directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas assegura que l'informe de l'Agència Tributària no apunta a CDC

El líder de CiU mostra el seu desconeixement per les comissions del 4% i declara que només 'són suposicions'

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El líder de Convergència i Unió (CiU) Artur Mas, ha negat aquest dimecres en una entrevista a Els matins de TV3 qualsevol finançament irregular del seu partit a través del Palau de la música després que es fes públic l'informe de l'Agència Tributària sobre el 'cas Palau'. El document informa sobre el pagament de diverses comissions a canvi d'adjudicacions d'obres públiques durant els governs de CiU amb Millet com a intermediari. Mas ha declarat que aquest informe és 'descriptiu' i que 'no aporta cap prova'. El líder de CiU ha assegurat no conèixer res sobre el suposat '4%' de les comissions que s'haurien rebut.
Mas ha assegurat que 'no hi ha en les 80 pàgines de l'informe', que ha qualificat de 'descriptiu', cap frase on 'es vinculi directament CDC' en el cobrament de les suposades comissions i per tant 'no s'aporta cap prova que ho apunti'. Són només, 'suposicions'. Per tot plegat, ha afirmat que malgrat aquest nou informe, CDC 'no prendrà ni pot prendre cap mesura el respecte'.

El president de CiU ha explicat també que tots els documents que fan referència a l'informe ja es coneixien i els hi ha donat poc valor, en tant que són papers i anotacions procedents dels ex gestors del Palau Fèlix Millet i Jordi Montull, que han confessat les irregularitats comeses quan estaven al capdavant de l'entitat.

El problema del 4%

Mas ha esbandit les preguntes sobre si coneixia els pagaments d'unes suposades comissions del 4% per part de Ferrovial a canvi de rebre l'adjudicació d'una obra pública. El líder de CiU ha assegurat no tenir-ne 'ni idea', ni conèixer tampoc que veritablement sigui aquest el valor 's'haurà de veure', si és el cas, 'que sigui un 4%' ha dit. 'Nosaltres no en som els destinataris per tant no ho podem explicar perquè no en tenim ni idea', ha conclòs. En tot cas, afegeix de nou, 'això ho hauran d'explicar Ferrovial i el Palau de la Música'.


Nega qualsevol vinculació de l'actual tresorer de CiU

Sobre les conclusions de l'Agència Tributària que situen en els punts de cobraments de diners amb un 'Daniel' com a destinatari que 'tot apuntaria' ser Daniel Osàcar, l'actual tresorer de CDC, CiU i de la Fundació Trias Fargas; Mas ho ha negat rotundament, tal com ho va fer també el mateix Daniel durant la seva compareixença a la Comissió d'Investigació parlamentària.

En aquest sentit, ha tornat a criticat que es doni credibilitat a unes papers i unes anotacions d'uns persones que han reconegut els desviaments irregularitats del Palau i ha destacat que 'no hi ha cap document que no surti del Palau ( per tant ni de CiU, ni de cap altre empresa) que confirmi aquestes vinculacions.

La única vinculació, reitera, és la que tenia la Fundació Trias Fargas i el Palau per la qüestió del pagament dels convenis 'legals', per tant, 'és obvi', afegeix, que el 'senyor Osàcar tingués relació' amb el Palau de la Música perquè se signaven els acords. Res més.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
5 d'agost de 2010, 01.10 h

#10 Aquesta gent que defenseu als lladres ho feu amb tots els lladres ?

Si veieu a un tio robant a una pobre iaia també us poseu al costat del manguis i el defenseu ?

O llavors tambè li dieu al lladre, tranquil tranquil, vostè robi a les iaies que la culpa serà d´ERC.

