directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Joan Ferran replica Puigcercós que es preocupi de 'conservar' el seu electorat

Creu que ERC té 'força difícil' prendre vots al PSC ja que 'els socialistes saben que el catalanisme positiu passa per un bon resultat de José Montilla'

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La voluntat de Joan Puigcercós de captar vots socialistes no han caigut gens bé en el si del PSC. El portaveu adjunt dels socialistes al Parlament Joan Ferran, ha replicat aquest dimecres al president d'ERC, Joan Puigcercós, que 'més li valdria preocupar-se per conservar allò que ERC va obtenir en les anterior eleccions' en lloc de buscar captar el vot dels socialistes 'decebuts'. En un apunt al seu blog, Ferran ha dit estar 'sorprès per la bel·ligerància' de les declaracions de Puigcercós sobre el PSC. 'A hores d’ara tothom sap quina malaltia pateix ERC i a on té els seus competidors. El vaixell que capitaneja Puigcercós te un munt de vies d’aigua i faria bé en intentar salvar, en primera instancia, la seva tripulació', li ha etzibat.

Comparteix
   


Etiquetes
Puigcercós és, segons Ferran, 'el nou pescador d'ànimes'. Així el titlla al seu blog el portaveu adjunt socialista, que atribueix als 'nervis' per la proximitat electoral les 'declaracions desafortunades' de Puigcercós. Per ell, la 'competència en el terreny de l’anomenat sobiranisme' és 'tan gran' que el creuament de 'propostes, emplaçaments i desqualificacions' és 'esperpèntic'.

Montilla garant del catalanisme segons Ferran

Ferran creu que Puigcercós 'ho té força difícil' per captar els vots socialistes, ja que, ha dit, els catalanistes del PSC ,i els de fora, saben que l’únic catalanisme amb resultats positius només és factible amb un bon resultat a les urnes del president José Montilla'. El socialista ha afegit també que 'si algú té instruments per recuperar en la seva totalitat l’Estatut és el PSC'.

L'independentisme, una 'olla de grills'

Pel portaveu adjunt dels socialistes al Parlament, el sobiranisme, en general, s’ha convertit en una 'olla de grills que només genera confusió, incertesa i inseguretat entre la ciutadania'.

I replica directament a Puigcercós quan diu que vol captar els socialistes catalans decebuts amb el PSC com Antoni Castells que 's’equivoca' i 'més li valdria preocupar-se per conservar allò que ERC va obtenir en les anterior eleccions'. 'A hores d’ara tothom sap quina malaltia pateix ERC i a on té els seus competidors. El vaixell que capitaneja Puigcercós te un munt de vies d’aigua, faria be en intentar salvar, en primera instancia, la seva tripulació', conclou.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
19 d'agost de 2010, 17.05 h

#8 El seu comentari em té embadalit. Pot explicar en aquest fòrum què va passar ???. És que jo ignorava que hagués estat empresonat, i pel què Vostè ha dit, no era pas precisament per temes polítics, oi ??? O és que formava part del cas Filesa ????


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
19 d'agost de 2010, 17.00 h

Algú sabria dir-me si aquest homenot és cocaïnòman o morfinòman ???. Ho pregunto perquè les seves últimes manifestacions públiques són esperpèntiques i pròpies de gent com la que he esmentat al principi, perquè tenen el cervell desballestat i les neurones els comencen a fer figa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Carles fletxa Vilanova
19 d'agost de 2010, 11.59 h

Joan Ferran tu què dius, si no fos per la Llei d'Amnistia series a la presó per terrorista, coi de friki. Allò de segrestar innocents ja no ho fas ara? et posa més anar d'espanyolista furibund?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
19 d'agost de 2010, 11.37 h

Si voteu a ERC esteu votant a aquest:

http://www.youtube.com/watch?v=19_v90vmP80&feature=related


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Quim fletxa PPCC.
19 d'agost de 2010, 11.01 h

www.youtube.com/watch?v=OxdDi827IKI -
#5
Mira mira a la foto es-llepa, hi surt el candidat de zapatero a la gereralitat i el teu. I encara tens la barra de parlar de comèdia i de notaris. La pròxima vegada que vegis al ven-estatuts mas i al cara dura duran treu una estoneta la llengua dels seus culs i els preguntes en quina legislatura proposaran el tema independència veuràs quin fart de riure es fan. Ha ha ha ha ha... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
19 d'agost de 2010, 09.33 h

I qué n'es de bonic veure com els P$OEmontillistes tripartidistes es foten els plats pel cap!!

Si, ja ho sabem que tot és comèdia i que si sumeu, hi tornareu, però mentres tant, l'espectacle és grandiós. La sort és que no, que no sumareu, i per aixó esteu tant nerviosos, sobre tot per quant se sàpiga els morts que teniu amagats a l'asmari i la merda que teniu sota les alfombres.

Aviat se sabrà tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi-80 fletxa València
19 d'agost de 2010, 08.42 h

Ferran sí sap qui és el principal actor independentista, ERC, i cap a ell apunta. Sort que té a SC-ReaCiUpament per a degradar l'independentisme i titllar-lo d'olla de grills.

Ferran està preocupat per tots els votants que estan farts de les baixades de pantalons del PSC i no la veuen com a una teòrica esquerra que defense els interessos del país on hi viuen, i que estan girant la vista cap a l'esquerra nacional que actua de forma valenta. Ja veurem qui té forats al vaixell, Ferran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
David fletxa Barcelona
19 d'agost de 2010, 08.28 h

Socialistes de Zetaparo i convergents de Felix Millet contra els independentistes d´ ERC. Estan dels nervis i no saben com aturar el cami cap a la llibertat de la nacionalitat catalana i el benestar social de la classe treballadora.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
19 d'agost de 2010, 07.39 h

Per una vegada, aquest ex terrorista mafiós te raó, el que passa és que tot és comèdia. El P$OE del NE i ERC son sòcis estratègics, i el que va d'uns als altres no canvia res, tot queda en familia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 d'agost de 2010, 06.31 h

Si el catalanisme positiu pasa per un bon resultat de José Montilla, ho teniu clar....de moment no l'hi veig cap resultat, ni un.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.