directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Torna 'Generació de Merda' a Barcelona, un musical carregat d'humor i crítica social

directe!cat es consolida com el mitjà que més aposta per els joves creadors

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Arts plàstiques, literatura i teatre. Aquesta és la clara aposta de directe!cat que col·labora i ajuda als joves creadors catalans. En aquesta ocasió, parlem de la reestrena, plena de canvis, del musical d'èxit 'Generació de Merda, un musical amb molts likes'. Aquest 11 de maig torna a Barcelona de la mà del Teatre Gaudí, un espai referent dels musicals a la ciutat, i hi serà fins al 2 de juliol.
generacio de merda
Generació de Merda




Revista Mirall
Revista Mirall

Comparteix
   


Etiquetes
Persones adultes que viuen amb els seus pares, becaris que no reben diners ni pel metro, mirades al mòbil cada deu segons no fos cas que hagués arribat un whatsapp i que no llegir-lo comportés la destrucció del planeta, tòpics suats sobre la crisi i les oportunitats, pisos compartits, sopars de classe que es repeteix mil vegades que s'han de fer però que per sort no es fan i estudiants que si mires el que paguen diries que van a una universitat privada. Aquestes són algunes de les moltes situacions que es poden trobar al musical 'Generació de Merda' escrita i dirigida per dos joves de 30 anys. L'espectacle, amb més reposicions que Mar i Cel, arriba al seu punt de maduresa al Teatre Gaudí de Barcelona amb moltes novetats: música en directe, més balls i coreografies, nous gags i repartiment i amb una posada en escena a quatre bandes, on l'escenari és al mig del públic.
 
"El Despertar de la Primavera", "Sugar", "Els músics de Bremen", "Per sobre de totes coses", "Wid Party", "Oliver Twist", "Somriures i llàgrimes"... són només alguns dels musicals que ha passat pel Teatre Gaudí Barcelona en els darrers anys. Un espai diferent que ja s'ha convertit en un referent per als musicals a la ciutat de Barcelona i que ara acull un musical 'gamberro' carregat d'humor i fina ironia i amb moments surrealistes i divertidíssims.

Descompte únic especial per als nostres lectors!
 
L'espectacle, amb la col·laboració de directe!cat, es podrà veure tots els dijous, divendres i dissabtes a les 20:45 i els diumenges a les 18h fins al 2 de juliol. A més, els lectors d'aquest diari tindran un descompte especial. Per a tenir-lo, només hauran de demanar el nombre d'entrades que desitgin en aquest e-mail: generaciodemerda@gmail.com.
 
directe!cat, també aposta per la literatura i les arts plàstiques de joves artistes i escriptors
 
directe!cat també ha col·laborat amb la projecció del llibre 'Zeitnot, el dietari del procés II', la segona part de 'Zugzwang, el dietari del procés' de dos joves periodistes que s'han dedicat a fer un minuciós treball sobre les frases i improperis més extrems contra el sobiranisme. De fet, el llibre és una obra d'art per l'avui i per demà que narra la persistència del poble català en la seva travessia cap a la llibertat, no sense contratemps pel camí. El zeitnot, en escacs, és la situació en què al jugador li queda molt poc temps per moure i ha de pensar ràpid, amb el risc de no prendre la decisió adequada.
 
També el passat octubre del 2016, la redacció del directe!cat s'ha convertit en una oportunitat per a joves creadors albergant exposicions d'obres d'art i quadres. L'Espai Angram amb 7 mesos de vida ja ha fet 3 exposicions i 6 actes. La sala pretén convertir-se en una galeria d'art jove amb exposicions diferents cada 2 mesos i oberta al públic de 17h a 20h de dilluns a divendres.

La cultura com a prioritat

A més, directe!cat, ha estret llaços amb la Revista Mirall, una publicació digital destinada i feta per joves periodistes que tracta temes d'actualitat política i cultural del Principat i aportant frescor al sector, sovint tot fet i dirigit per professionals que superen els 50. Revista Mirall és un projecte que va néixer fa tres anys de la mà d'un grup de joves que, davant un mercat sense oportunitats per a la seva generació, han desenvolupat un projecte per promocionar noves veus del món cultural i periodístic.


 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Josep Pagès i Canaleta deCardedeu TE UNA ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS NI BANCOS PARA SENTARCE UNA VERGONYA fletxa NO ENTRARAN ELS TANCS PERQUÈ NO FARA CAP FALTA JA QUE NO ES FARA CAP REFERÈNDUM NO TINDREN PAS UNA CATALUNYA INDEPENDENT I AIXOLO SABEN JUNTS PEL SI
10 de maig de 2017, 10.39 h

TENIN ARA LA GENERACIÓ DE MERDA DE POLITICS CORRUPTES ,,,, DE TOTS ELS PARTITS POLITICS Caldria fer cona FET FRANÇA NO VOTAR-LOS I FER NET DEL TOT .. FER UN CANVI REDICAL DE VERITAT Mata ELIMINAR PER SEMPRE LA VELLA POLITICA ELS VELLS POLITICS ... FER ALGU NOU


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
10 de maig de 2017, 07.21 h

AMB GANDHI PODEM DIR

1) Ignoren

2) Riuen

3) Ataquen

4) Guanyes

IGUAL AMB EL PROCÉS FINS QUE AQUEST ARRIBI AL

GAME OVER


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep Pagés i Canaletade CARDEDEU ..ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINES Y UNA VIEJA ROTA MAQUINA DE BEGUDES QUE TE ROBA ELS DINERS I NO TE DON LA BEGUDA ,, LLADRES ELS DE RENFE . NI BANCS PER SEURE SENTARTA fletxa LA FERIA DE ABRIL ES LA HERENCIA DEL FRANQUISME ENCARA ES FESTA ESPAÑOLA I ANDALUSA " NO CATALANA "..PAGADA ,AMB ELS DINERS PÚBLICS DELS CATALANS LA FECAC UNA COLLA DE LLADRES I CORRUPTES ..EN ESPECIAL GARCIA PRIET
9 de maig de 2017, 21.01 h

Torna LA GENERACIO MERDA DE POLITICS CORRUPTES ...,, ha ha ha Balla a lo millor mai banMARXAR Con l pasa a ARTUR MAS ,XAVIER TRIAS GERMA GODO Que no volem MARXAR DE LA POLITICA .. Cuan al Marxar ferian un Gran Favor al seu PARTIT POLITIC I A LA POLITICA CATALANA ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de maig de 2017, 15.17 h



Lo de dalt, dedicat amb quantitats generoses a fascistas Vic i aragoneses.

AIXÒ OS AGERMANA........


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.