Jo no entenc com es pot tenir la cara dura dedefensar als corruptes. Com a mínim podrieu callar, però defensar-los te molta tela.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jaume fletxa Sitges
5 d'agost de 2010, 00.36 h

benvolguda Laura, no és insultant que s'ha de fer el debat polític, com no és amb l'ambiguitat que aconseguirem la sobirania, et recordo que l'estatut del 30 de setembre, aprovat pel 89% del Parlament de Catalunya ja preveia el concert econòmic, un altre qüestió és que al teu lider, A.Mas, no li agradi recordar que va ser ell qui va traïr Catalunya negociant un estatutet a la baixa, com sempre ha fet CiU. La gent d'ERC no ens posem negitossos, és gràcies a que estem al govern que el de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Laura fletxa Catalunya
4 d'agost de 2010, 23.31 h

No hi ha cap prova amics d'ERC, un s'ha de fer la idea que tot te un final, i el del Tripartit ha arribat, aquestes acusacions tan ridícules en són la prova. mare meva si ens posessin acusar de qui roba a qui! benvinguts al planeta terra i el que existeig desde l'època dels grecs. ara toca independència i això passa per eliminar el Tripartit com sigui i lluitar perquè CiU pugui aconseguir el concert econòmic amb l'ajuda de la bona gent d'ERC com el Bertran i el Carretero, no els botiflers... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
regeneració fletxa soposem i sabem
4 d'agost de 2010, 22.18 h

En Pujol ,ja tremola !!! els escura-catalans diuen que s´ha venut poc( poc ?? ) els catalans , que amb 20 anys a fet que "escanya" passes de ser un país de pobres-vividors , a un país del benestar dels vividors. i la família ?? la família no en té mai prou !!! aferrem-nos a la mamella ( no fos cas que perdéssim, els monopolis )autopistes,compostatge,farmaceuticas,reciclatge,ect.ect


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
regeneració fletxa soposem i sabem
4 d'agost de 2010, 22.03 h

68 diputats proclamen la independència al parlament.Tot seguit s´aprova la regeneració ( prohibició de duplicitat de càrrecs,limitació de subvencions i préstecs als partits, ect.ect ) tindrem un any,per demostrar a la població tots els beneficis ( econòmics i de benestar,gracies a la independència ) al cap de L'any,referemdum i proclamació a les Nacions unides de la REPÚBLICA FEDERAL CATALANA ( quart estat en renda, de la unió europea ). Sabeu d'Algun ciutadà que volguí tornar enr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Laura fletxa Catalunya
4 d'agost de 2010, 19.58 h

L'altra dia mateix tirant tot de merda al Laporta, al Carretero, i al Bertran. i al Tena no cal perquè es de CiU el deuen estimar molt també aquest D


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Laura fletxa Catalunya
4 d'agost de 2010, 19.43 h

ERC MAI S'UNIRÀ A CAP MOVIMENT INDEPENDENTISTA, ESTAIS BOIG?? SI ESTÀN ENCANTATS AMB EL TRIPARTIT!!! SEGUR QUE SI PODEN EL REPETEIXEN


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Artur ObaMAS i M ONTILLA fletxa la MAFIA CONVERGENTS i SOCIALISTA
4 d'agost de 2010, 18.08 h

Obrir i omplir les presons per a tota la patuleia corrupta i mafiosa convergent i socialista es el que es faria a qualsevol país del mon civilitzat. Aquí els uns i els altres tenen uns bons "`padrinos" per estalviar-se la vergonya i tapar-se mútuament les corrupte-les de 30 anys de repartiment del poder a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
4 d'agost de 2010, 17.28 h

Prou de corrupCiU!! Independència JA!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pere Camps fletxa Barcelona
4 d'agost de 2010, 17.28 h

Els sondeigs electorals que s'han fet fins ara no han recollit la candidatura d'una gran coalició independentista amb SCI+ERC+RCat+CNS. Si, tal com cal esperar, es consolida aquesta opció, la sagnia de vots de CIU serà més que considerable. El 4% i la tebior sobiranista de CIU poden ser definitius per traspassar aquesta majoria absoluta cap a la candidatura sobiranista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.