directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Renfe provoca una nova situació dantesca “inadmissible” a una dotzena de passatgers

Usuaris de Rodalies arriben amb una hora de retard a Molins de Rei i es troben l'estació amb les portes tancades

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

ACN Molins de Rei .- Una desena de viatgers es van quedar atrapats a l'estació de Renfe de Molins de Rei (Baix Llobregat) la matinada de dissabte a diumenge. Segons ha avançat Rac 1 i ha pogut confirmar l'ACN, els viatgers van arribar a l'estació als volts de dos quarts de dues de la matinada, una hora més tard de l'horari previst per culpa d'un atropellament a l'estació d'Arc de Triomf de Barcelona a les 11 de la nit, i quan van intentar sortir es van trobar amb les portes de l'estació tancades. Una dantesca situació que el conseller de Territori, Josep Rull, ha qualificat d’“inadmissible”. 

Comparteix
   


Etiquetes
Els passatgers, entre els quals una dona embarassada i gent gran, obligats a saltar per sobre de portes o entrar a cases particulars per la finestra

Segons Renfe, que ha demanat disculpes als usuaris afectats, la situació es va produir per un error de coordinació entre el centre de comandament i el personal de l'estació per no comunicar correctament que el darrer tren circulava amb retard. Per sortir de l'estació, alguns viatgers van saltar per sobre de les portes i la resta, entre ells una dona embarassada i una dona de 84 anys, van haver de fer-ho a través de la finestra d'una casa que està a tocar de l'estació una hora més tard d'arribar-hi.

Rull: "Haurem de ser implacables"

Segons fonts municipals, tot i que un passatger va alertar a la Guàrdia Urbana, quan els agents van arribar a l'estació els passatgers ja havien pogut sortir. Des del consistori reconeixen que no van poder atendre l'emergència a l'instant perquè les dues patrulles disponibles estaven atenent un possible cas de violència domèstica i una emergència del 112. A través del seu compte de Twitter, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha qualificat l'incident d'"inadmissible" i ha anunciat l'obertura d'un expedient a Renfe que, un cop més, ha lamentat Rull, no va informar a la Generalitat. "Haurem de ser implacables", ha advertit el conseller. 







Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || | fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
11 de maig de 2017, 19.05 h




#5


PPPPPPPPPPPPPALURDAAAAAAAAAAAAAA !! !! . . . NI "NAZISTAS" NI "NAZI" AQUÍ, SI NO FOSSIS UNA PPalurda subnormal analfabeta hauries escrit "nazis"



HUAH HUAH HUAH HUAH . . . COM POTS SER TAN CATETA, PPALURDA FEIXISTA? HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH !! !! !! !!





Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidios como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
11 de maig de 2017, 13.18 h

QUERIDOS AMIGOS NAZI

POR MOTIVOS DE HIGIENE MENTAL NO ACOSTUMBRO A VER TVEN3, HACE UNOS POCOS DIAS ESTABA VIENDO ELS MATINS DE TVEN3 Y HABLABAN SOBRE LA ORDEN DE TRANSFERENCIA DE LA MADRE SUPERIORA A SU BANQUERO EN ANDORRA Y EN LA TERTULIA ESTABAN HORRORIZADOS NO POR LO QUE DEBERIA SER EVIDENTE, SINO POR LAS FALTAS DE ORTOGRAFIA EN LAPAO DE LA NOTA MANUSCRITA DE LA MADRE SUPERIORA.


ES EL AHOGO LINGUISTICO ELEVADO A LA ENSIMA POTENCIA. ELLOS ABJURABAN DE MARTA FERRUSOLA NO POR LADRONA Y MENTI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
10 de maig de 2017, 15.35 h

Sempre igual aquesta merda de companyia espanyola, a on són els tant espanyolistes per denunciar l'incompetència de RENFE? ah no!!! aiò no, només ficar-se amb nosaltres per voler votar, però el ridícul d'aquesta puta companyia no.

Hauriem de ser com Suïssa o Anglaterra, tenen més d'una companyia de ferrocarrils i a més funcionen molt bé, no com aquest cagarro espanyol. Quan no es perquè han robat cables és per un retard i quan no per falta de coordinació i quan no per una avería... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
10 de maig de 2017, 12.42 h

RENFE és una puta merda, igual de merda són els fiexistes espanyols, iguals que els botiflers catalans subdits dún estat corrupte i fastigós, tots ells SON una puta merda...els JJ els JB..cagarronenssis TOTS son autèntia murria. Farem el referèmdum, guanyarem i tots aquests fills de la gran mare, fotran el capm per vergonya aliena. Volem uns serveis dignes dels seus ciutadans, no volem més desgraciats submísos al estat podrit que ens foten el pel.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
10 de maig de 2017, 12.36 h



Una mes del DESASTRE ESPAÑOL. !!

MARCA ESPAÑA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
usuari fletxa tarragoní
10 de maig de 2017, 11.43 h

En el primer minut de la independència, la primera empresa estatal en estar rebutjada hauria de ser Renfe. En una societat del segle XXI, no hi ha dret ni cap raó de pes per a tolerar ni un minut més la Renfe a Catalunya.
És una empresa que no té en compte els usuaris tan sols es dedica a que l´espoli es segueixi duent a terme.
Enviem la Renfe a la estepa castellana, que aquí no la volem!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.