directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Es confirma que sense independència, el cas Pujol no hauria existit mai

Noves declaracions confirmen la persecució per part de l'Estat a la família per atacar el procés

Comentaris 41  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Els punts es van posant sobre les is. Una nova filtració de judici a la família Pujol per part del diari Público, demostra que tota la maquinària de l'Estat anava contra la família de l'expresident per atacar l'independentisme. Jorge Moragas, Soraya Sáenz de Santamaría, Jorge Ferández Díaz, Alícia Sánchez Camacho i el comissari José Manuel Villarejo formen part de la llarga llista dels elements que conformen les clavegueres de l'Estat per intentar acabar amb el procés, el que s'ha anomenat 'l'operació Catalunya'.
familia pujol
Familia Pujol

Comparteix
   


Etiquetes
El diari ‘Público’ ha difós una part de l’enregistrament de la declaració del tercer dels fills de Jordi Pujol, Josep Pujol Ferrusola, a l’Audiència Nacional del novembre del 2015 en què assegura que el comissari Villarejo li va dir que l’exministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, havia donat la "instrucció directa" de "cuinar la informació" sobre la família Pujol per anar contra ells “pel tema independentista”. "La informació s’ha cuinat per tenir una causa aquí i per poder-vos fotre, perquè nosaltres anem a per vosaltres pel tema independentista i això és una instrucció directa del ministre de l’Interior", va declarar Josep Pujol a l’Audiència Nacional, interrogat per la fiscal Belén Suárez.
 
Les ordres les donava el ministre Jorge Fernández Díaz a través del director adjunt operatiu (DAO), Eugenio Pino, l'aleshores el segon màxim responsable de la policia espanyola.
 
En la conversa amb Josep Pujol, Villarejo va parlar de la implicació en l’Operació Catalunya de la presidenta del PPC i secretària primera del Congrés, Alicia Sánchez-Camacho, i director del gabinet del president Rajoy, Jorge Moragas. El comissari també assenyala la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, i també diu que que el diari El Mundo coordinava tot el procés amb la Moncloa.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#41
18 de febrer de 2017, 21.26 h


#37 No sé si em fa gràcia o pena que hi hagi fanàtics tan fanàtics conveergents, que posin el seu fanatisme pel c im de tot sentit comú i de tota natícia DEMOSTRADA.

Els Pujol han robat, i això està clar per a tothom que no esrtigui encegat pel fanatisme.

Sou mala gent, els PDECATS , no ac cepteu la veritat i preteneu manipular-le al vostre gust i conveniència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Josep Pagés i Canaleta de CARDEDEU SENSE MARQUESINAS EN LA ESTACION DE TREN fletxa CASA ... NOSTRA """" NO..... ÉS """ CASA .. VOSTRA ....A AQUI A CATALUNYA TAMBE TENIN FAMILIAS QUE UPASAN MOLTMALAMENT I NINGU LES AJUDA
18 de febrer de 2017, 13.27 h

Els Cotxes de LUJO queson muy muycaros cars que te al FILL DE JORDI PUJOL , no els va conseguir BARRIENDO LAS CALLES DE Barcelona ...¿ VOLEU UNA ITV ? Al Fill de Jordi PUJOL es veu les Regalaba als amics je je ..CAS CLOTILDE ... Cas de unde CONVERGENCIA EX--ALCALDE DE LLORETDE MAR ..Va tenir tractes ambla MAFIA RUSA AL LORO Amb LA GENT HONRADA DE CONVERGENCIA ........A Catalunya ALI BABA Y LOS 40 LADRONES Diuen males llenguas quesdiu AR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Josep Pagés i Canaleta de CARDEDEU SENSE MARQUESINAS EN LA ESTACION DE TREN fletxa CASA ... NOSTRA """" NO..... ÉS """ CASA .. VOSTRA ....A AQUI A CATALUNYA TAMBE TENIN FAMILIAS QUE UPASAN MOLTMALAMENT I NINGU LES AJUDA
18 de febrer de 2017, 13.14 h

