directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 17:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Audiència Nacional espanyola prohibeix l'acte de benvinguda a Laura Riera

Compleix una condemna de 9 anys, acusada d'haver col·laborat amb el comando Barcelona d'ETA

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El jutge de l'Audiència Nacional espanyola, Pablo Ruz, considera que l'acte de benvinguda preparat per rebre Laura Riera quan surti de la presó conté 'contundents indicis de delicte' d'enaltiment del terrorisme. Per aquest motiu, Ruz ha demanat a les forces de seguretat que demà dissabte impedeixin la celebració de l'homenatge a que se li havia de fer a Riera, que compleix una condemna de 9 anys, acusada d'haver col·laborat amb el comando Barcelona d'ETA basant-se en unes declaracions realitzades sota tortura, segons els seus familiars i amics.
Laura Riera
Comparteix
   


Etiquetes
Ahir dijous, el fiscal va demanar la prohibició de l'acte per considerar que era una 'excusa per l'execució de les directrius marcades per la banda terrorista'. Tant PP com Ciutadans havien demanat insistentment que es prohibís l'acte, recordant que el comando Barcelona d'ETA va assassinar fa gairebé una dècada dos regidors del PP, a Viladecavalls i a Sant Adrià del Besòs.

Les entitats que promouen l'acte d'homenatge, Rescat i Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT), denuncien que Riera va ser torturada per la guàrdia civil espanyola durant cinc dies, després dels quals va signar tot de documents autoinculpatoris que després, un cop davant del jutge, va desmentir rotundament, per bé que el jutge només va donar per bons els documents signats sota tortura.

'Aquests fets han estat reiteradament denunciats en diversos informes i estudis fets per organitzacions com les agrupades en la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura, o per Amnistia Internacional o, fins i tot, en els diferents dictàmens del Comitè de Drets Humans de l'ONU', recorden els promotors de l'acte, alhora que demanen 'la investigació real i independent de les denúncies per maltractament i tortura contra els cossos de seguretat de l'estat, i la seva eradicació'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Som i serem! fletxa Tordera
21 d'agost de 2010, 16.09 h

#11 La laura no ha assassinat a ningú, coi!! No ens deixem manipul.lar mes per la televisió, i analitzem l`autèntica realitat: La laura es una víctima mes de l`estat espanyol i la seva cruel repressió militar i policial. (amb l`inestimable col.laboració de Saures, Montilles, Tures, i demés polítics espanyolistes i / o botiflers. I no dubteu un instant que darrera d`aquestes mogudes sempre estan el P.P., Ciudadanos, TC`s, Audiència naZional, Cope, Intereconomía, i porqueries del matei... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
jürgen fletxa Reus
21 d'agost de 2010, 11.43 h

#11 Home!!si ja tornem a tenir per aqui al camarada Capdecony,tens poca feina eh?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
21 d'agost de 2010, 09.04 h

Primero que la juzguen por colaboracion con banda asesina y luego que juzguen a los que posiblemente han maltratado, claro que si. Pero su colaboracion aun siendo maltratada en comisaria, no quita la primera culpa por lo tanto el unico homenaje que se le puede dar a una asesina, es la de la cadena perpetua y que se pudra en la carcel. Terra LLiure, Eta, esta tiparraca, Franco, Hitler, Stalin y todo el que mate a otra persona por el mero hecho de no pensar como el otro. A LA CARCEL CON ELLA Y VI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
21 d'agost de 2010, 07.19 h

Si la Laura Riera ha col.laborat amb ETA, no es mereix cap benvinguda, abans el contrari, ja que a Catalunya no hi ha lloc per cap acció que no sigui democràtica (aixó ho deixem pels ep.panyols).
Ara bé, si han tret la seva confessió per via de la tortura, no hi ha cap tribunal que es pugui considerar capaç de prohibir rés de rés. Si es així - i molt em penso que si-, s'ha de rebre a aquesta noia amb una bona ovació per part de la gent que ha seguit la seva trajectória i l'hi fa cost... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
21 d'agost de 2010, 04.15 h

El unico homenaje que se le puede dar a una asesina es la de la cadena perpetua y que se pudra en la carcel. Terra LLiure, Eta, esta tiparraca, Franco, Hitler, Stalin y todo el que mate a otra persona por el mero hecho de no pensar como el otro. A LA CARCEL CON ELLA Y VIVA LA VIDA Y LA LIBERTAD!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
jürgen fletxa Reus
21 d'agost de 2010, 01.01 h

#6 El seu no ho se,el teu pel que es veu tenia molta feina repartint butano...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Som i serem! fletxa Tordera
21 d'agost de 2010, 00.07 h

1: Aquí l`únic terrorista es l`estat espanyol, el tribunal constitucional, i com no, l`audiència nacional! Aixó sembla ja una dictadura... i encara hi ha gent que es pensa que a l`estat Espanyol hi ha democràcia... quan no n`hi ha hagut mai. Ánims, Laura!!
2: Avui he vist la notícia al canal "3-24" (o TV3 que es el mateix), i els molt manipul.ladors han titllat a Laura Riera de terrorista i delinquent. Pèro com tenen els collons d`afirmar tal cosa?! Que ho diguin els de TV1 o Tele5, va... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
xavier fletxa BARNA
20 d'agost de 2010, 18.04 h

jjjajajajaja y aqui del tiron con 12 , que maquina el tio , quim un psicologo te vendria bien , esto es un blog de noticias y opiniones no vale que te votes , jajajaja das una penita , tu padre no te hacia caso?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Quim fletxa PPCC.
20 d'agost de 2010, 17.18 h

#3
DE UNA PUTA I MOLGOL NACIÓ EL PRIMER ESPANYOL. I PUTA ESPAÑA LARALALARALALALA I PUTA ESPAÑA LARALARA I PUTA ESPAÑA. EL FIL DE LA PUTA I EL MONGOL ÉS EL XAVIER ESPAÑOL. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
jürgen fletxa Reus
20 d'agost de 2010, 15.51 h

#3 Calla inútil que se t'herniarà la neurona


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.