directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciutadans insisteix en vincular CiU i PSC a la corrupció al Palau

Cañas: 'Artur Mas només ha donat excuses, no ha donat cap explicació sobre el 4%'

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu de Ciutadans (C's), Jordi Cañas, ha assegurat que la corrupció al Palau de la Música 'té dos noms, PSC i CiU'. Segons Cañas, el líder de CiU, Artur Mas, 'només ha donat excuses, no ha donat cap explicació sobre el 4% de suposat finançament irregular del seu partit amb l'obra pública i ara l'única cosa que pretén amb la seva proposta de concert econòmic és llançar una cortina de fum que tapi les seves responsabilitats polítiques'. De la mateixa manera, Cañas ha advertit que 'Montilla no és ningú per donar lliçons d'ètica política quan el seu partit va impedir fa nou mesos la creació d'una comissió d'investigació al Palau i quan no ha assumit responsabilitats polítiques pel cas Pretòria'.
jordi cañas, ciutadans, consultes
Comparteix
   


Etiquetes
El portaveu de Ciutadans considera que 'els dos partits s'han ocultat les vergonyes durant 30 anys' i afirma que 'el nacionalisme porta en l'ADN el finançament irregular i la corrupció'. 'CDC ha pogut arribar a rebre més de sis milions d'euros d'aquest finançament irregular. Per això, cal que Mas no s'escudi en el silenci, que respongui amb claredat a la pregunta de si CDC s'ha finançat irregularment o no, i que comprometi el seu futur polític a aquesta resposta', ha insistit Cañas, que ha exigit la creació d'un registre públic de donacions i de crèdits per així 'evitar el finançament irregular dels partits i una fiscalització real dels mateixos'.

Paral·lelament, el portaveu de C's també ha manifestat que 'els partits que concorrin a les properes eleccions no han de tenir cap sospita de corrupció'. 'Els ciutadans necessitem una Catalunya neta de corrupció, representants públics honestos que facin una bona gestió dels diners públics i que es dediquin al què ha de ser la seva màxima, servir als ciutadans', ha enumerat Cañas, que ha qualificat de 'cinisme' el fet que Montilla digués aquest divendres que no vol quatre anys més de debats identitaris. 'S'ha de ser molt cínic per a demanar tot allò que no ha fet el PSC durant els darrers set anys', ha assenyalat Cañas, que acusa Montilla de ser 'el president titella dels independentistes'.

'Montilla és el president de les sancions, les multes lingüístiques i les prohibicions, que no vulgui ara proposar el que no ha fet', ha finalitzat el portaveu de Ciutadans.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
noemi fletxa ripoll
8 d'agost de 2010, 20.26 h

Senyor jordi rebrà el mateix tracte per part meva, i no per edat, si no per respecte ja que admiro moltíssim la gent que no canvia d'ideals després dels 50. El cert es que estem d'acord en tot, l'afirmació de "encara que fos veritat" implicava que realment m'és igual el que facin aquesta colla no que no cregui que son uns corruptes.
Ja ens anirem veient per altres debats.
salut!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
8 d'agost de 2010, 18.06 h

#4 Benvolguda Noemí, Vostè ha començat el seu comentari dient: (SIC)"Jeje, mira que encara que fos veritat......". Llavors jo he entès que Vostè no acabava de creure's el tema del cobrament de comissions per part de CiU. D'aquí que m'hagi estès amb el tema de l'Ernest Maragall, qui fa anys ja deuria saber-ne alguna cosa d'aquestes comissions irregulars. Pel demés estic d'acord amb Vostè. Com també em crec el què diuen aquests de C's. I no em mal interpreti, fa 73 anys que sóc separa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
noemi fletxa ripoll
8 d'agost de 2010, 17.50 h

Jordi, no entenc que em vols dir... jo només dic que els de ciudadnos son una colla de pallassos i que per molt que els altres siguin uns corruptes (em refereixo a CIU, PP i PSC) no els votarem a ells) i que dient que la corrupcio es inherent al nacionalisme em sembla que ja els deixa ben retrats, no defenso ni CIU ni el PSC ni de lluny.
No entenc amb qui estas d'acord, amb el de ciudadanos? jo també hi estic d'acord, crec que només es qüestió de temps que es descobreixi que aquí com a t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
8 d'agost de 2010, 17.31 h

Noemí, doncs miri que jo m'ho crec de la Pa a la Pe. Si no, recordi fa uns anys quan l'Ernest Maragall era president de la generalitat, en un ple del parlament va etzibar una acusació a CiU pel cobrament d'unes comissions, les quals en aquella època ell deia que eren del 3%. Això si no recordo malament, li costà que hagués de rectificar a posteriori si no vaig errat, possiblement perquè no tenia la informació que hom té a l'abast ara i avui hizenda o el jutjat. Llavors potser caldria q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
noemi fletxa ripoll
8 d'agost de 2010, 15.27 h

Jeje, mira que encara que fos veritat em sembla que els vots no anirien cap a aquesta colla de pallassos de Ciudadanos.. només amb la frase el nacionalisme porta en l'ADN el finançament irregular i la corrupció'. ja es retraten deu parlar del nacionalisme espanyol també? for PP, CIU i PSC si no ens en fa falta cap d'aquests!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
8 d'agost de 2010, 07.11 h

El borinot té raó en dues coses, CIU-PSOE. Però s´oblida del tercer: PP. Efectivament: Felix Millet fou simpatitzant del PP i de CIU durant tots els anys que va robar milions d´euros als catalans dels impostos que paguen els ciutadans contribuents. Donant un cop d´ull al cercador apareix que a part de financiar CIU i escissions com el PI que debilitessin el partit de les esquerres sobiranes, a més, CURIÓS!, Millet va ser patró de la Fundació FAES a Cat, fundació que és fàbrica ideo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.