directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les "perles indepes" de Puigdemont durant el seu discurs a l'Automobile BCN

El president fa el seu discurs en català i deixa caure indirectes al ministre

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

 La inauguració del nou saló de l'automòbil, l''Automobile Barcelona', ha servit per destacar el protagonisme innovador de Fira de Barcelona al combinar la capitalitat del Mobile World Congress Barcelona amb un dels salons més clàssics que es celebra a la capital catalana i que està a punt, en la pròxima edició de 2019, de complir el seu primer centenari. El president Carles Puigdemont ha subratllat l'encert d'aquest ''maridatge'' entre la indústria de l'automòbil i el nou 'Automobile Barcelona', que ha obert les seves portes aquest dijous 11 de maig amb la celebració del congrés professional 'Connected Hub'. Aquest congrés acollirà a 90 empreses, 30 firmes de cotxes, 108 ponents i més de 2.000 persones inscrites a les jornades. Puigdemont ha plantejat que el gran repte és que aquesta innovació arribi a tota la societat i s'eviti una ''bretxa social''.
carles puigdemont, fira, automobile
Carles Puigdemont parlant en un faristol del nou saló Automobile Barcelona
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Les perles indepes
 
El discurs del President ha ballat entre dues aigües: per una banda, amb el clàssic to institucional que mereix un acte d'inauguració com el que s'esdevenia avui a la Fira de Barcelona i, per l'altra, ha deixat caure un seguit de perles independentistes que segur que no han caigut gens bé tant a la bancada de representació del Gobierno com a la de l'alcaldia i els comuns.
 
Cita a la Mancomunitat Catalana
 
Puigdemont ha tirat d'història per recordar que el Saló de l'Automòbil de Barcelona "va néixer més o menys amb la Mancomunitat de Catalunya". La Mancomunitat de Catalunya va ser una institució activa entre 1914 i 1923/1925 que agrupà les quatre diputacions catalanes: Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida i va adquirir una gran importància política: representava el primer reconeixement per part de l'estat espanyol de la personalitat i de la unitat territorial de Catalunya des del 1714.
 
Catalunya com a subjecte polític únic
 
Puigdemont també s'ha referit al Principat, durant el seu discurs, com un subjecte polític únic. També, en clau de futur, parlava de Catalunya com un nou Estat: "Volem una Catalunya equitativa, amb accés a una mobilitat per a tots".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
12 de maig de 2017, 17.11 h

VEIG QUE ANEM VEN ENCAMINATS, AMB EL GOVERN PRESIDIT PER PUIGDEMONT, PAÍS LLIURE, VENÇUT EL NACIONALISME QUE SEMPRE HA ESTAT DES DELS BORBONS, DIA A DIA, ARRIBANT AL FRANQUISME,I EL NEO D'ARA DEMOSTRANT LA CRUELTAT I INHUMANITAT DEL NACIONALISME QUE FOU I ÉS JA QUE PP. CIUDADANOS I ARA PSC-PSOE,, LA DEVOCIÓ DELS COMUNS ENVERS L'ESTRUCTURA DE L'ESTAT, SENSE VISIÓ PROGRESSISTA, DESLLEIALS A L'ESQUERRA. ALESHORES LA REPÚBLICA CATALANA, SERÀ EL BENESTAR PEL POBLE I EN POCS MESOS EL DESPERTAR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGQuerida MAr,Dejame informate queUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidios como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
12 de maig de 2017, 13.06 h

#14 QUERIDOS AMIGOS NAZI

POR MOTIVOS DE HIGIENE MENTAL NO ACOSTUMBRO A VER TVEN3, HACE UNOS POCOS DIAS ESTABA VIENDO ELS MATINS DE TVEN3 Y HABLABAN SOBRE LA ORDEN DE TRANSFERENCIA DE LA MADRE SUPERIORA A SU BANQUERO EN ANDORRA Y EN LA TERTULIA ESTABAN HORRORIZADOS NO POR LO QUE DEBERIA SER EVIDENTE, SINO POR LAS FALTAS DE ORTOGRAFIA EN LAPAO DE LA NOTA MANUSCRITA DE LA MADRE SUPERIORA.


