directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Coscubiela entra en còlera en veure que el Parlament es prepara per a la unilateralitat

CSQP s'oposa a tramitar "el nyap" de JxSí pel reglament i a "degradar" la cambra

Comentaris 43  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El portaveu parlamentari de CSQP, Joan Coscubiela, ha assegurat que el seu grup s'oposa a la tramitació "del nyap" que ha impulsat JxSí per modificar el reglament del Parlament. Però ha advertit també que s'oposaran amb "resistència de llarg recorregut" a una "degradació" de la cambra. No volen contribuir a fer "un pas més" en aquest sentit perquè creuen que modificar la norma que regeix la cambra s'ha de fer de forma "assossegada" i amb "ampli suport". Per això no creuen que la via per aconseguir el referèndum siguin "suposades astúcies per enganyar l'Estat", ha afegit Coscubiela en roda de premsa aquest dimarts al Parlament. Després de la decisió de la Mesa d'admetre a tràmit de forma "condicionada" la modificació que planteja JxSí –una proposta "descerebrada"-, la coalició d'esquerres obre la porta a demanar també una reconsideració.
Joan Coscubiela, CSQP
Joan Coscubiela, CSQP

Comparteix
   


Etiquetes
Per Coscubiela la proposta de JxSí per reformar el reglament és "descerebrada" perquè obre la porta que es tramitin llei "per lectura única, sense debat ni esmenes i en què una majoria al Parlament pogués imposar-se sobre el Parlament sense aval social ni polític". 
 
"Cada cop que JxSí intenta una astúcia, fa un pas més en la degradació del Parlament", ha etzibat Coscubiela a la coalició independentista. Per això s'han oposat a la Mesa a admetre-ho a tràmit però ha advertit alhora que s'oposaran "que tiri endavant". 
 
Per això "és bastant probable" que un cop admesa a tràmit de forma "condicionada", CSQP se sumi a les peticions de reconsideració com han plantejat altres grups de l'oposició. "Però malauradament tenen majories i això tirarà endavant", ha augurat Coscubiela. 
 
En aquest sentit, i malgrat que l'Estat posi "difícil" la via del referèndum, aconseguir-lo no passa al seu entendre per "suposades astúcies per enganyar" el govern espanyol, "estafar" els ciutadans i "degradar" el Parlament. "Que no comptin amb nosaltres", ha assenyalat el portaveu parlamentari. 
 
Coscubiela ha avalat fins i tot com a "més coherent" en tot cas les crides a la desobediència de la CUP. "El pla B no és un referèndum amb astúcia sinó unes noves eleccions amb trampa", ha advertit Coscubiela assenyalant indirectament JxSí. 
 
D'altra banda, Coscubiela ha posat en valor els suports que ha recollit fins ara el Pacte Nacional pel Referèndum, una fita que "desmenteix la idea que no hi ha aliats a Espanya i Europa". "Aquest és el camí", ha assegurat el portaveu parlamentari adjunt de la coalició d'esquerres després que els seu grup s'hagi reunit amb el comitè executiu del Pacte. "Que es deixin d'estratègies, plans B i gestos d'audàcia", ha insistit als grups parlamentaris independentistes. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#43
El moreno de la serra fletxa Viaseca del humit
3 de març de 2017, 11.03 h

NI CAS....TAN SE VAL SI ENTRA COM SI SURT DEL
BOTIFLERS NO CAL ESPERAR RES DE BÓ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
1 de març de 2017, 20.06 h

-Coscubiela s'emprenya. Ni "entra" ni "còlera"
-el nyap que ha fet... No "impulsat"
-fer una passa més. No "un pas"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
pepitu fletxa El Vendrell
1 de març de 2017, 19.52 h

Aquests espanyolistes poc a poc estan desesperant i s'adonen que aviat tindrem la independència, aquest tio és un fals traïdor a Catalunya VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
1 de març de 2017, 12.57 h

#9 I aixís és, espanya s'en du bona part dels calers que Catalunya genera, hi han proves suficients com per deixar-te per terra i que ploris.

Pots dir-nos nazis tantes vegades com la bilis et demani, però saps que tenim raó de sobres, sino mira com us esteu quedant sols, i més que us quedareu, recorda que nosaltres som els únics que podem avalar-vos el deute, toqueu es collons i su deixarem a l'estacada,


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Fd'A fletxa Calders
1 de març de 2017, 10.49 h

Un home com Coscubiela, que "desde la más tierna infancia", per la pertenència del seu pare a CC.OO, ho té tot pagat amb diner públic no pot donar lliçons a ningú ni entrar en còlera contra el Parlament per què tot el que ha fet sempre, i no sap fer altra cosa, és només cuidar-se d'ell mateix. Per Coscubiela, Catalunya, que va donar el pa a la seva família, no existeix. Si això mateix ho fes amb España li dirien que no té ni Dios ni Patria, ni Rey. Aquí li deixem un seient al Par... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
1 de març de 2017, 10.14 h

Entre el bejota i le cagarronessis són els que sempre repeteixen les mateixes frases, pobrets, no deuen tenir cap ocupació a la vida ni tampoc tenen vida social, no hobbies, que trist, en fi


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
mario fletxa barna
1 de març de 2017, 10.02 h

Segons coscu, s'ha d'anar a poc a poc, després de 300 anys encara hem d'esperar. A què botifler? a perdre bous i esquelles? Homeee més responsabilitat mora, democràtica i cìvica... quina BARRA!

LA NOVA REPÚBLICA ENS ESPERA COMPANYS, JA ÉS AQUÍ !


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
1 de març de 2017, 09.45 h

CARAM! PER PACTAR EL REFERÈNDUM HEU DE FER-HO AMB DÉU NOSTRE SENYOR, TANT INEXISTENT AQUEST COM LA DEMOCRÀCIA AL REGNE D'ESPANYA, COM A POLÍTICS ESQUERRANS? HAURIA DE SABER-HO, HEU APRÉS A ACONSEGUIR SUBVENCIONS MILIONARIES PER LA DESC, D'ALTRES, I LES GIRATÒRIES PER ASSENTAR-VOS AMB BONS SOUS, APA SIAU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
1 de març de 2017, 08.36 h

Coscubiela, a quina hora tens el psiquiatra?
Si tens familia, com es que no t'ingressen a un centre psiquiatric?
Coscubiela, la teva rabia rabiosa, es la mateixa de la Llufa de Hamas, un tal Boada el neo.fatxa d'ICV-HAMAS ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
1 de març de 2017, 08.18 h



A més de ser la REINA DE LES FRANQUISTES ANALFABETES i HISTÈRIQUES, en Miguel/Micaela Romualdo/a, es dedica a dir IGNORANTADES CANTIMFLESCAMENT CRETINES, com a #7

Diu que "a l'edat mitjana, a Catalunya es parlava castellà" manera amb la que ell, que és ABSOLUTAMENT SUBNORMAL, VOL SIGNIFICAR que " a Catalunya hi havia ALGUNES PERSONES que parlaven castellà".


Sí, és clar que sí, i també hi havia algunes persones que parlaven portugès (poques) , italià (moltissimes) , francès, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.