directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 03:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Benach creu que la solidaritat catalana ha pagat un preu 'molt alt' amb el segrest dels cooperants

Apunta que el procés negociador 'no era fàcil' ja que requeria 'discreció, diplomàcia i molta mà esquerra'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del Parlament, Ernest Benach, ha qualificat de 'gran' notícia l'alliberament per part d' Al-Qaida del Magreb Islàmic dels cooperants Roque Pascual i Albert Vilalta retinguts des del novembre. Benach, que ha enviat un record als dos cooperants, ha dit que el resultat 'satisfactori' de l'alliberament s'ha aconseguit després d'un procés negociador que 'no era fàcil' ja que requeria de 'discreció, diplomàcia i molta mà esquerra'. El president del Parlament ha aprofitat per posar en valor la tasca 'solidària' dels dos cooperants. 'Catalunya és un país solidari tot i que se'ns nega i no se'ns reconeix i per exercir la solidaritat ha hagut de pagar un preu molt alt', ha declarat Benach

Comparteix
   


Etiquetes
Benach considera una 'gran notícia' l'alliberament dels cooperants perquè 'feia molts dies que estaven segrestats i això implica tortura física i psicològica per ells i per les seves famílies'. Després d'enviar-los un 'record especial' des de Vilanova de Meià ( La Noguera), el president del Parlament els ha desitjat que ben aviat puguin reprendre la vida 'amb la màxima normalitat possible'.

Ernest Benach ha fet aquestes afirmacions en l'acte d'inauguració de la reforma dels vestuaris de les piscines de Vilanova de Meià, les terceres més antigues de les comarques lleidatanes, ja que van ser construïdes l'any 1961. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.