directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montserrat Tura reitera que Carme Chacón s'ha 'arrenglerat' amb el PSOE

Assegura que el Govern no defallirà en la defensa de l'Estatut, digui el que digui la ministra

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha tornat a criticar aquest dilluns que la ministra de Defensa i companya de Tura a les files socialistes, Carme Chacón, s'hagi  'arrenglerat' amb l'executiu espanyol, tancant files amb Zapatero i evitant defensar així l'Estatut català. Tura també ha volgut deixar clar que la postura que manté Chacón 'no és exactament la posició del Govern de Catalunya en aquesta matèria'. La consellera ha recordat que el Govern 'no defallirà en l'intent de mantenir la integritat del text de l'Estatut aprovat en referèndum el 2006', i ha admès discrepàncies amb la seva companya de partit pel que fa a la valoració sobre la sentència. Per altra banda i tal com feia Joan Ferran diumenge, Montserrat Tura també ha apostat per 'tornar a agafar la bandera de l'Estat federal', però tampoc ha explicat com pensen aconseguir que el federalisme esdevingui majoritari en un Estat espanyol on un 69% dels ciutadans aposta per no dur més enllà la descentralització autonòmica o fins i tot revertir-la.

Comparteix
   


Etiquetes
Coincidint amb el quart aniversari de l'entrada en vigor del text, Tura ha destacat que l'Estatut marcava un sostre d'autogovern superior al del 79, un sostre que la sentència 'pretén retallar', però que el Govern intentarà mantenir. També ha reconegut que la posició de l'executiu català sobre la sentència no és 'exactament' la del govern espanyol.

En aquest sentit, ha constatat que la ministra de Defensa, Carme Chacón, 's'ha arrenglerat amb la posició del govern d'Espanya, que no és exactament la posició del Govern de Catalunya en aquesta matèria'. En aquest punt, ha advertit que l'executiu català 'no pensa defallir en l'intent de mantenir la integritat del text de l'Estatut aprovat en referèndum' encara que la seva companya de partit celebrés el resultat de la retallada.

Tura també s'ha mostrat en desacord amb alguna expressió que va utilitzar Chacón en l'article on va valorar la sentència. 'Aquella expressió de com si els catalans no en tinguéssim mai prou', ha recordat la consellera de Justícia. 'La tendència aquesta per donar per tancat un procés polític jo no hi estic gens d'acord, això no estarà mai tancat', ha considerat.

El seu futur a les llistes

Sobre el seu futur a les llistes del PSC, Tura ha assegurat que tot depèn dels seus companys. 'Si el fet que jo figuri a la candidatura ajuda el partit i així ho consideren els companys i companyes de les agrupacions i federacions, jo figuraré a la candidatura i faré campanya i m'hi deixaré la pell', ha garantit. El seu objectiu és 'ajudar tant com pugui' el PSC a treure els millors resultats.

En aquest punt, ha reconegut que la situació 'no és gens fàcil', perquè existeix la tendència a votar partits conservadors en temps de crisi, i només un govern de majoria socialista pot garantir que tots els sectors socials surtin de la difícil situació econòmica en les mateixes condicions.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
12 d'agost de 2010, 17.12 h

#9 Res de res. Vull dir que no passarà res. Són hipòcrites venent el nostre país i són hipòcrites entre ells mateixos. Si podéssim ser presents a la seva primera trobada després d'aquestes manifestacions de la Tura (perquè em penso que la chacon no ha dit ni fava), veuríem com encara es fan el petó. Vaja, el mateix tipus de petó que va fer Judes quan vengué Jesús, segons diuen els evangelis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Som i serem! fletxa Tordera
12 d'agost de 2010, 00.06 h

Per curiositat, hi ha algú del PSC que no estigui "arrenglerat" al PSOE?
Resposta: tots.
Ah, per cert, aquest mal rollo que hi ha entre la Tura i la Chacón em diverteix molt! Esper-ho que es trobin les dues, i s`inflin a hosties i s`arranquin els ulls. Jo aposto per la Chacón, que té mes rabia i mala llet. La Tura (amb la seva cara de peix mort) te les de perdre. Nois, aixó es millor que anar al circ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
11 d'agost de 2010, 16.45 h

#8 Si em permet assessorar-lo, li diria que no solament Vostè sinó molts dels lectors d'aquest diari o els que solem participar als fòrums, a un humanoide amb cervell d'estruç com l'exemplar al qual li respon Vostè, no l'haurien ni de llegir, ni tan sols fer-li cas. Això ho he dit ja moltes vegades, però no em fan cas. Vostè creu que un espèciment descervellat com allò, i dic allò per no és una persona, és una cosa amorfa que ha après a sil·labejar quatre paraules mal comptades, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
11 d'agost de 2010, 01.01 h

#2 Tu si que "alramas"al sector de la psiquiatria...;si algu tenia dubtes sobre si l'home prové del simi en tu té la prova palpable,segurament et prohibirien l'entrada en molts estats dels EEUU,on neguen la certesa de l'evol.lució,vet aquí la coherència dels teus estimats amos americans,segurament la teva neurona i la de Sara Palin tindrien molt en comú,sou 2 intel.lectuals del mateix nivell...concretament del nivell que hi ha sota la meva sola...;A cagar desgraciat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
10 d'agost de 2010, 17.32 h

Sra. Tura, amb el respecte que hom li deu pel càrrec que ocupa (només per això), he de dir-li que: La diferència que hi ha entre el seu, vull dir el de Vostè, pro catalanisme i l'arrenglerament de la Chacón tancant files prop de Sapatero en matèria de l'estatut esmicolat pel TC, només és de la fina línia telefònica, al llarg de la qual en Sapatero li pogués demanar a Vostè si vol ser ministressa. Llavors i en virtud del què he expressat, i sempre amb els respectes que he esmentat ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
homenot fletxa girona
10 d'agost de 2010, 17.13 h

Gilbert,tu has sentit a parlar de comprensió lectora????Au torna-ho a provar,home...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
10 d'agost de 2010, 13.21 h

Per culpa d'ERC hem d'aguantar la feixista militar pijoprogre españolista de la chacon, maleida puta militar es la vergonya del pais. ASESINA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jaume fletxa Mataró
10 d'agost de 2010, 10.55 h

"La Catalunya optimista!"


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3

Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
xavier fletxa barcelona
10 d'agost de 2010, 10.07 h

http://www.vozbcn.com/2010/08/09/28420/estados-unidos-discriminacion-linguistica/ hasta en USA se alraman del fascismo de cataluña


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.