directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 08:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

[Vídeo - Imatges] Així ha quedat el president de 'Hazte Oír' després de visitar Pallejà

La Generalitat obre expedient a l'ONG

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Veïns del poble de Pallejà i de pobles propers s'han concentrat a Pallejà per mostrar el seu rebuig a la presència del president de l'ONG ultraconservadora i catòlica 'Hazte oír' que esperava el bus de la campanya amb els lemes LGTBI fòbics. Ignacio Arsuaga ha hagut de ser escortat pels Mossos i ha hagut d'aguantar crits de "fora, fora". També l'han ruixat amb salsa de tomàquet i algun ou. Arsuaga ha dit que "ha estat agredit pels cadells de Podemos i d'Ada Colau".
hazte oir, palleja
Arsuaga tacat de salsa de tomàquet


hazte oir, bu
Un mosso fent una revisió al bus Hazte Oír
© Ignacio Arsuaga‏

Comparteix
   


Etiquetes
Els Mossos immobilitzen el bus de 'Hazte Oír' al peatge de Martorell

ACN Girona .- La Generalitat ha obert l'expedient sancionador a l'autobús d'Hazte Oír tan bon punt el vehicle ha entrat aquest divendres al matí a Catalunya. A hores d'ara, els Mossos d'Esquadra han aturat el bus a Martorell per fer-li una inspecció; precisament, arran de l'expedient que ha tirat endavant Acció Social. La policia comprovarà la documentació del vehicle, en revisarà l'estat (per exemple, els pneumàtics) i decidirà si l'immobilitza o no. La consellera d'Acció Social, Dolors Bassa, assegura que la multa a què s'enfronta l'entitat pot pujar als 3.000 euros. Bassa diu que l'autobús, tot i haver canviat el lema, ja ha portat "prou polèmica". "En un espai de convivència com Catalunya, on la discriminació ha de tenir tolerància zero, aquest ja és prou motiu per obrir l'expedient sancionador", ha afirmat.

Una bandera gai per rebre'ls a Pallejà

L’Ajuntament de Pallejà (Baix Llobregat) no autoritzarà l’acte que l’entitat Hazte Oír té previst fer al municipi vallesà aquest divendres a dos quarts de dotze del migdia. L’entitat ha convocat un acte on es conduirà un autobús per la via pública que exhibeix el missatge ‘Los niños tienen pene, las niñas tienen vulva. Lo dice la biología. Respeto para todos. No al bullyng’. Des del consistori s’ha informat que atès que l’entitat “no ha sol·licitat cap permís o autorització” per fer l’acte públic a la via urbana del municipi, i atès que “incompleix el principi bàsic de convivència i respecte pels diferents grups ètnics, culturals i religiosos o sexuals”, se li “denegarà el pas i la realització de l’acte”.


L'Ajuntament de Barcelona busca les vies per aturar-lo

L'Ajuntament de Barcelona ha demanat un informe als seus serveis jurídics per estudiar si pot aturar el bus d'Hazte oír' d'acord amb l'ordenança de paisatge urbà i de la llei de publicitat, si és que al final arriba a la ciutat. "Si entren a la ciutat la voluntat és requerir-los perquè desisteixin de fer aquesta publicitat que pot atemptar contra la dignitat dels nens i nenes de la ciutat, i si es neguessin podríem arribar a immobilitzar-lo", ha apuntat el tinent d'alcaldia Jaume Asens en roda de premsa, on alhora ha reconegut que "és més difícil i fins i tot pot ser impossible" actuar penalment amb el canvi de retolació que ha fet l'entitat. L'Ajuntament ja s'ha posat en contacte amb la Generalitat, i aquesta li ha transmès que s'estava coordinant amb Fiscalia.

 

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
Fd'A. fletxa Calders
18 de març de 2017, 12.22 h

Això no té res a veure amb la llibertat d'expressió. Això, si és alguna cosa, és malversació de diner públic i provocació a tots els ciutadans de Catalunya. Segur que aquest any el govern de Madrid els hi augmentarà la subvenció! Estan tan podrits i tenen tanta cara dura que ens cal marxar el més aviat possible, no fos cas que ens ho encomanin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
17 de març de 2017, 18.45 h

Primer van prohibir que opinessin els que deien que la Terra era rodona, però jo no hi vaig fer res, jo no creia que fos rodona.
Després van prohibir que opinessin els d'extrema esquerra, però jo no hi vaig fer res, jo no era d'extrema esquerra.
Després van prohibir que opinessin els que critiquen l'islamisme radical, però jo no hi vaig fer res, a mi no m'importa l'islamisme radial.
Ara em prohibeixen la meva opinió però ja ningú em pot defensar tots estan censurats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
17 de març de 2017, 17.22 h




#3


El que "resuena en tus oidos como zumbido de moscas" NO SÓN les meves paraules, Caguetesneses, ÉS EL CERÚMEN QUE SE'T FA A LES ORELLES PERQUÈ NO TE LES RENTES MAI, COTXINETA !! !! !! !!


Au, corre, compra al super una capsa d'aquells bastonets amb cotó als dos extrems, mulla'n un amb glicerina o, si no en tens , amb oli (però que no sigui amb el que la teva mare ha fregit les sardines, o encara faras més pudor de la que fas) i RENTA'T A FONS LES ORELLES.


Veuràs que, si seg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
17 de març de 2017, 17.03 h

Guaite'ls!!!!! els fills de puta van de victimistes, quan ells estàn faltant el respecte a un col.lectiu i a més els humil.lien publicament,.

Aqui a Catalunya hi ha llibertad d'expressió, però no tolerem a una colla de feixistes repugnants que falten el respecte cap a un grup de persones, però que en canvi veneren els crims comesos per l'esglèsia, ja poden fotre el camp d'aqui els "hazte el gilipollas" aqui no són benvinguts


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
APAÑAMELAPELA fletxa Republica Catalana
17 de març de 2017, 16.55 h

#3


QUE DESCRIPCION MAS FIDEDIGNA LA DEL #5



.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
17 de març de 2017, 16.22 h


#4 Tu, Marta, gorda greixosa, crides contra la ideologia de gènere però estas contra els "maaricons"? El greix de la cintura i del cul t'ha intoxicat el cervell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
17 de març de 2017, 16.06 h



#3

Vaya obsesión la tuya con los nazis. Lo entiendo, chavalina, sí, lo entiendo, igual que entiendo que pocos gilipollas tan nazis como tu se pueden encontrar por el mundo.

Hay que ver que pena que me das, chavalina, cuando veo que sigues alucinando NAZIS y no te es posible superar la macabra experiencia de tu niñez en el lóbrego y siniestro burdel donde tu madre se prostituía a cambio de unas perras gordas.

En tu mente infantil quedó grabada la imagen de tu mamá debajo de muchos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Marta fletxa Sabadell
17 de març de 2017, 15.28 h

Masses maricons a la política !!!

La ideologia de gènere és perversa !!!

Visca Catalunya lliure !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
17 de març de 2017, 15.22 h

PERO QUE TONTOS QUE SOIS

LES ESTAIS HACIENDO UNA CAMPAÑA DE PUBLICIDAD ENORME A UN COSTE INFIMO



Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
17 de març de 2017, 14.40 h

El bus d'HAZMERREIR és el monument a l'esperpent #MarcaEspaÑa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.