directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Coscubiela ataca la CUP, i Mireia Boya i Rufián s’hi tornen comparant-lo amb C’s i SCC

El portaveu dels comuns al Parlament demana als cupaires que deixin l'escó ja

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Joan Coscubiela ha atacat la CUP després que Eulàlia Reguant digués ahir que si no hi havia referèndum, els 10 diputats anticapitalistes potser optaven per deixar buit el seu escó i forçar així noves eleccions. Com a reacció, el portaveu de CSQEP ha dit via Twitter: “Posats a abandonar el Parlament no cal esperar a setembre. Podriem marxar tot@s demà. Han passat 18 mesos en que s'havia de fer desconnexió”. Unes paraules que ja han rebut resposta de la diputada cupaire Mireia Boya i del republicà Gabriel Rufián, que han comparat el dirigent ecosocialista amb Ciudadanos i Societat Civil Catalana. 
Boya compara les expressions de Coscubiela amb Ciudadanos

Boya li ha respost un irònic “claro que sí, guapi”, adjuntant tres fotografies: una del propi Coscubiela sostenint un full de paper on s’hi llegia ‘#referèndum’, una altra amb una declaració de Xavier Domènech dient que el termini per aconseguir el plebiscit és el 2016, i una altra en el mateix sentit. El comú s’hi ha tornat, referint-se de nou a les paraules de Reguant: “Amenaçar, després d'aprovar pressupost sota xantatge?”. Un comentari que Boya no ha deixat escapar per etzibar: “Amenaçar? Ja parles com C’s”.

Rufián també hi posa cullerada

Al seu torn, Gabriel Rufián també ha volgut interpel·lar l’exlíder de Comissions Obreres arran de la proposta d’abandonar el Parlament “demà”, perquè han passat ja els 18 mesos. En aquest sentit, li ha dit per la mateixa xarxa social: “Qué cosas”. I, tot seguit, ha adjuntat el seu tweet al costat d’un de Societat Civil Catalana, on deia: “Dilluns, Gabriel Rufián amb els seus companys de partit s’aniran del Congrés i compliran la seva paraula? O seguiran cobrant de l’Estat?”. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
28 de març de 2017, 11.48 h

CAL SABER DE LA CUP, TRENTA ANYS TREBALLANT ALS AJUNTAMENTS, EN EL PARLAMENT NO SE'LS POT APLAUDIR TOT, PER EL QUE SABEM. PERÒ SÓN I SERAN INDISPENSABLES EN LA REPÚBLICA CATALANA, LLAVORS PODRAN EXPLICAR I GUANYAR ADEPTES SI EN SABEN PER LA SEVA CAUSA, CATALUNYA NO ÉS ESPANYA, HI HA TRADICIÓ DEMOCRÀTICA DES DELS XI-XII, ESPANYA HA ANAT DE L'ABSOLUTISME CRIMINAL FINS EL FEIXISME ACTUAL, ENCARA QUE HO VOLEN SIMULAR AMB LLEIS, QUE NO COMPLEIXEN. ESPANYA I DEMOCRÀCIA SÓN SERAN OXÍMORON!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
llop fletxa esparreguera
28 de març de 2017, 10.12 h

#6 Jo diria que la CUP és una mena de 'falangisme català' amb totes les seves conseqüencies. Algun cop que he parlat amb ells mitjançant twitter m'han resultat prepotents, d'idees fixes. No sé qui deu ser el seu Primo de Rivera!
Els que hem nascut desgraciadament sota del franquisme la CUP ens recorda la dictadura dels il·lumintats.
Esteu fent molt mal a aquest poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
GENTIL fletxa Osona
28 de març de 2017, 09.22 h

AQUESTS DE LA CUP, UNA COLLA DE GANDULS I MALEDUCATS, NOMÉS ACTUEN PER ENVEJA, ÉS EL NAIXEMENT D'UNA MÀFIA D'ESQUERRES.
ELS CATALANS QUE VULGUIN CERDADERAMENT LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, S'HA D'ABSTENIR DE VOTAR I AFAVORIR LA CUP, CADA VEGADA ES VEU MÉS CLAR QUE ESTAN CONTRA LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, NOMÉS SON PARAULES PERÒ ELS FETS ENS DIUEN QUE PERJUDIQUEN EL PROCÉS INDEPENDENTISTE.
SI NO FOS LA CUP JA TINDRIEM LA INDEPENDÈNCIA.
JO TAMBÉ EM NEGO QUE ELS MEUS DINERS SERVEIXI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
28 de març de 2017, 09.07 h

Aquestss de la CUP, cada vegada son més iguals, als progres dels anys 80, que varen xerrar molt i ara on son?, tots estan situats amb les butxaques plenes de diner public i a viure.
La CUP està enganyant als catalans, escoltant a Salelles, és d'un infantilisme i una inconciencia i ignorància incalculable. Només actuan per enveja, se'ls veu elplumero, estan fent el joc al PP, al fons no volen la independència. Estem davant un partit d'una incoherència immensa. El que fan ells està tot b... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
27 de març de 2017, 23.01 h

Els extrems es toquen. Feixisme i estalinisme van morir amb Hitler i amb Stalin. I el de la foto coincideix més amb els hereus del franquisme amb tot. Per què serà?


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
27 de març de 2017, 22.59 h


#3 Crec que és SE'N IRAN , no? o millor se n'iran ? estaria bé que ens ho expliquessis,"Pompeu".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pompeu fletxa Barcelona
27 de març de 2017, 20.55 h

"S'ANIRAN (sic) del Congrès"? En català, si us plau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ESTACION DETREN SIN MARQUESINAS fletxa TOTS ELS CASOS DE CORRUPCIÓ SON MOLT DIFICILS DE JUSTIFICAR ELS FAIXIN POLITICS D´ESQUERRES CON ELSFAIXIN POLITICS DE DRETES .
27 de març de 2017, 19.03 h

ELS Partits politics D´ESQUERRES Mai podran mandar Catalunya .. NI ... Espanya si es posen a discutir entre els ..JA Mases Partits Politics D´ ESQUERRES .. Aixo devilita la Posibilitat de fer un Govern D´ Esquerres SI NO SE ENTENEN ENTRE ELS .....Sies critican entre els JO Els Recordu QUE ESPANYA Governa manda LA DRETA DE RAJOY Gracias al P.S.O.E. ques D´Esquerres Socialista A Catalunya tambe manda LA DRETA de PUIGDEMONT..Gracias a E.R.C. de Ju... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Querido "NAZISTA" Juan Ruiz Solanes de Figueras - Gerona AKA SuperCat :TUS PALABRAS RESUENAN COMO UN ZUMBIDO DE MOSCA EN MIS OIDOS fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
27 de març de 2017, 18.33 h

QUERIDO NAZI SYNERA (becario del panfleto del Asaltapiscinas),

Aunque eres muy cansino me rio mucho desmintiendo con datos y links a documentos y declaraciones que demuestran fus falsos dictamenes judiciales y tus falsas declaraciones de la ONU.

Pero hasta ahora cuando repetias la falsa cita de Gandhi, me limitaba a quedarme en el punto 2 y REIRME DE TI. Hoy te he dedicado unos minutos y te adjunto varios links que DEMUESTRAN que esa tonteria que repites JAMAS, la dijo Gandhi.

http://legal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.