directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Collboni posa en dubte el "pluralisme intern" dels socialistes

Considera que no va ser un "accident" votar 'no' a Rajoy

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El segon tinent d'Alcalde i acusat pel cas Mercuri, Jaume Collboni, ha contradit al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, qui va considerar que votar diferents dels socialistes espanyols en la investidura de Rajoy va ser un "accident", reafirmant el vot contrari a l'actual president del Gobierno: "vam fer una cosa que crèiem fermament".
Collboni a TV3
Collboni a TV3

Comparteix
   


Etiquetes
Collboni creu que les paraules d'Iceta no s'ajusten a la relació federal que haurien de tenir els socialistes espanyols amb el PSC, "jo no ho plantejaria en termes PSC-PSOE, sinó en termes com es respecta el pluralisme intern d'un partit" quan els qui van votar 'no' a Rajoy van expressar una "posició i un sentiment" del votant socialista.

El líder socialista de Barcelona ha reforçat la seva teoria recordant el cas que es va donar a Alemanya, quan en la votació de la gran coalició entre la CDU i els socialdemòcrates un grup dels socialistes van votar en contra. En aquell cas, recorda Collboni, "el partit va dir que els qui van votar en contra també representen els electors socialistes".

Collboni ha destacat que el que és un "accident" és no aconseguir tenir una mateixa posició, "no és un objectiu votar diferent perquè formem part d'un projecte col·lectiu", tanmateix, ha matisat, el 'no' a Rajoy va ser un vot "coherent" amb el que vam defensar en campanya.

Votarà Pedro Sánchez

El socialista no ha defugit la seva preferència per a ocupar la secretaria general del PSOE, tot i considerar els tres candidats com a "grans candidats", Collboni ha expressat el seu suport a Pedro Sánchez: "per oferir una alternativa clara i diàfana a la dreta, qui millor que Pedro Sánchez":

Imputat pel cas Mercuri

A l'hora de referir-se a la seva imputació en la peça separada del cas Mercuri, per presumpte tràfic d'influències, el socialista ha sentenciat que la manera "determinant" de dir que "aquí no hi havia res" és la petició de la fiscalia perquè s'arxivi la causa.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
David fletxa Badalona
15 d'abril de 2017, 18.39 h

cagada del ppsoe


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Fd'A fletxa Calders
14 d'abril de 2017, 22.54 h

#1 Desbarres, somnies truites, vius fent solitaris, intentes dir quelcom sublim però només dius bajanades. No creus que et podries reciclar una mica?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
13 d'abril de 2017, 20.54 h






COM PODEM SABER QUE LA CAGUETESNESES #1 ES MATA A PALLES . (amb demostració raonada inclosa)



Normalment, jo no podria saber si l'Aragoneses practica la masturbació amb MOLTA assiduïtat o no. És lògic.


Les persones, quan fan aquestes coses, NO HO FAN PAS AL MIG DEL CARRER, sinó a algun racó tranquil i solitari.


És diferent l'homosexualitat passiva que tothom li nota cada vegada que escriu segons quines mariconadetes,o quan es grata el cap o la comisura del llavi amb el dit ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NAZI-ONANISTA JUAN RUIZ SOLANAS DE FIGUERAS-GERONA AKA COMO SUPERCAT: Tus palabras resuenan en mis oidos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos TODOS los catalanes)
13 d'abril de 2017, 15.31 h


http://www.directe.cat/noticia/487703/els-principals-dirigents-catalans-escriuen-amb-lletres-molt-grans-dor-paraules-de-condol-a

#2 PAISOS CATALANS. . . . . . . .

L''ORDINADOR QUE USO NORMALMENT i que em permet fer compres a amazon o visitar viquipèdia, EM DIU QUE "DIRECTE!CAT ESTÀ INNACCESSIBLE", PERÒ AMB AQUEST QUE NO USO MAI PER VENIR AL FORUM, AMB AQUEST SÍ QUE HI PUC ACCEDIR ??!!!


NO VOLDRIA DIR COSES MASSA DURES I LLETGES SOBRE EL/S DESGRACIAT/S QUE M'ESTÀ/N BOICOTEJANT, PREFERE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.