directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ridao titlla d’’antidemocràtica’ la voluntat del PPC d’impedir l’abolició del toreig

El secretari general d'ERC lamenta que cada cop que el Parlament aprova alguna cosa hi hagi qui 'ens toregi una altra vegada'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La voluntat del PPC de dur al Congrés l’abolició de les corrides de braus a Catalunya ha remogut la consciència dels líders d’Esquerra Republicana. El secretari general de la formació Joan Ridao, ha titllat les maneres dels populars d’’autoritàries i antidemocràtiques’. Ridao ha lamentat que cada cop que s’aprova alguna cosa al Parlament hi hagi qui ‘esmeni la plana i ens toregi una altra vegada’ alhora que ha declarat que l’estat espanyol demostra el seu rostre més genuí i autèntic en aquests tipus d’accions.
joan ridao, erc, esquerra, estatut, sentència
Comparteix
   


Etiquetes
El secretari general d'ERC i portaveu dels republicans al Congrés, Joan Ridao, ha carregat aquest divendres contra l'actitud 'autoritària i antidemocràtica' del PP per haver anunciat ja iniciatives al Congrés per intentar que l'abolició de les corrides de toros a Catalunya aprovada pel Parlament quedi sense efecte. Per Ridao, ha arribat un punt que el debat ja no són els toros en sí, sinó que el 'dilema és qui decideix'. 'Si cada vegada que el Parlament pren una decisió que no els agrada, ens han d'esmenar la plana i ens han de torejar una altra vegada, això demostra el rostre més genuí i autèntic d'aquest estat i dels dos partits espanyols que són dubtosament democràtics', ha deplorat.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
SOM I SEREM! fletxa Tordera
1 d'agost de 2010, 23.45 h

Amb comentaris com "els del P.P. són anti-democràtics" no es descobreix res de nou. Aixó ho sabía desde que Fraga va fundar "Alianza popular", amb mitings replets de banderes franquistes. (sí, la gallina, si). O sigui que amb aquestes frases tan "light" no anem enlloc. El que hem de fer es fotre-lis canya per tots costats, fins que aprenguin d`una vegada per sempre que a Catalunya no son benvinguts. I als seus amiguets de Ciudadanos, el mateix dic. A vegades som massa tous, i aixó ens per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3 Violant Mascaró López
1 d'agost de 2010, 16.52 h

Serens i coherents i demostrem al món que ningú n'ha de fer res de la nostra sobirania!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
1 d'agost de 2010, 06.56 h

Esquerra Republicana és un partit unit, madur i concient i lluitador com ho és tot el Poble català i per això ERC ha convocat, de forma transversal, a tots els treballadors i treballadores de totes les comarques i de tots els països catalans a la Vaga General del 29 de Setembre contra les retallades de l´Estatut i contra la politica econòmica, social i laboral del govern de l´estat espanyol. Catalans/es, a la Vaga General!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
31 de juliol de 2010, 09.32 h

Ah, però que encara hi ha qui es pensa que el PP és un partit democràtic? Doncs que s´ho faci mirar perquè aquest partit hereu del fill de puta franco ens dona mostres cada dia del que són PP=FEIXISME=ESPANYOLISME=IGNORÀNCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.