directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

López Tena: 'Sense Reagrupament obtindrem més vots'

Assegura que les candidatures separades de Solidaritat i RCat donen un ventall de votació 'més ampli'

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Alfons López Tena ha assegurat que la seva formació, Solidaritat Catalana, no es presentarà a les pròximes eleccions amb Reagrupament perquè a la reunió van arribar a la conclusió que assoliran un millor resultat electoral si es presenten en candidatures separades. A més, també ha assenyalat que els independentistes volen donar un ventall de votació 'ampli', i per tant, el fet de presentar dues candidatures va en aquesta línia. L'advocat ha destacat que la decisió és 'ferma' i ha afegit que 'ja s'anirà veient' de quina manera Solidaritat Catalana per la Independència i Reagrupament són capaços de col·laborar i fer estratègies 'paral·leles i confluents' en l'objectiu conjunt d'assolir la independència.

Comparteix
   


Etiquetes

Alfons López Tena ha iniciat d'aquesta manera el camí de Solidaritat Catalana cap a les properes eleccions. En un acte a Manresa, el jurista ha valorat positivament la participació en els comicis sense Reagrupament, ja que, opina, 'treurem més vots'. López Tena, que ha fet aquestes declaracions acompanyat de Joan Laporta i Uriel Bertran, considera que els independentistes volen donar un ventall de votació 'ampli' fet que és possible amb la presentació en separat de Solidaritat Catalana i Reagrupament. Aquestes dues formacions, amb Esquerra Republicana, seran les encarregades de dotar al Parlament de diputats independentistes.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
Cornellanenc fletxa Cornellà
1 de setembre de 2010, 03.20 h

Reagrupament no posa cap condició per fer una coalició amb Solidaritat (simplement fer una candidatura conjunta que es comprometi afer una declaració unilateral d'indepedènncia; perquè és l'important). Solidaritat, fins ara, avantposa el seu procés d'escollir candidats a qualsevol pacte. Qui posa condicions i qui no en posa? Qui diu que després del 4 de set segueix obert a pactar i qui diu que ni parlar-ne? Qui diu que és millor anar separats (López Tena) i qui té les portes obertes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Andreu fletxa Sabadell
31 d'agost de 2010, 21.46 h

Els estrategues de Laporta estan considerats entre els més brillants del món. Recordeu que van col.laborar en la campanya de l'Obama. Fins ara ho porten molt bé. I si diuen que electoralment és millor jo me'ls crec. Per una senzilla raó. Laporta té la seva clientela pròpia i difícilment hagués encaixat a RCAT. D'altra banda les incorporacions que va tenint són força prestigioses i de renom a l'àmbit indepe. Amb els que vénen de CIU capten vots dubtoso de CIU. Amb l'Uriel i l'estela... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Lídia fletxa Girona
31 d'agost de 2010, 19.32 h

Aquest Tena perquè no se'n va a fer de notari? Potser perquè no té despatx. De què li ve l'independentisme? Només és un aprofitat que vol viure del cuento, com la majoria de polítics.
Jo votaré Reagrupament, que ho sàpiga senyor Tena, i la meva família i els meus amics, també.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
gica fletxa Figueres
31 d'agost de 2010, 19.29 h

#23 Catalunya serà independent MALGRAT... ELS POLÍTICS! AIXÒ SÍ QUE ÉS CERT. PRIMER ENS HEM DE DESAMPALLEGAR D'AQUESTS POLTRONISTES, CARRETEROS I LAPUERTAS TAMBÉ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Quim fletxa PPCC.
31 d'agost de 2010, 18.37 h

Espero que tard o d´hora es faci Realitat la dita de que CATALUNYA SERÀ INDEPENDENT MALGRAT ELS INDEPENDENTISTES. El Tena s´ha ben retratat en fer aquesta afirmació de que anant per separat s´aconsegueixen més vots si no és que es referia al lloc que ocuparà a les llistes del Laporta que com menys competència tingui ell més amunt hi anirà. Per llogar-hi cadires!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
31 d'agost de 2010, 18.06 h

#16 Penso que teniu raó. Lamentablement, com que hi ha un Laporta pel mig, i aquest ha estat un president d'un equip de futbol, molta gent es pensa que la política és igual que una lliga. No veuen que en política només hi ha una sola opció: Les eleccions les guanyes o les perds..... o abundar en el fet que molts ja heu comentat, de que es tracta d'un torpède o taup de CiU = Divisió de l'electorat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
31 d'agost de 2010, 17.56 h

#7 Permeteu-me una pregunta, si bé primer vull anticipar que no sóc ni laportista ni carreterista, i menys convergent. La meva pregunta és (no entenc massa en política): Si segons vos, anant les dues formacions per separat, la llei d'Hont els podria passar factura, suposo que ells, els dirigents de les dues formacions, als quals també se'ls suposa ser unes lumbreres, això ja ho deurien tenir previst, no ???. Salutacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
31 d'agost de 2010, 17.03 h

Doncs a mi sincerament el que diu en López Tena em sembla més positiu i constructiu que la majoria de comentaris que apareixen aquí.

Srs. funcionaris d'ERC, no tothom que no pensi com vostès és un infiltrat de CiU. Si abandonen aquesta fòbia potser comencen a reflexionar.

Srs. hooligans reagrupats, lamentablement el Dr Carretero no té el copyright de la marca "independència". Aquesta falsa idea els porta un atac de banyes i a fer comentaris infantils i rabiosos.

La desunió és una m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
31 d'agost de 2010, 16.18 h

La independència es pot assolir fàcilment. Les dades ho demostren.
Consultes fetes:
SI = 478.353 93,30%
NO= 22.051 4,3%

Es clar que si les persones que han votat “SI” i les que encara no ho han fet voten partits que estiguin disposats a declarar de forma unilateral la independència de Catalunya són majoria!

Qui no estigui disposat a proclamar unilateralment la independència, cap vot!

Visca la Democràcia!
Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya E... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Xavier fletxa Banyoles
31 d'agost de 2010, 15.09 h

La veritat és que tenia una millor concepció de Lopez Tena. Mare meva, ara ja sé qui no votaré... Sincerament estic parat de les tonteries que es poden arribar a dir...


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.