer de 2017, 21.00 h

Me encanta oir al MaSS como delante del juez NO dice referendum, NO dice consulta, dice muy bajito proces participatiu. . . . . O SEA BUTIFARRENDUM.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de febrer de 2017, 20.50 h

A veure si és veritat. Nos'hi val tot, amb el turisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.