directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 00:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Romeva desmunta les "lliçons" de Ciudadanos sobre corrupció

C's convida al conseller a "aliar-se" amb ERC i la CUP per "plantar cara" al PDeCAT per la corrupció

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El diputat de C's i vicepresident segon de la Mesa del Parlament, José María Espejo-Saavedra, s'ha enfrontat durament aquest dijous al conseller d'Exteriors i Transparència, Raül Romeva, en una interpel·lació sobre regeneració democràtica. E diputat de C's ha instat el conseller a "aliar-se" amb el vicepresident, Oriol Junqueras, amb la resta de consellers d'ERC i amb la CUP per "plantar cara" al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i al PDeCAT i poder "fer alguna cosa contra la corrupció". Des de Ciudadanos obliden que han pactat amb el PP per a fer president a Mariano Rajoy, convertint-se en còmplices de les desenes de casos de corrupció que esquitxen el partit.
raul romeva, junts pel si, jpsi, parlament
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El parlamentari de Ciudadanos Espejo-Saavedra, també ha acusat el conseller de no voler abordar la qüestió ni acceptar que l'expresident Artur Mas comparegui al Parlament. 

La doble cara de Ciudadanos

El conseller Romeva ha acusat C's de fer "política de discurs buit" i "molta teatralitat", El conseller tampoc ha volgut deixar passar el moment sense arremetre contra C's per "mantenir aquesta contundència a Catalunya" i no tenir-la a Espanya. "Em sorprèn que diguin això aquí i que facin president del govern espanyol al candidat del partit més corrupte d'Europa, si no del món", ha etzibat. Romeva ha retret, també, a C's apropiar-se de les investigacions del cas Palau. "És aquest Parlament el que ha iniciat el procediment del cas Palau, no només vostès. I a més, excepte a Catalunya, vostè pot estar imputat i formar part d'un govern. Aquí no. Hi ha algunes diferències importants", ha sentenciat. 
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
10 de març de 2017, 11.05 h



Ciudadanos, tindrien que posar el ventilador de la porqueria cap a ells,

ESTAN NINGUNEJATS PER EL PP. I LA RABIA ELS MALTRACTE..

El meu pesem a aragoneses orientales.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
9 de març de 2017, 19.59 h




#2 #4

(que pesadetes i enganxoses, les marietes franquistes, oi??!!, quin fart !)


#6 #7#8 #11


uuuuuuuuuuuuffffffffffff . . . quanta insistència, noia !! !! Però convé que et DESENGANYIS, que sàpigues que NO TENS CAP POSSIBILITAT.


4, 8, 16, 32 , 64, 128 . . . tantes vegades com calgui, t'ho repetiré fins que ho entenguis, pobreta, a veure si acabes per assimilar que no cal dir-me "caridu" ni "tirarma lus tejus":


Ho sento molt, boniqueta, però a mi només m'agraden les dones D... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
9 de març de 2017, 18.41 h

La CUP demana explicacions al Govern pels viatges de Mas a Oxford i Harvard
La formació de l'esquerra independentista assenyala que "els viatges de l'ex-president a Anglaterra i els EUA han generat diversos titulars polèmics"

La CUP destaca que "els viatges d’Artur Mas han generat diversos titulars polèmics". Per exemple assenyala les seves afirmacions als Oxford Union Society d’Anglaterra –“Si un dia la CUP governés Catalunya, la convertirien en Cuba. El pitjor escenari”- o al ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
9 de març de 2017, 17.32 h

MOLT BÉ ROMEVA, T´ADMIRO, SEGUEIX AIXÍ.
ELS ESPANOLS QUE TENIM DINS EL PARLAMENT ESTAN DESFASSATS, DONCS, ENCARA NO S´HAN ENTERAT D´ON VIUEN. NO TENEN EL SENTIT DE PETANYER A UNA TERRA COM TENIM ELS INDEPENDENTISTES NI ELS NOSTRES REFERENTS HISTÒRICS, NAVEGUEN NO SE SAP CAP ON.
COHERÈNCIA, SI, SR. ROMEVA ES LA QUE TÉ VOSTÈ I LA QUE ENS MEREIXEM ELS QUE VIVIM EN AQUESTA POBRA, TRISTA, BRUTA I DISORTADA PATRIA.... A DOS PASSES DE CANVIAR-HO TOT...ENS HO MEREIXEM. LA VOLEM RICA, ALE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
9 de març de 2017, 14.03 h

El creador de 'Espanya ens roba': "No habrá referéndum, sólo agitación y propaganda"


http://www.elmundo.es/cataluna/2017/03/06/58bc5e0622601dce208b45cb.html

Se celebrará un referéndum en Cataluña antes de septiembre?
No. De la misma manera que en 2014 no se celebró. No hay nada preparado. Lo que sí que habrá será agitación y propaganda. Aprobarán esa especie de ley cuántica, en la que se está dentro y fuera de España simultáneamente. Dirán que los españoles son muy malos, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de març de 2017, 12.13 h

ÉS LÒGICA LA IGNORÀNCIA EN UN PARTIT FUNDAT AMB L'ÚNIC PILAR IDEOLÒGIC? DEL GENOCIDI ENVERS LA LLENGUA CATALANA, AL PAÍS VALENCIÀ, BALEARS, CATALUNYA, PER CONSUMAR EL QUE ESTÀ FENT SECULARMENT EL REGNE D'ESPANYA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.