directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Laporta: 'si pogués utilitzar encara més el Barça pel bé del país ho faria'

Confirma que encapçalarà la llista per Barcelona amb Tena, Bertran, Simó, Arqué i Valdero

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El líder de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, s'ha defensat de les crítiques que l'acusen d'aprofitar-se del seu pas pel F.C.Barcelona per fer el salt a la política assegurant que 'si pogués utilitzar el Barça encara més en benefici del país, ho faria'. Laporta confia en arribar aviat a 'un acord amb Reagrupament' i ha explicat que només els distancia el procediment per elaborar les candidatures. Des de Solidaritat defensen unes primàries 'obertes a tothom'. En aquest sentit, Laporta també ha anunciat que encapçalarà una llista a Barcelona acompanyat d'Alfons López Tena, Uriel Bertran, el nou fitxatge Isabel Clara Simó, Anna Arqué i Emili Valdero, una candidatura que caldrà que sigui ratificada en les primàries de primers de setembre.
joan laporta
Comparteix
   


Etiquetes
'Aviat' un acord amb Carretero

Laporta confia en arribar a un acord amb el líder de Reagrupament, Joan Carretero, i sumar-lo a la coalició independentista per les eleccions. Amb ell 'manté el contacte' i quedaran 'aviat'. Comparteixen el desig d'un país independent, 'el més important', però topen amb certes diferències quant al procediment que cal seguir per confeccionar la candidatura. Des de Solidaritat 'es vol un procés democràtic amb unes primàries obertes a tothom' i des de Reagrupament són partidaris de decidir la candidatura des de la cúpula del partit.

Les eleccions primàries per elegir la candidatura que Solidaritat Catalana presentarà a cada demarcació per les eleccions al Parlament de Catalunya són el 4 de setembre. La data límit per presentar candidatures acaba el 31 d'agost. Les llistes són obertes, això significa que els adherits podran tatxar noms inclosos en les candidatures de grup que no els agradin, de manera que si es vol votar, per exemple, a Laporta, això no implica votar la resta de candidats.

Un passat d'èxits al Barça

Laporta s'ha defensat dels que l'acusen d'utilitzar el seu passat pel F.C.Barcelona per fer el salt a la política reconeixent que així ha estat obertament. 'I què?', ha preguntat desafiant. 'Tinc una trajectòria d'èxits al capdavant del govern d'un club com el Barça, cap dels altres candidats no en tenen de passat amb èxits governant res', els ha retret. L'expresident barcelonista ha explicat però que la major part del mèrit dels èxits del Club el tenen els jugadors i els tècnics.

El líder de Solidaritat ha assegurat també que el seu salt a la política l'ha donat pel mateix motiu pel qual va decidir presidir el Barça, per què s''estima' Catalunya. L'altra cosa imprescindible per governar amb èxit qualsevol institució és saber rodejar-se de gent competent. 'El Barça ha fet els seus deures, el país no', ha afirmat.

Independència o res

El 'més important' és que per primer cop hi ha un partit que d'una forma 'clara' es presenta a les eleccions per demanar la independència. Laporta ha promès que Solidaritat governarà en solitari o formarà coalició 'només' amb aquells partits que 'vulguin declarar unilateralment la independència, celebrar un referèndum i construir un estat català dins el marc de la Unió Europea'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
23 d'agost de 2010, 16.36 h

#23 Ostres !!! Ara sí que n'ha dit una de grossa: Que el futbol és un joc i prou. sort que és un joc, perquè, Titus, els que hi aneu, l'heu politzat fins al moll de l'os. El què serà només un joc i prou, seran els partits que juguen entre poblacions com poden ser les de Pruit o Rupit, per exemple, però que és un joc, això no s'ho creu ningú ni amb una bona dosi de cocaïna. Que en Laporta és un fantasma, ho diu Vostè, jo no he dit. En fi, el problema no serà solament meu, serà de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Ivan fletxa Avinyó
23 d'agost de 2010, 13.47 h

Precisament un bon motiu per desitjar la no presència de Laporta a la vida política és la seva gestió infame com a president del Barça


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Marcel Esclasans fletxa Sant esteve Sesrovires
23 d'agost de 2010, 11.45 h

Cal una esforç per a la unitat. Hi ha una inciativa: Ara o mai.cat Petició Ciutadana, que en pocs dies ha tingut més de 3.500 signatures. Penso que fer-ho és positiu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
atlasac fletxa Vila-real
23 d'agost de 2010, 10.58 h

Jo, Atlasac, juro, juro, juro, juro
I perjuro que la Revista l´Estel de Mallorca del 15-8-2010 és la millor Revista que he lligit en ma vida, i deuria d´èsser (com el Corà, d´obligat compliment la seva lectura) pesa 67 grams crec que és el val amb OR, he volgut entrar en Racocatala/lesteldemallorca...però sempre em quedo a la porta...em diuen pica pica però no s´obre i no sé a on picar més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
atlasac fletxa Vila-real
23 d'agost de 2010, 10.40 h

Jo, Atlasac, juro, juro, juro, juro
I perjuro que la Revista l´Estel de Mallorca del 15-8-2010 és la millor Revista que he lligit en ma vida, i deuria d´èsser (com el Corà, d´obligat compliment la seva lectura) pesa 67 grams crec que és el que val amb OR, he volgut entrar en Racocatala/lesteldemallorca...però sempre em quedo a la porta...em diuen pica pica però no s´obre i no sé a on picar més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Quim fletxa PPCC.
22 d'agost de 2010, 22.49 h

#27
Mira nen, si tu ets tonto jo no tinc la culpa. Si t´esforcessis una mica més en llegir i escriure una mica millor, eh! només una mica. podries entendre i expressar-te millor i si no vols que faci comentaris no m´ eludeixis en els teus. entesos?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Jo Esquerra Nacional fletxa Catalunya lliure
22 d'agost de 2010, 22.00 h

Caldria saber si fa servir el Barça pel bè del País o pel seu bè personal.

Jo recordo perfectament al Laporta fotent bronca publica a l´Oleguer per fer declaracions polítiques a Can Barça i poc temps despres ell va fer el mateix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
22 d'agost de 2010, 20.54 h

QUIM PPC ES VEU QUE IA MOLTA GENT QUE TAMPOC ENTEN ELS TEUS COMENTARIS I AIXO QUE TU PRESUMEIXES D ESCRIURE PERFECTAMENT


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
22 d'agost de 2010, 20.48 h

GENT ERC CONFIRMEU O DESMENTIU LES PARAULES DE LA TURA ES VERITAT LA NECESITAT DELS 2/3


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Quim fletxa PPCC.
22 d'agost de 2010, 20.39 h

Es veu que hi ha qui no ha entès el meu anterior comentari mireu el torno a repetir.Sr. Laporta. Vostè és ric del cagar, abans de ser president del Barça ja ho era i després encara més. Vostè és pot permetre abocar diners a la causa independentista. La majoria d´independentistes d´esquerres no podem perquè ja tenim prou feina per arribar a final de més i tot i així aportem el que podem. Sr. Laporta els diners del seu projecte els pot posar de la seva butxaca i renunciar al seu sou ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.