AIXIS GRACIAS A LA INDEPENDENCIA ...En fet dues coses , en FET CAURA Nos hemos cargado A Duran i LLeida als de UNIÓ y a Jordi Pujol,, NO ESTA MALAMENT PER Els Independentistas HA HA HA HA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
18 de febrer de 2017, 08.22 h

#23 A.Mas un boig, tontet, ruc i una merdeta del junqueras, el protegit per la justicia espanyola.
A.MAS, m'imagino que ets una persona rara, esquizofrenica, lletja, intimiista, solterona i creguda; i sexualment un degenerat per les marranes que dius i que segurament fas, merdeta!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Fd'A fletxa Calders
17 de febrer de 2017, 20.08 h

#35 No tot és tonteria, també hi ha mala fe en forma d'enveja. Quan dius "la immensa fortuna" dels Pujol ja es nota .A tu t'és molt difícil veure la capacitat del fill gran d'en Pujol i també dels altres fills. Et fa mal la seva fortuna, segurament perquè tu no la tens, Els qui tenen "immenses fortunes" acostumen a ser gent espabilada (evidentment, també hi ha delinquents). Qualsevol empresari important pot tenir la mateixa fortuna que els Pujol sense que tu t'esgarrifis. O no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
17 de febrer de 2017, 19.49 h


No havia llegit #28 i #29 . Dos comentaris que demostren lo molt "objectiu" que ets.

Seguiu defensant lo indefensable, convergents., que no aconseguireu més que despertar l'antipatia dels que ens agraden les coses clares, sense trampa i sense 3%.

Tant costa reconèixer els propis errors i deixar de criticar a altres que tenen la consciència més neta que vosaltres, com ara ERC o la CUP?

Des de l'època del tripartit que no pareu de fer mal a les esquerres més independentistes que vosal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
17 de febrer de 2017, 19.43 h


#34 Doncs a mi em sembla mentida que hi hagi ximplets que trobin tan fàcil creure que la família Pujol amb Jordi al cap, han obtès la immensa fortuna que tenen a partir de l'herència de l'avi.

No sé si és la propaganda espanyolista que els ha permès fer-se tan rics

A tot arreu no hi ha rucs, existeixen alguns departaments universitaris on no hi ha rucs. Però tens raó en un sentit: allà on tu vas, mai no hi falta al menys un ruc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Fd'A fletxa Calders
17 de febrer de 2017, 18.43 h

A mi em sembla mentida que us deixeu omplir el cap per la propaganda feixista. Els qui parleu malament d'en Pujol i família ho deveu saber tot de primera ma. Si no és així és que no veieu com us influeix la propaganda espanyolista.
A tot arreu hi ha rucs!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
CULLERES fletxa Terrassa
17 de febrer de 2017, 16.33 h

Els Pujol deurien fer, el que en el seu temps feien la majoria de polítics a les espanyes! I tots ells ho sabien! Per tant jo et tapo les vergonyes a tu i tu me'ls tapes a mi! Amb la nova situació del procés encapçalat per el senyor Mas, es de imaginar que desde la meseta, l'objectiu primordial es enderrocar aquest procés! Llavors toca destapar veritats que facin perdre simpatitzants a la seva formació política i que el que puguin destapar els Pujol, afectant a gent que ja no hi es a la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
17 de febrer de 2017, 16.22 h

#30 I per a que collons serveix el ministeri d'hisenda? eh? a més tingues en compte que desde que ell va dir que podia tirar de la manta i no fa gaires dies va sortir una possible relació del cas amb el ex rei joan carles, que de cop i volta la justícia o bé se li han menjat la llengua el gat, o s'ha fós o bé és que senzillament no saben com sortir-s'en del merder que s'han ficat.

Primer anaven accelerats i de cop i volta més callats que uns monjos, no cola nano


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.