ES EL AHOGO LINGUISTICO ELEVADO A LA ENSIMA POTENCIA. ELLOS ABJURABAN DE MARTA FERRUSOLA NO POR LADRONA Y M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
12 de maig de 2017, 11.18 h

#10 Irlanda del Nord? imbècil no van suspendre res perquè no és cap autonomía, Irlanda del Nord és una nació, per ser exactes Irlanda és nació com Escòcia encara que Irlanda del Nord i Escòcia estiguin anexionades a Anglaterra, llegeix més documenta't pallús i no miris tant les revistes marranes que tens a la teva habitació que ja se que les treus d'aqui.

I segon, ningú anirà a la presò perquè la teva espanya no es pot permetre fer-ho saps perquè? perquè tindría problemes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Fd'A fletxa Calders
12 de maig de 2017, 10.03 h

Si sabéssin bé la història de Catalunya i España, no hi hauria cap espanyol que no entengués la nostra reivindicació de independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
11 de maig de 2017, 20.36 h


#2
#4
#11 Hay que ver que pena que me das, chavalín, cuando veo que sigues alucinando NAZIS y no te es posible superar la macabra experiencia de tu niñez en el lóbrego y siniestro burdel donde tu madre se prostituía a cambio de unas perras gordas.

En tu mente infantil quedó grabada la imagen de tu mamá debajo de muchos hombres que la zarandeaban moviéndose frenéticamente. Y sobre todo, aquella olor acre de esperma y menstruo, de sábanas sucias y de vómitos de borracho.

Claro que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidios como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
11 de maig de 2017, 19.55 h

Vicent Sanchis: “La gent se’n va de TV3 perquè s’avorreix”
"Per què tenim un canal d'esports on fan documentals sobre girafes?", ha preguntat el director DE tv3

Este valenciano NAZI deberia saber que la culpa NO la tienen las pobres jirafas. La culpa es que se pasan todo el dia machacando con el rollo del pruses y hasta los NAZIS tienen un limite.

http://cat.elpais.com/cat/2017/05/11/catalunya/1494499652_192510.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
LLUIS fletxa bcn
11 de maig de 2017, 19.48 h

A IRLANDA DEL NORD VAN SUSPENDRE L'AUTONOMIA DUES VEGADES I NO PASSÁ RES DE RES. SI CAL ACÍ , ES FARÁ EL MATEIX.
QUAN LA REPUBLICA MÉS D'UN JA HI SERIA A LA PRESÓ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
APAÑAMELAPELA fletxa Republica Catalana
11 de maig de 2017, 18.53 h

#2




MENTIROSA SO GUARRA



Fueron mas de 600 diputados europeos a escuchar a Junqueras,
Puigdemont y Romeva, lleno total.
A la que fueron dos docenas fue a la conferencia que dieron PP y C's,
cuatro gatos,no saben hablar, conocen bien a los "FOLLABURROS"
españatas




.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || | fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
11 de maig de 2017, 18.25 h




#4


No et criticaré, PPobra PPalurda franquista, que procuris tenir una mínima HIGIENE mental, però, PPalurda Caguetesneses, . . . un xic d'higiene física tampoc no et faria cap mal !! !! !! !!



L'AIGUA I EL SABÓ NO MATEN !! !! !! !!



HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH !! !! !! !!




Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || | fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
11 de maig de 2017, 18.22 h




#1 #2 #4



Sé que no t'agrada, que T'AVERGONEIXES DE TU MATEIX, D'HAVER ESTAT TAN I TAN PPALURDA, però em produeix una gran satisfacció recordar-te que , a més de ser un subnormal que t'agrada repetir allò de "bocachancla", vares escriure el DELIRANT COMENTARI 1 DE http://www.directe.cat/noticia/548745/tsjc-autoritza-la-via-penal-i-rebutja-el-recurs-de-c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.