directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

El nou Barça aprofita la seva gira asiàtica per promocionar Catalunya

El club i l'Agència Catalana de Turisme mantenen el conveni de col·laboració que permetrà publicitar Catalunya a Xina i Corea

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'Agència Catalana de Turisme i el Barça faran publicitat de Catalunya com a destinació turística durant la gira per Àsia de l'equip de futbol. Els jugadors lluiran el logo de la marca Catalunya a la seva samarreta de carrer. A més, es passaran vídeos promocionals abans dels partits amistosos de pretemporada que es jugaran a Corea del Sud i la Xina. També s'aprofitarà la publicitat estàtica per atreure els turistes asiàtics. Uns dies abans dels partits que jugarà a Seul i a Beijing, es faran presentacions pels promotors turístics coreans i xinesos, en què l'Agència Catalana de Turisme passarà vídeos i donarà informació sobre les opcions turístiques de Catalunya.

Comparteix
   


Etiquetes
No és la primera vegada que l'Agència Catalana de Turisme (ACT) i el Barça s'alien per promocionar Catalunya com a destinació turística. Ja abans, en partits amistosos del Club a París, Londres, Milà, Tòquio o Glasgow, es van poder fer presentacions de la marca turística 'Catalunya'.

Amb motiu del partit amistós disputat el passat dijous a Oslo, la ACT ja va fer la seva primera acció promocional amb la projecció d'un vídeo sobre Catalunya a les pantalles de l'estadi, instants abans que comencés el partit. En aquesta mateixa línia, abans del partit amistós contra l'equip coreà Combinat K League, que tindrà lloc el proper 4 d'agost a Seúl, l'Agència Catalana de Turisme i el Futbol Club Barcelona faran una presentació de Catalunya com un destí turístic davant dels operadors turístics coreans.

Dos dies després, serà Xina la que rebrà la publicitat de Catalunya en motiu del matx que disputarà l'equip de Guardiola contra el combinat xines Guoan al Niu d'Ocell, seu dels Jocs Olímpic de Pekín l'any 2008.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
5 d'agost de 2010, 13.32 h

-a LA Xina i Corea
-serà LA Xina qui rebrà...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pep fletxa Àger
3 d'agost de 2010, 18.57 h

GRACIES SANDRO!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
3 d'agost de 2010, 07.20 h

Potser que a can Barça tenen mala consciència per haver regalar el mundial al l´estat dels opressors de Catalunya? I els jugadors mercenaris de merda com Puyol, Xavi, Piqué etc. que collons faran al Barça ara que estant podrits de diners i que ens han demostrat que els seus colors són els colors dels bitllets?. Sempre he estat seguidor del Barça però aquest Barça no és el meu equip i espero que tots els mercenaris marxin aviat del club i que el Rosell dimiteixi o el facin fora també a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.