directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'alcaldessa d'Esplugues obre la porta a desobeir els senyals de trànsit

"Qualsevol multa d'un senyal que no estigui en castellà es pot recórrer"

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Pilar Díaz, alcaldessa del PSC d'Esplugues de Llobregat, ha intentat desviar l'atenció sobre el vot a favor del seu grup a una proposta de Ciudadanos que pretén espanyolitzar tots els senyals de trànsit de la ciutat. Resulta que, segons la socialista, tots els catalans podrien fer cas omís als senyals de trànsit que només estiguin en català, ja que si fossin multats, podrien recórrer-les evitant, així, la sanció.
pilar diaz, esplugues, psc
Pilar Díaz, PSC

Comparteix
   


Etiquetes
Qui ho havia de dir que una socialista engrescaria els catalans a desobeir les lleis. Aquesta ha estat l'estratègia de l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, en declaracions a Rac1, que per desviar l'atenció sobre el vot polèmic del seu grup (juntament amb Ciudadanos i PP) ha obert la porta a fer cas omís als senyals que només estiguin en català. "Malauradament, pot haver-hi una persona catalanoparlant que faci l'al·legació de la reclamació de la multa en català i la pot guanyar perfectament als tribunals per no tenir el senyal en castellà".
 
Un cost desorbitat
 
L'alcaldessa d'Esplugues ha explicat que "no tenia cap ganes de votar a favor" la moció de Ciudadanos. Ha assegurat que cap veí s'ha queixat per aquest tema i ara espera que el partit d'Albert Rivera s'ho repensi quan vegi el cost que de canviar tots els senyals de la ciutat. "Tinc l'esperança que els impulsors de la moció s'adonin que a Esplugues tenim altres prioritats i que aquests diners estarien més ben invertits si es destinessin a fer altres coses".
 
Votar a favor de quelcom "totalment innecessari"
 
L'alcaldessa també s'ha contradit quan ha explicat que "aquesta moció és innecessària i no soluciona cap dels problemes que té la ciutadania". Així doncs, ha dit que a la ciutat del Llobregat tot funciona bé "a les zones blaves, les verdes i les càrregues i descàrregues, perquè entenen perfectament què diuen els senyals. Un conductor incívic pot aparcar malament a la Seu d'Urgell o a Berga".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
josbana. fletxa Barcelona
4 de maig de 2017, 18.12 h

La gran mentida del partit de ciutadans. Sempre s'omplen la boca dient que son tant catalans com el qui més, com també ho diu el PPC sr. Albiol. Aquí queda demostrat que quan tenen una mica de poder per decidir o decantar cap a una direcció els seus vots, ho fan sempre contra els interessos de Catalunya o dels catalans. Estan posant problemes on no n'han doncs quin habitant de Catalunya (Ni tant sols d'Espanya) es confon amb les senyals, tan sols els provocadors que volen crear problemes i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ramon Sanjuan fletxa Camarles
3 de maig de 2017, 16.04 h

DESAFORTUNADAMENT, GENT AMB POC ENTENIMENT N´HI POT HAVER EN QUALSEVOL MUNICIPI, però sabent que és del PPSOE llavors ja entra dintre de la normalitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
3 de maig de 2017, 15.41 h



#3


NO HI HA RES DE MÉS RIIDÍCUUL QUE UNA PPALURDA SEMIANALFABETA QUE PRETENGUI ANAR DE SAVIA.



Algunes ànimes piatoses, compadint-se d'aquest pobre desgraciat de l'Alberto "Aragoneses" , es poden preguntar per què dic que és una semiANALFABETA molt senzill, si teniu la paciència de llegir una mica més, ho veureu clar.



PPalurdades PPaPPanatosament analfabetes que ha escrit l'Alberto "Caguetesneses" en aquest diari, amb els enllaços corresponents per a qui ho vulgui comprovar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidios como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
3 de maig de 2017, 13.59 h

TV3 toca fondo en abril y no llega al 10% de cuota
La cadena se queda con un 9,6%, detrás de Telecinco y Antena 3

NO ME EXTRAÑA QUE TVEN3 SAQUE ESTOS NUMEROS. TODO EL SANTO DIA ESTAN CON LA MIERDA DEL PRUSES.

http://www.lavanguardia.com/television/20170502/422207701404/tv3-audiencias-batacazo.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
3 de maig de 2017, 12.42 h

PERÒ ENCARE EXISTEIX EL PSOE A CAT? PERQUÈ EL PSC EL VAN MATAR PERSEGUINT-HI ALS CATALANS QUE ES TINGUEREN QUE REFUGIAR EN ALTRES ALTERNATIVES.

SÓN RACISTES? ENS VOLEN REDUIR A UNA RESERVE COM ELS SIOUX? DE MOMENT FANT GALA DE CATALANOFÒBIA DINTRE DE LA MATEIXA CATALUNYA. ÉS MÉS QUE EVIDENT.




Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
3 de maig de 2017, 09.59 h

el PSC des de la seva fundació es el PARTIDO NAZIONAL.SOCIALISTA DE ESPAÑA, i poca cosa més
NAZISME, FEIXISME I FRANQUISME son els principis unics del PSC, partit fundat pel franquista i riquissim JUANITO REVENTOS DEL CAUDILLO DE ESPAÑA


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.