directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Exclusiva] La selecció catalana jugarà un amistós fora de l’Estat en el clímax del procés

El combinat està preparant la celebració d'un partit contra Tunísia aquest juny al Marroc, després de 60 anys amb partits només a Catalunya o Euskadi

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Guifré Jordan @enGuifre – La selecció catalana de futbol està preparant la celebració d’un partit amistós per aquest juny contra Tunísia. La singularitat d’aquest enfrontament, si es consuma, és que serà el primer que es juga fora de les fronteres de l’Estat espanyol des de l’any 1960, és a dir, fa 57 anys. Es disputaria al juny, quan la tensió pel referèndum català estigui a punt d’arribar en el moment clímax, aquest estiu. El partit es jugaria a Marràqueix (el Marroc), segons publica Orange Football Club i, tot i que la Federació Catalana de Futbol no ha confirmat la informació, la tunisiana sí que ho ha fet en exclusiva a directe!cat. Fins i tot un fil d'un popular fòrum a internet de futbol tunisià, que té 10.000 membres, ja discuteix sobre quina de les dues seleccions és millor
Discreció de la Federació Catalana

La federació del país nord-africà no ha concretat la localització del partit, però sí que ha assegurat que hi ha un acord entre les dues entitats per jugar un amistós “la primera setmana de juny”, segurament “el dia 4 o el dia 5”. La final de la Lliga de Campions de futbol és el dissabte, 3 de juny. La informació de l’organització tunisiana contrasta amb la discreció de la Federació Catalana, que podria venir per la necessitat de garantir la celebració de l’enfrontament abans d’una potencial interferència de la diplomàcia espanyola.

La data del partit, just abans del moment clau del procés

En qualsevol cas, el moment en què es podria produir el partit seria a tres mesos –com a màxim– de la data màxima que el govern català es marca pel referèndum. El ressò internacional que busca el Govern amb el procés podria tenir encara més impacte amb un partit fora de l’Estat espanyol i, si hi hagués bloqueig de la Moncloa, el soroll encara seria més gran.

El combinat català només ha jugat un partit fora d'Europa en la seva història i va ser durant la República

Si el partit s’acaba celebrant, serà el primer des que el 1960 la selecció catalana va jugar l’últim partit més enllà de les fronteres de l'Estat. Va ser a Lisboa, contra un combinat de la capital portuguesa, amb jugadors com Antoni Ramallets i Martí Vergés. L’equip quadribarrat només ha jugat un enfrontament fora d’Europa en la seva història, i precisament va ser al Marroc l’any 1934, durant la República, contra l'Olympique Marocain. Catalunya ha jugat contra Tunísia dues vegades en els últims anys: el desembre de 2011 a Montjuïc i el desembre passat a Girona, en un animat 3-3 amb victòria africana als penals. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
28 de març de 2017, 09.57 h

#23 Hahahahahahahahaha, tiu no et canses de fer el ridícul simi espanyol? hahahahahahaha


Hahahahahahaha, els espanyols sou ben bé la cosa més gandula i inútil del món no serviu per res, sou contradictoris, primer ens odieu i llavors us cagueu a sobre perquè no sabeu viure sense Catalunya. Sou una puta vergonya, un desastre, ningú us vol al costat i us reventa que siguem infinitament millors que vosaltres en tot, som superiors, és fàcil ser-ho havent de mantenir una merda de país co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
28 de març de 2017, 09.53 h

#14 L'any passat van jugar a Girona i ningú els va pagar, no fan com la perdició espanyola que per tal de poder jugar partits soborna a tot déu,

Esclar que llavors els passa com els va passar al mundial de Brasil, encara em descollono quan hi penso ahahahahahahahahaha, els van eliminar més ràpid que un polvo hahahahahahahahaha, va ser arribar marxar hahahahahahahahahahahaha, perdició espanola, la selecció dels perdedors.

Hahahaahahhaha, aragonessis que et passa? que ja no rius tant, t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
28 de març de 2017, 09.48 h

#11 De debò t'en rius? si t'en riguessis no et pendries tantes molèsties en voler demostrar desesperadament que són falses.

A tu la veritat et fa més por que caminar de nit enmig d'un bosc enboirat. El que demostres és desesperació i això et fa quedar en ridícul i en evidència


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
28 de març de 2017, 09.44 h

Tal i com ha de ser, poder jugar partits internacionals


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
APAÑAMELAPELA fletxa Republica Catalana
27 de març de 2017, 22.27 h

#26



UNIONISTES CATALANS ?

QUINS ELS 6.500 DEL 12 OCT. ?

ELS QUE NOMES CONTEN MAJORIES SILENCIOSES L'11 SET ?

NO EM FOTIS RIURE, PALLASSO, QUATRE GATS i VAS QUE T'ESTRELLES

i SI NO FOS PER "LA COJA" ENCARA MENYS




ESPATRAÑÑÑA = TITANIC 2017



.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
27 de març de 2017, 18.36 h

QUERIDO NAZI SYNERA (becario del panfleto del Asaltapiscinas),

Aunque eres muy cansino me rio mucho desmintiendo con datos y links a documentos y declaraciones que demuestran fus falsos dictamenes judiciales y tus falsas declaraciones de la ONU.

Pero hasta ahora cuando repetias la falsa cita de Gandhi, me limitaba a quedarme en el punto 2 y REIRME DE TI. Hoy te he dedicado unos minutos y te adjunto varios links que DEMUESTRAN que esa tonteria que repites JAMAS, la dijo Gandhi.

http://legal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
27 de març de 2017, 17.35 h


L'histèric que ha escrit tots aquests #12 #13 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 i a més el #28 i #29, PER QUÈ L'HAN DEIXAT SORTIR DE LA RESIDÈNCIA PSIQUIÀTRICA EN LA QUE SENSE CAP GENERE DE DUBTE HA D'ESTAR INGRESSAT?

Els metges s'han pensat que ja estava curat?! QUIN ERROR!! QUIN GREU ERROR !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
{7LTZZ7IXLI} fletxa ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
27 de març de 2017, 16.47 h

#28 ...Els de la "CUP" són els "fills-polítics" de Pujol. Rebels, això sí, però fills, al cap i a la fi. Són el resultat de MILIONS d'euros invertits en "enginyeria-social" ANTI-ESPANYOLA i ANTI-ESPANYA, durant dècades. MILIONS de € dedicats a DES-espanyolitzar Catalunya. Són, sense cap mena de dubte, part del seu [MALIGNE i putrefacte] "llegat" ... El PUJOLET ho ha deixat tot "LLIGAT i BEN LLIGAT".


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
{7LTZZ7IXLI} fletxa ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
27 de març de 2017, 16.45 h

#26 ....Los de la "CUP" son los "hijos-políticos" de Pujol. Rebeldes, eso sí, pero hijos, al fin y al cabo. Son el resultado de millones de euros invertidos en "ingeniería-social" ANTI-ESPAÑOLA y ANTI-ESPAÑA, durante décadas. MILLONES de € dedicados a DES-ESPAÑOLIZAR CataluÑa. Son, sin duda alguna, parte de su [MALIGNO y PUTREFACTO] "legado"...El PUJOLET lo ha dejado todo "ATADO y BIEN ATADO".


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.